Skip to content

Verhuurmakelaar
Amsterdam

verhuurmakelaar Amsterdam

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam: al 20 jaar écht de beste.

1

100% garantie op betrouwbare huurders

Door uitgebreide screenings en inspecties garanderen wij een zorgeloze verhuur mét betrouwbare huurders.

2

Uw woning in 2 weken verhuurd

Met een netwerk van 3000 kandidaten, lukt het ons al 20 jaar om een woning in 2 weken te verhuren.

3

Maximale huuropbrengst

Door onze kennis van de Amsterdamse markt en onze expertise zorgen wij voor een maximaal rendement.

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam zorgt voor resultaat.

Inter immo is uw gecertificeerde VBO verhuurmakelaar in Amsterdam. Als markleider kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en de beste service. Een stukje expertise die u nergens anders vindt in dezelfde mate. Daar hebben wij 20+ jaar hard aan gewerkt. Niet voor niets hebben wij 10.000+ klanten bijgestaan en zijn we beoordeeld met een 9,6. Ervaar ons zelf!

  Uw verhuurmakelaar in Amsterdam kent tal van voordelen. Waarom kiezen voor Inter immo? 10 voordelen op een rij:

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amsterdam

  1. Snel verhuurd in 2 weken

  Met onze effectieve werkwijze verhuren wij 98% van de woningen in 2 weken. Een unieke combinatie van een breed netwerk, een passende strategie en pure ervaring. Wij maken onze belofte keer op keer waar. Daarom werken wij met een Inter immo garantie, zo zeker zijn wij van onze zaak. 

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amsterdam

  2. Veiligheid is goud waard

  Uw woning is een kostbaar bezit dat u niet zomaar uit handen geeft. Dat snappen wij als geen ander! Daarom gaan wij altijd een stap verder. Hoe doen we dat? O.a. door diverse screenings, torenhoge eisen en tussentijdse inspecties. Ook tijdens de verhuur blijven we nauw betrokken om de veiligheid te waarborgen. 

   

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amsterdam

  3. Maximaal rendement

  Wat is uw huis of appartement in Amsterdam nu waard voor de verhuur? En hoe kunt u nog meer waarde uit uw woning halen? Inter immo staat u bij met raad en daad voor dergelijke vraagstukken. Dit is namelijk wat wij dagelijks doen. Een ware kennispartner die voor maximaal rendement zorgt. Beoordeeld met een 9,6.

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amsterdam

  4. Perfecte presentatie

  Uw woning staat bij ons volop in de spotlight. Professionele fotografie, puntgave teksten, maximale zichtbaarheid op de belangrijkste verhuurplatforms, zoals: Funda, Pararius en meer. Kortom, maximale promotie en gegarandeerd een huurder in 2 weken. Profiteer nu van onze effectieve werkwijze.

  “Ons uitgangspunt: we helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk, toegankelijk en duidelijk.Met een helder doel voor ogen: het behalen van resultaat.”

  Martin, verhuurmakelaar
  inter-immo-dummy-01
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Expat verhuur

  Een woning verhuren aan expats komt de afgelopen jaren steeds meer voor. Het is namelijk een hele veilige en rendabele manier van verhuren. De verhuur is van tijdelijke aard en de werkgever staat vaak garant of betaalt deels de huur. Ook heeft een expat in de meeste gevallen meer te besteden aan woonvoorzieningen. Via Inter immo kunt u kiezen voor expat verhuur. Een greep uit onze internationale samenwerkingen: Booking, Facebook, Rabobank en Shell. 

  Verhuurmakelaar Amsterdam: Tijdelijke verhuur/investering

   Heeft u net een tweede woning gekocht? Of vertrekt u tijdelijk naar het buitenland? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand. Via Inter immo kunt u uw woning tijdelijk verhuren. U profiteert van een maximale huuropbrengst en veilige huurders. Wij zorgen voor de rest én blijven het aanspreekpunt!

  Ik wil mijn woning verhuren. Hoe werkt het?

  Verhuur in 5 stappen

  Uw woning in Amsterdam verhuren? Onze specialisten weten als geen ander hoe ze dit proces op een professionele wijze moeten aanpakken. Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Inter immo staan wij daarom voor transparantie en heldere communicatie. U komt niet voor verrassingen te staan. In de kosten niet én in de werkwijze ook niet! 

  Uw verhuurmakelaar in Amsterdam is beoordeeld met een 9,6. Ontdek zelf waarom.

   verhuurmakelaar Amsterdam - Linda

   Vragen? Onze verhuurmakelaar in Amsterdam staat vandaag nog voor u klaar!

   Linda helpt u graag verder.

   10 meest gestelde vragen over de verhuur.