Skip to content

Verhuurmakelaar Amsterdam, al 25 jaar dé beste

Op zoek naar een VBO verhuurmakelaar in Amsterdam voor de verhuur van uw huis of appartement? Inter immo is al 25 jaar dé betrokken makelaar die resultaat boekt. Binnen twee weken vinden we een betrouwbare huurder. Ook verhuur aan expats is mogelijk. Gaat u voor maximaal rendement én topservice, dan zit u bij ons goed. Beoordeling: 9,6.

verhuurmakelaar amsterdam

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam zorgt voor een veilige en snelle verhuur

1

100% garantie op betrouwbare huurders

Door uitgebreide screenings en inspecties garanderen wij een zorgeloze verhuur mét betrouwbare huurders.

2

In 2 weken uw woning verhuren

Met een netwerk van 3000 kandidaten, lukt het ons al 25 jaar om een woning in 2 weken te verhuren.

3

Maximale huuropbrengst

Door onze kennis van de Amsterdamse markt en onze expertise, kunt u rekenen op maximaal rendement.

VBO verhuurmakelaar in Amsterdam zorgt voor resultaat.

Uw woning verhuren? Inter immo is uw gecertificeerde VBO makelaar in Amsterdam. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en de beste service. Een stukje expertise die u nergens anders vindt in dezelfde mate. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,6. Ervaar ’t zelf. Plan gerust een afspraak of stel uw vraag.

Stel uw vraag hier, altijd binnen 24 uur antwoord.  Waarom een verhuurmakelaar in Amsterdam inschakelen? 10 voordelen van Inter immo op een rij:

  verhuurmakelaar Amsterdam

  4 voordelen van Inter Immo voor het verhuren in Amsterdam

  1. Snel verhuurd in 2 weken

  Met onze effectieve werkwijze verhuren wij 98% van de woningen in 2 weken. Een unieke combinatie van een breed netwerk, een passende strategie en pure ervaring. Wij maken onze belofte keer op keer waar. Daarom werken wij met een Inter immo garantie, zo zeker zijn wij van onze zaak. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met uw makelaar.

  de beste verhuurmakelaar in amsterdam
  veilige-verhuurmakelaar-in-amsterdam

  4 voordelen van Inter Immo voor het verhuren in Amsterdam​

  2. Veilige verhuur is goud waard

  Uw woning verhuren moet veilig gebeuren. Uw huis is een kostbaar bezit dat u niet zomaar uit handen geeft. Dat snappen wij als geen ander. Daarom doen we er alles aan om de veiligheid te waarborgen. Bijvoorbeeld door uitgebreide screenings en hoge eisen aan potentiële huurders te stellen. Ook tijdens de verhuur blijven we nauw betrokken om de veiligheid te waarborgen.

  verhuurmakelaar Amsterdam - voordelen

  4 voordelen van Inter Immo voor het verhuren in Amsterdam

  3. Maximaal rendement

  Wat is uw huis of appartement in Amsterdam nu waard voor de verhuur? En hoe kunt u nog meer waarde uit uw woning halen? Inter immo staat u bij met raad en daad voor dergelijke vraagstukken. Een ware kennispartner die voor al 25 jaar voor maximaal rendement zorgt. Beoordeling: 9,6.

  maximaal rendement voor verhuur in Amsterdam
  Verhuurmakelaar Amsterdam

  4 voordelen van Inter Immo voor het verhuren in Amsterdam​

  4. Uw woning in de spotlight

  Wij zorgen dat uw huis of appartement in Amsterdam opvalt. Tussen al die andere woningen, springt uw woning eruit. We maken gebruik van de grootste verhuurkanalen, zoals Funda en Pararius. Ook kunt u rekenen op professionele foto’s. Verder maken we gebruik van ons netwerk met 3000 woningzoekenden. Kortom, wij vinden snel de juiste match.

  “Ons uitgangspunt: we helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk, toegankelijk en duidelijk. Met een helder doel voor ogen: het behalen van resultaat.”

  Martin, verhuurmakelaar
  Testimonial van Paul
  “Vijf jaar geleden heb ik mijn appartement in Amsterdam Noord voor het eerst verhuurd via Inter immo. Sindsdien vaker via Martin verhuurd. Ik ben ieder jaar weer tevreden!”
  Paul
  Verhuurder Janine
  “Ik wilde een huis kopen om te verhuren. Inter immo heeft mij begeleid met het kopen van een appartement en het verhuren. Ik heb het getroffen. Fijne huurders en goede begeleiding."
  Janine
  testimonial van Jessie Verhuurder
  “Omdat ik ging samenwonen, wilde ik m'n appartement op IJburg verhuren. Top ervaring met Inter immo gehad. Hebben de ideale huurder gevonden en staan nog steeds voor me klaar wanneer dat nodig is.”
  Jessie

  Verhuren aan expats in Amsterdam

  Wilt u uw huis of appartement in Amsterdam verhuren aan expats? Slim plan, Amsterdam is een gewilde stad om te wonen onder de expats. Een woning verhuren aan expats kent veel voordelen. Het is namelijk een hele veilige en rendabele manier van verhuren. De verhuur is van tijdelijke aard en de werkgever staat vaak garant of betaalt deels de huur. Ook heeft een expat in de meeste gevallen meer te besteden aan woonvoorzieningen. Via Inter immo kunt u kiezen voor expat verhuur. Wij hebben veel expats in ons netwerk zitten. Een greep uit de internationale bedrijven waar klanten werken: Booking, Facebook, Rabobank en Shell. Interesse? Neem gerust contact op! 

  Makelaar Amsterdam: voor tijdelijke verhuur / investering

   Heeft u net een tweede woning gekocht of nog meer onroerend goed? Of vertrekt u tijdelijk naar het buitenland? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand. Via Inter immo kunt u ook tijdelijk uw woning verhuren. U profiteert van een maximale huuropbrengst en veilige huurders. Wij zorgen voor de rest én blijven het aanspreekpunt!

  Verhuurmakelaar Amsterdam - werkwijze

  Ik wil mijn woning verhuren. Hoe werkt het?

  Verhuur in 5 stappen

  Uw huis of appartement in Amsterdam verhuren? Onze makelaars weten als geen ander hoe ze dit proces op een professionele wijze moeten aanpakken. Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Inter immo staan wij daarom voor transparantie en heldere communicatie. U komt niet voor verrassingen te staan. In de kosten niet én in de werkwijze ook niet! Lees hier gerust hoe wij te werk gaan.

  Uw verhuurmakelaar in Amsterdam is beoordeeld met een 9,6. Ontdek zelf waarom.​

  Stel uw vraag en ontvang binnen 24 uur antwoord.   Veelgestelde vragen over woning verhuur Amsterdam:

   Als een kandidaat interesse blijkt te hebben na een bezichtiging van ons actuele woningaanbod, moet er een waslijst aan benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Zo kunnen wij de financiële positie van de kandidaat zorgvuldig beoordelen. Wij stellen vast of de kandidaat aan de inkomenseis voldoet. Dit doen wij mede door verschillende tools in te zetten.

   Om tot een betrouwbare beoordeling te komen voeren we diverse controle uit, zoals: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd. (Voor expats die werken bij internationale bedrijven, hebben wij rechtstreeks contact met de organisatie.)

   Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring selecteren wij een betrouwbare kandidaat en stellen deze aan u voor. Uiteraard heeft u het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder.

   Inter Immo heeft jarenlange ervaring met het selecteren en screenen van potentiële huurders. Wij kunnen u verzekeren dat de uitgebreide screenings zorgvuldig worden uitgevoerd.

   Wilt u uw huis verhuren en meer weten? Bel gerust via het telefoonnummer: 0203317567.

   Uw woning verhuren kan zowel tijdelijk als langere termijn (als investering). Beide kan zeker. De reden waarom men een huis of appartement verhuurt verschilt per persoon. Bij Inter immo is het mogelijk om uw huis tijdelijk te verhuren. Gaat u bijvoorbeeld naar het buitenland? Dan kunt u dat doen met een gerust hart, want wij blijven het aanspreekpunt voor uw huurder. 

   Een (tweede) woning verhuren als investering in vastgoed is bij ons ook mogelijk. Hier hebben wij veel ervaring mee, en kunnen u goed op weg helpen. Wij kennen de wet- en regelgeving uit ons broekzak en zetten deze kennis voor u in. Uw huis verhuren, in welke vorm dan ook, daar hebben wij ervaring mee.

   Leegstand komt zelden tot nooit voor. Bij Inter immo is de slagingskans 98%. Ervaring leert dat wij huizen en appartementen in Amsterdam binnen 2/3 weken verhuren. Indien blijkt dat de woning lastig te verhuren is, maken wij in samenspraak een plan. Zo kunnen we bijvoorbeeld nieuwe foto´s laten maken, aanvullende marketingactiviteiten verrichten, actief ons eigen netwerk benaderen of de huurprijs aan passen. Aanpassingen van de huurprijs zijn altijd marktconform.

   Meer weten? bel gerust 0203317567 of mail naar amsterdam@interimmo.nl

   Uw huis verhuren, daar hoort uw toestemming bij. Ja, u heeft zeker inspraak bij het kiezen van een kandidaat. Na de bezichtigingen, maken we een selectie en dragen we kandidaten aan u voor. U beslist uiteindelijk zelf aan welke huurder u uw appartement of huis in Amsterdam wil verhuren.

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op.
   Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De contracten worden zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u wel of niet rekening mee kan houden. Vooraf zullen wij u goed informeren en alle opties met u doornemen. Goed om te weten: Inter immo is juridisch sterk onderlegd. Wij kennen de wet- en regelgeving en kunnen deze praktisch toepassen.

   Uw huis verhuren op basis van de leegstandswet; wat houdt dat in? Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw huis of appartement in Amsterdam verhuren? Dan kunt u de leegstandsvergunning bij gemeente Amsterdam aanvragen.

   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.
   Ja, Inter Immo kan de verkoop verzorgen als de huurtermijn nog loopt. Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders in de vastgoed die ook woningen kopen in verhuurde staat. Dit komt regelmatig voor en hier hebben wij goede ervaring mee.

   Inter Immo stelt huurovereenkomsten op waarin verhuurders goed beschermd worden tegen eventuele beschadigingen. Hoewel dat niet vaak voor komt, werken wij toch met een borgstelling. Gezamenlijk met u bespreken wij de hoogte hiervan, dus u heeft hier zeker inspraak op. De borg wordt naar u overgemaakt.

   Mocht er toch schade zijn aangebracht, dan kunt u de herstelkosten inhouden op de borg.

   Alvorens wij de woning overdragen aan de huurder, stellen wij een uitgebreid inspectierapport op. De staat van de woning wordt hierin vastgelegd. Het inspectierapport wordt aangevuld met een serie foto’s van de woning, voordat deze verhuurd werd. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo worden eventuele misverstanden betreffende de woning uitgesloten. Uw onroerend goed is in veilige handen!

   Veel van onze verhuurders zijn zelf niet in het land. Mochten er problemen ontstaan in de woning, kunnen wij helpen met het technisch beheer. Daarom heeft u één makelaar waar u contact mee heeft. De makelaar die alle ins- en outs van uw woning kent. Wij blijven uw aanspreekpunt. Bespreek gerust met ons uw wensen rondom de communicatie met huurders, het technisch beheer en overige zaken. Zo kunnen wij waar mogelijk van toegevoegde waarde zijn.

   Onze verhuurmakelaars in Amsterdam zijn in alle stadsdelen en wijken actief. Ons makelaarskantoor in Amsterdam kent de wijken ook door en door. Van IJburg tot aan Rivierenbuurt en meer. De stadsdelen waar we actief zijn op een rij:

   – Amsterdam Centrum
   – Amsterdam Nieuw-West
   – Amsterdam Noord
   – Amsterdam Oost
   – Amsterdam West
   – Amsterdam Zuid
   – Amsterdam Zuidoost
   – Stadsgebied Weesp

   Vragen? Wij zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in!

   verhuurmakelaar Amsterdam - Linda

   Vragen over woning verhuur? Team Inter Immo staat vandaag nog voor u klaar!

   Linda helpt u graag verder.