Skip to content

Verhuurmakelaar Zoetermeer

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Zoetermeer om uw huis of appartement snel én veilig te verhuren? Inter Immo staat voor u klaar! Al 25 jaar lang helpen wij onze klanten om een woning te verhuren in 2 weken. Wij ontzorgen en begeleiden  u van A tot Z. Al meer dan 10.000 woningen verhuurd. No cure no pay.

de beste verhuurmakelaar in Almere

Verhuurmakelaar in Zoetermeer is gespecialiseerd in de verhuurd.

1

Gescreende, betrouwbare huurders

U kunt rekenen op tal van screenings, hoge eisen en tussentijdse inspecties garanderen wij een zorgeloze verhuur mét betrouwbare huurders.

2

Binnen 2 weken een huurder

In 25+ jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd van woningzoekenden. Wij vinden binnen no time een huurder.

3

Maximale huuropbrengst

Onze gecertificeerde verhuurmakelaars weten met hun expertise exact hoe u maximaal rendement behaalt.

Verhuurmakelaar Zoetermeer: 10.000+ woningen verhuurd

Uw huis verhuren in Zoetermeer kunt u het beste overlaten aan een echte specialist. Wij kennen de woningmarkt door en door. En zetten onze expertise graag voor u in. Maak gerust een afspraak en ontdek waarom we zijn beloond met een 9,8.

Stel uw vraag, en ontvang binnen 24 uur antwoord!  Waarom onze klanten kiezen voor onze verhuurmakelaars in Zoetermeer:

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Zoetermeer

  1. In 2 weken een huurder

  Inter Immo doet wat hij belooft. In 98% van de gevallen verhuren wij een woning in 2 weken. Mede door ons enorme network van 3000 woningzoekenden. Maar ook door onze kennis van 25 jaar weten wij exact hoe we uw woning snel en veilig kunnen verhuren. Leer ons kennen en ervaar het zelf.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Zoetermeer

  2. Veilig uw woning verhuren

  Bij Inter Immo is een veilige verhuurperiode net zo belangrijk als het voorkomen van leegstand. Zo doen we uitgebreide screenings, voeren we tussentijdse inspecties uit en werken we met een waarborgsom voor de huurder. Ook stellen we ijzersterke huurcontracten op waarin u volledig beschermd bent. Meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer.

  verhuurmakelaar zoetmermeer - web

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Zoetermeer

  3. Maximale huuropbrengst

  Iedere makelaar zou een huis kunnen verhuren, maar wij ons mee onderscheiden is de kwaliteit en expertise die we bieden. Met onze kennis van ruim 25+ jaar weten we exact hoe we het maximale uit uw woning kunnen halen. U kunt achteroverleunen en genieten van uw rendement. Wij doen de rest. Volledige ontzorging is ons doel!

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Zoetermeer

  4. Uw woning valt op

  Wij weten als geen ander hoe we uw woning kunnen laten opvallen tussen alle andere woningen. Denk aan volop promotie op kanalen zoals Funda enPararius. Maar ook ons eigen netwerk met 3000 woningzoekenden zetten we in. En dat is nog niet eens alles. Wij zetten die extra stap die nodig is om binnen 2 weken een geschikte huurder te vinden.

  makelaar Zoetermeer zorg dat uw huis opvalt
  verhuurmakelaar in Zoetermeer - Ilse

  Verhuurmakelaar Zoetermeer:
  "Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk en toegankelijk"

  klant aan het woord - review Anneke
  “Ik heb 6 jaar geleden mijn tweede huis in Zoetermeer verhuurd via Inter Immo. En nog steeds ben ik een trouwe klant. Mijn vaste huismakelaar! een 10+”
  Liselotte
  Mario- verhuurder in Zoetermeer review
  “Ik ging voor een half jaar naar het buitenland. In die tijd mijn studio verhuurd. Ilse heeft mij top geholpen en tijdens mijn afwezigheid ook goed gehandeld. Dank!”
  Dave & Lee
  verhuurder Paul aan het woord
  “Via Inter Immo vaker mijn woningen verhuurd. Eerste keer mijn woning in Amsterdam. En nu mijn appartement in Zoetermeer. Altijd goed contact en snelle communicatie!”
  Paul

  Huis verhuren aan expats

  Van plan om uw huis of appartement in Zoetermeer te verhuren? Het verhuren aan expats is altijd een goede keuze. Expats zijn werkprofessionals die in Nederland komen wonen en werken, vaak bij een internationale organisaties. Expats hebben doorgaans meer te besteden aan woonvesting. Vaak staat hun werkgever garant of betalen zelfs een deel van de huurkosten. Een uiterst veilige manier van verhuren, dus. De expats die wij hebben gematcht aan onze verhuurder werken o.a. bij: Philips, Booking, Aegon en meer.

  Tijdelijke verhuur of lange termijn verhuur Zoetermeer

  Uw huis in Zoetermeer verhuren omdat u bijvoorbeeld op wereldreis gaat of gaat samenwonen? Of heeft u een woning gekocht als investering die u wilt verhuren? Inter Immo helpt u graag. Wij vinden uw huurder én blijven uw aanspreekpunt tijdens de verhuurperiode. Ook als u er zelf fysiek niet bent. Laat u ontzorgen van A tot Z.
  verhuurmakelaar Almere - werkwijze

  Ik wil mijn woning in Almere verhuren. Hoe werkt het?

  Verhuur in 5 stappen

  Het is altijd fijn om vooraf te weten wat u te wachten staat. Wij werken met 5 stappen:

  1. Intake / Gratis huuradvies
  2. Uw woning in de spotlight
  3. Huurder in 2 weken
  4. Huurcontract & overdracht
  5. Nazorg en after care

   

  Vragen over de verhuur? Uw makelaar in Almere staat voor u klaar.


   10 meest gestelde vragen over de verhuur in Zoetermeer:

   Bij Inter Immo is de slagingskans 98% voor het verhuren van uw huis of appartement in Zoetermeer. Doorgaans vinden we een huurder in 2 weken. Indien blijkt dat uw huis of appartement in Zoetermeer lastig te verhuren is binnen het tijdsbestek dat we aangeven, nemen we direct maatregelen. Wij zullen met u om de tafel zitten en stellen in samenspraak een plan op. Zo kunnen we bijvoorbeeld aanvullende marketingactiviteiten uitvoeren, nieuwe foto’s laten maken of actief meerdere woningzoekenden binnen ons netwerk benaderen. Hoewel het zelden voorkomt: bij geen verhuur, ECHT geen courtagekosten.
   Mocht een kandidaat interesse hebben na een bezichtiging, dan moet er een waslijst aan documenten bij ons aangeleverd worden. Wij zullen de financiële positie van de kandidaat zorgvuldig beoordelen. En stellen vast of de kandidaat aan de inkomenseis voldoet. Hiervoor zetten wij verschillende tools in en screenen de potentiële huurder door en door. Om tot een oordeel te komen, voeren wij diverse controles en screenings uit. Denk aan: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd. Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring selecteren wij een betrouwbare kandidaat en stellen deze aan u voor. U bepaalt of het en “go” wordt. Inter Immo heeft ruim 25+ jaar ervaring met het screenen en selecteren van betrouwbare huurders. Wij verzekeren u dat de screenings en checks uitgebreid en zorgvuldig gebeuren.
   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.

   In de meeste gevallen is uw woning binnen 2 tot 3 weken verhuurd. Mocht uw huis of appartement lastig te verhuren zijn, kunt u een maximum termijn van 5 weken aanhouden.

   Inter Immo doet er alles aan om een veilige verhuurperiode te waarborgen. Hoewel het zelden voorkomt, kan er wel eens beschadiging optreden. Wat doet Inter Immo? Allereerst stellen wij bij de start al ijzersterke huurovereenkomsten op waarin verhuurders uiterst goed beschermd zijn tegen eventuele beschadigingen. Ook werken we met een borgstelling. De hoogte van de borg bespreken wij met u en de borg heeft u ook zelf in handen. Mocht er toch onverhoopt iets beschadigd raken, dan kunt u de borg inzetten voor de herstelkosten. Daarnaast zullen wij altijd voor de sleuteloverdracht een in inspectierapport opstellen. In dit rapport wordt de staat van uw woning vastgelegd, aangevuld met foto’s. Zo kan er geen onenigheid ontstaan over de beschadiging. Het inspectierapport krijgt u ook zelf in handen. Zo worden eventuele misverstanden betreffende de woning uitgesloten.

   Met ruim 25+ jaar kennis en ervaring kent Inter Immo de verhuurmarkt in Zoetermeer als zijn broekzak. Ons startpunt is altijd een gratis waardebepaling. Wij adviseren u over de huurwaarde van uw huis of appartement in Zoetermeer. Wij komen tot een oordeel door te kijken naar de staat van uw woning, de verhuurwijze (gestoffeerd of gemeubileerd). Ook nemen we de veranderende woningmarkt in acht om tot een marktconforme prijs te komen. De straat/wijk heeft ook invloed op de huurprijs. En niet te vergeten: wij zullen altijd rekening houden met uw wensen en streven te allen tijde naar maximaal rendement voor de verhuurder.

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De contracten worden zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u wel of niet rekening mee kan houden. Vooraf zullen wij u goed informeren en alle opties met u doornemen. Goed om te weten: Inter immo is juridisch sterk onderlegd. Wij kennen de wet- en regelgeving en kunnen deze praktisch toepassen.

   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw woning in Zoetermeer verhuren? Dan kunt u de leegstandsvergunning bij gemeente Zoetermeer aanvragen. Heeft u hier vragen over? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u stap voor stap door het gehele proces. Bel gerust naar ons 070-2210665

   Nee, u hoeft niet te betalen. Niet verhuurd is écht GEEN kosten. Wij brengen alleen onze courtage in rekening op het moment dat uw woning succesvol is verhuurd. Ook als er bezichtigingen zijn geweest, brengen wij GEEN courtage kosten in rekening als het niet leidt tot verhuur. Wij werken dus op basis van no cure no pay.

   Inter Immo is actief in alle buurten in Zoetermeer.

   De wijken waar we ons makelaarskantoor huizen en appartementen verhuren in Zoetermeer, zijn: 

   – Buytenwegh De Leyens
   – Centrum Zoetermeer
   – Meerzicht
   – Noordhove & Seghwaert
   – Oosterheem
   – Rokkeveen

   Heeft u vragen? uw verhuurmakelaar in Zoetermeer staat voor u klaar. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies op maat. Dit kan via het telefoonnummer: 0702210665.