Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Uw woning verhuren in Almere? Dan is Inter Immo Makelaars uw partner. Wij zijn de verhuurmakelaar in Almere en kennen de ins- en outs van de woningmarkt in deze stad. Het particuliere woningverhuur in Almere is een van onze kernkwaliteiten en wij zijn dan ook zeer bekend met de landelijke als wel de lokale wet- en regelgeving. Uw huis verhuren doet u bij ons dus samen met onze deskundige medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij zullen u altijd persoonlijk van dienst zijn en u betrekken bij het gehele proces.

Woning verhuren in Almere met ons uitgebreide netwerk

Uw woning verhuren in Almere via Inter Immo Makelaars zorgt ervoor dat u de beschikking krijgt over ons ruime netwerk. Dit betekent dat potentiële Nederlandse huurders uw woning aangeboden krijgen, maar ook dat het wellicht mogelijk is om uw woning te verhuren aan expats in Almere. Deze hoogopgeleide internationale werknemers van multinationals zijn vaak op zoek naar (tijdelijke) woningen in de buurt van hun werkgever. Vanwege onze vele en betrouwbare contacten met multinationals, alsmede expatorganisaties, kunt u bij ons goed uw woning verhuren aan expats in Almere.

Onze aanpak als makelaar in Almere

Bij Inter Immo Makelaars weten wij dat een woning verhuren in Almere pas succesvol kan worden gedaan als zowel aan uw wensen als aan die van de verhuurder worden voldaan. Uw huis verhuren is namelijk geen kleine beslissing en het is belangrijk dat er zorgvuldig met uw eigendom wordt omgegaan. Tegelijkertijd zal een huurder ook eisen stellen aan uw woning. Uw woning verhuren in Almere vereist daarom een complete benadering, die u van begin tot einde begeleidt en waarbij alle belangrijk zaken onder handen worden genomen. Inter Immo Makelaars hanteert daarom de volgende aanpak:

 • Wij zullen samen met u de te verhuren woning bezichtigen
 • Vervolgens bespreken we de verhuuropties
 • Aan de hand van de markt stellen we een huurprijs vast
 • Doen een fotoshoot voor de promotie van de woning
 • De woning wordt te huur aan geboden
 • Wij zoeken potentiële huurders en screenen ze
 • Stellen een huurovereenkomst op voor zowel u als de huurder
 • Verzorgen voor u de sleuteloverdracht
 • Maken bij de start van de huur een inspectierapport op
 • Verzorgen de incasso van de eerste maand huur en de borg
 • Doen tussentijdse inspecties voor u
 • In het geval van klachten van huurders behandelen wij deze
 • Zorgen ervoor dat de woning doorlopend bezet is

Verhuur uw woning in de regio Almere!

Verhuur uw woning in de regio Almere snel én veilig via verhuurspecialst Inter Immo Almere. Neem contact op!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Kies voor Inter Immo Makelaars als uw makelaar in Almere

  Zorgvuldigheid in aanpak en persoonlijke begeleiding staan bij Inter Immo Makelaars zeer hoog in het vaandel. Dit geldt wanneer u voor onbepaalde tijd aan Nederlandse huurders wilt verhuren, maar dit geldt ook zeker wanneer u tijdelijk uw woning aan expats verhuurt. Het is van een niet te onderschatten belang dat uw woning in een goede staat blijft tijdens de verhuur en dat u na afloop weer volledig gebruik ervan kunt maken. Tegelijkertijd betekent een goede verhuur ook dat de huurder niet tegen gebreken van de woning aanloopt die voor u onverwachte kosten kunnen opleveren. Inter Immo Makelaars staat daarom voor een gedegen en complete aanpak met een persoonlijke benadering.

  Wij horen graag van u

  Graag hebben wij met u een vrijblijvend gesprek over uw mogelijke particuliere woningverhuur in Almere. U kunt daarom bij ons in de winkel langskomen, of direct telefonisch een afspraak maken via 036-5407335. E-mailen kan uiteraard ook op het volgende adres almere@interimmo.nl. Tenslotte is het ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen. Kies voor zeker met Inter Immo Makelaars.

  Inter Immo Almere
  Rentmeesterstraat 40
  1315 JS Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl