Skip to content

Verkoopmakelaar Lelystad

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Lelystad voor de verkoop van uw huis of appartement? Inter Immo is uw kennispartner met 25+ jaar ervaring. Wij begeleiden u van A tot Z. Top-service, kennis en kwaliteit staat bij ons centraal. Onze meerwaarde zit in het creëren van een maximale verkoopprijs en gunstige voorwaarden.

Verkoopmakelaar Lelystad, al 25+ jaar expert

1

Gunstigste voorwaarden + hoogste prijs

Gespecialiseerd in onderhandelingen, effectief bewezen strategie, 100% kans op overbieding. 

2

In 4 weken verkocht

Snel verkocht door een enorm netwerk, goede reputatie en een ongekend marketingstrategie.

3

Betrokken en betrouwbaar

Wij vormen één team in het verkoopproces. Eerlijk persoonlijk, betrokken: daar staan wij écht voor.

voordelen makelaar lelystad

Verkoopmakelaar Lelystad doet wat hij belooft.

Bij Inter immo gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Wij nemen onze tijd voor u, en uw woning. Met onze lokale kennis in Lelystad krijgen wij het voor elkaar wat velen niet lukt. Een maximale verkoopprijs én gunstige voorwaarden. Maak nu een vrijblijvende afspraak met uw verkoopmakelaar in Utrecht voor een gratis waardebepaling binnen 24 uur!  Uw verkoopmakelaar in Lelystad heeft 10.000 klanten bijgestaan en is beoordeeld met een 9,6. Wat u kunt verwachten:

  gratis waardebepaling verkoop lelystad

  Gedegen advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling

  Een waardebepaling is ons vertrekpunt. We kijken naar de staat van uw woning, de buurt, verkochte huizen in de omgeving en de markt. Service vinden wij belangrijk, een waardebepaling is bij ons dus gratis. Maak een afspraak en ontvang tevens advies op maat. Ook geven wij gouden tips waarmee uw huis in waarde zal stijgen!

  voordelen makelaar lelystad

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Lelystad

  1. Wij kennen Lelystad écht

  Een woning verkocht krijgen in Lelystad is niet moeilijk in de huidige markt. Maar gaat u voor écht resultaat, dan kan dat alleen met behulp van een expert die er alles van weet. Wij kennen de stad, de straten, de woningen en de regels. Dat maakt net het verschil voor een geslaagde verkoop. 

  makelaar lelystad met kennis

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Lelystad

  2. 25+ jaar ervaring in huis

  U haalt met ons een échte kennispartner in huis. Wij kennen alle ins en outs van technische en juridische zaken. Maar ook op het gebied van netwerk en onderhandelingen staat u bij ons sterk. Wij kunnen stellen dat we voor elkaar krijgen wat de meesten niet lukt. Ervaar de kracht van 25+ jaar ervaring. 

   

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Lelystad

  3. U bent geen nummertje

  Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. Eerlijk, no-nonsense aanpak en betrokken. Ervaring leert dat dát zorgt voor een geslaagde verkoop. Wij zitten kort op de bal, houden nauw contact en betrekken u in alle stappen van het proces. Wij vormen een team met als doel: dé beste prijs én voorwaarden.

  "Inter Immo is een baken van rust in een onstuimige huizenwereld: we have seen it, done that. Als je eenmaal binnen bent, begrijp je waar je naar op zoek was en wil je niet meer weg. Dat hoeft gelukkig ook niet."

  Paulina
  verkoopmakelaar Lelystad

  Huis verkopen/ tijdelijk huren

  Waar gaat u wonen als uw huis is verkocht? En hoe fijn is het als uw verkopend makelaar deze zorg uit handen neemt en een fijne (tijdelijke) woning regelt? Twee verschillende diensten onder één dak bij Inter immo. Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken, wij regelen alles tot in de puntjes als full-service bureau.

  Ik wil mijn huis / appartement in Lelystad verkopen.

  Werkwijze in 5 stappen

  De afgelopen 25+ jaar hebben wij 10.000 klanten bijgestaan. Heel wat jaren om een effectieve strategie te ontwikkelen waar wij hard aan hebben gewerkt. Wij houden niet van verrassingen of beloftes die we niet waar kunnen maken. Onze werkwijze delen wij daarom graag met u. Lees hier wat u kunt verwachten.

  klant aan het woord - Reza
  Inter Immo heeft onlangs mijn woning in Lelystad verkocht. Paulina heeft mij hierin nauwkeurig begeleidt. Vlotte communicatie en ze zat er echt bovenop. Ik ben een tevreden klant. Een aanrader!
  Reza
  Klant aan het woord - Marion
  Ik heb Inter Immo leren kennen als een bekwaam en sterk makelaarskantoor. Martin, mijn makelaar, luisterde naar mijn wensen en handelde daarop. En goed ook! Succesvolle verkoop dus!
  Marion
  klant aan het woord - gerald
  Voor het eerst heb ik een huis verkocht. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Maar Inter Immo heeft me erdoorheen gesleept van begin tot eind. Ben super blij met de gang van zaken. Dank aan Inter immo!
  Gerald

  Hoog tijd voor een échte verkoopmakelaar in Lelystad!

   Meest gestelde vragen over woning verkoop in Lelystad

   Ja, tijdens het verkoopproces van uw huis of appartement in Lelystad heeft u één vast aanspreekpunt. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij uiterst belangrijk. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent, is een vereiste voor een geslaagde verkoop. Dit zorgt namelijk voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis. Kort op de bal, snelle en vlotte communicatie.

   Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Wij starten altijd met een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze!

   Inter immo bestaat uit één sterk team dat zich volledig  inzet voor de promotie. Zo wordt uw huis bijvoorbeeld op de belangrijkste verkoopplatforms aangeboden. Daarnaast voeren wij e-mailmarketing campagnes uit. Deze campagnes bereiken een grote doelgroep in Almere. Ook maken wij gebruik van social media om uw koophuis in Lelystad goed onder de aandacht te brengen. Tot slot werken we met een tekstschrijver en fotograaf voor  een perfecte presentatie.

   Uit onze statistieken blijkt dat wij binnen vier weken een koper hebben voor de koopwoningen van onze klanten. Door ons bereik, reputatie en naam weten veel potentiele kopers ons te vinden. Ook worden veel woningen binnen ons eigen netwerk verkocht. Uiteraard geven wij iedereen een kans om te bieden en bespreken wij alle biedingen met u.

   Dat hangt af van uw wensen. Wij zijn een full-service bureau met verschillende diensten. Voor vragen over de kosten kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. U wordt meteen voorzien van een antwoord. Telefoonnummer: 036-5407335.

   Ja, onze verkoopmakelaar in Lelystad zijn VBO gecertificeerd. VBO makelaars zijn niet zomaar makelaars. Het zijn échte vakmensen die de emotionele lading van een huis kopen, verkopen, huren en verhuren begrijpen. Zij hebben up-to-date kennis en begrijpen wat nodig is om uw huis te verkopen.

   VBO makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Daarnaast wordt ons handelen toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege: Tuchtcollege Makelaardij Nederland. Lees hier meer over.

   verkoopmakelaar Paulina in Lelystad

   Woning verkopen in Lelystad? Stel uw vraag gerust aan Paulina!