Skip to content

Verkoopmakelaar
Lelystad

Verkoopmakelaar Lelystad

Verkoopmakelaar Lelystad: eerlijk, daadkrachtig en 20 jaar ervaring op zak

Verkoopmakelaar Lelystad

Uw woning in Lelystad verkopen met een verkoopmakelaar in Lelystad? Inter Immo is uw kennispartner met 20 jaar ervaring. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z. Transparantie, top-service en kwaliteit staat bij ons écht centraal. Na 10.000 woningeigenaren bijgestaan te hebben, kennen wij het klappen van de zweep. Onze meerwaarde zit in het creëren van een maximale verkoopprijs en de meest gunstige voorwaarden. Beoordeling: 9,6. No cure no pay. 

Verkoopmakelaar Lelystad

1

Gunstigste voorwaarden + hoogste prijs

Gespecialiseerd in onderhandelingen, effectief bewezen strategie, 100% kans op overbieding. 

2

In 4 weken verkocht

Snel verkocht door een enorm netwerk, goede reputatie en een ongekend marketingstrategie.

3

Betrokken en betrouwbaar

Wij vormen één team in het verkoopproces. Eerlijk persoonlijk, betrokken: daar staan wij écht voor.

Verkoopmakelaar Lelystad doet wat hij belooft.

Bij Inter immo gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Wij nemen onze tijd voor u, en uw woning. Met onze lokale kennis in Lelystad krijgen wij het voor elkaar wat velen niet lukt. Een maximale verkoopprijs én gunstige voorwaarden. Maak nu een vrijblijvende afspraak met uw verkoopmakelaar in Utrecht voor een gratis waardebepaling binnen 24 uur!
  Uw verkoopmakelaar in Lelystad heeft 10.000 klanten bijgestaan en is beoordeeld met een 9,6. Lees hier wat u kunt verwachten.

  Gedegen advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling

  Een waardebepaling is ons vertrekpunt. We kijken naar de staat van uw woning, de buurt, verkochte huizen in de omgeving en de markt. Service vinden wij belangrijk, een waardebepaling is bij ons dus gratis. Maak een afspraak en ontvang tevens advies op maat. Ook geven wij gouden tips waarmee uw huis in waarde zal stijgen!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Lelystad

  1. Wij kennen Lelystad écht

  Een woning verkocht krijgen in Lelystad is niet moeilijk in de huidige markt. Maar gaat u voor écht resultaat, dan kan dat alleen met behulp van een expert die er alles van weet. Wij kennen de stad, de straten, de woningen en de regels. Kiest u voor kwaliteit, dan zit u bij ons goed. Maak kennis met ons en ontdek het zelf.

  3 voordelen van Inter immo's verkoopmakelaar in Almere

  2. 20 jaar ervaring in huis

  Neemt u Inter immo in de armen, dan behoort u tot een sterk team. U haalt een échte kennispartner in huis. Wij kennen de markt, hebben een enorm netwerk en een goede reputatie opgebouwd waarmee we voor elkaar krijgen wat de meesten niet. Prijs, strategie, onderhandelen en aanpak: wij weten er alles van. 

  3 voordelen van Inter immo's verkoopmakelaar in Almere

  3. Persoonlijke benadering

  Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. Eerlijk, no-nonsense aanpak en betrokken. Ervaring leert dat dát zorgt voor een geslaagde verkoop. Wij zitten kort op de bal, houden nauw contact en betrekken u in alle stappen van het proces. Wij vormen een team met als doel: dé beste prijs én voorwaarden.

  "Inter Immo is een baken van rust in een onstuimige huizenwereld: we have seen it, done that. Als je eenmaal binnen bent, begrijp je waar je naar op zoek was en wil je niet meer weg. Dat hoeft gelukkig ook niet."

  Paulina

  Huis verkopen/ tijdelijk huren

  Waar gaat u wonen als uw huis is verkocht? En hoe fijn is het als uw verkopend makelaar deze zorg uit handen neemt en een fijne (tijdelijke) woning regelt? Twee verschillende diensten onder één dak bij Inter immo. Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken, wij regelen alles tot in de puntjes als full-service bureau.

  Ik wil mijn huis / appartement in Lelystad verkopen.

  Werkwijze in 5 stappen

  De afgelopen 20 jaar hebben wij 10.000 klanten bijgestaan. Heel wat jaren om een effectieve strategie te ontwikkelen waar wij hard aan hebben gewerkt. Wij houden niet van verrassingen of beloftes die we niet waar kunnen maken. Onze werkwijze delen wij daarom graag met u. Lees hier wat u kunt verwachten.

  inter-immo-dummy-01
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Hoog tijd voor een échte verkoopmakelaar in Lelystad!


   Meest gestelde vragen