Skip to content

Verhuurmakelaar Lelystad, al 25+ jaar de beste

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Lelystad voor de verhuur van uw woning of appartement? Inter immo is al ruim 25+ jaar gespecialiseerd in de verhuursector in Lelystad en omstreken. Onze belofte: een betrouwbare huurder in twee weken én top-service aanbieden. Uw betrokken makelaar begeleidt én ontzorgt u hierin van A tot Z. Beoordeling: 9,6.

Verhuurmakelaar Lelystad

Verhuurmakelaar Lelystad: voor een snelle en veilige verhuur.

1

Gescreende en betrouwbare huurders

Hoge huurderseisen, diverse screening, zoals: werkgeverscheck, financiële check en meer.

2

Huis verhuurd in 2 weken

Onze Inter immo garantie: in 2 weken verhuurd. No cure no pay, zo zeker zijn wij van onze zaak.

3

Hoge huuropbrengsten

Kennis van de markt in Lelystad, reële waardebepaling en ervaring = maximale huuropbrengst voor u!

Verhuurmakelaar Lelystad: volledige ontzorging van A tot Z.​

Met Inter immo boekt u resultaat. Van de perfecte presentatie van uw huis tot aan het vinden van een betrouwbare huurder of expat. U profiteert van een maximaal rendement, wij zorgen voor alles eromheen. Óók na het tekenen van uw huurcontract. Meer weten? Maak gerust een afspraak of bel gerust.

Stel uw vraag en ontvang binnen 24 uur antwoord.  Waarom een verhuurmakelaar in Lelystad inschakelen? 10 voordelen van Inter immo:

  Verhuurmakelaar Lelystad

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  1. Verhuurd in 2 weken

  Wij werken met een Inter immo garantie. Dat houdt in dat we de belofte maken om uw woning in 2 weken te verhuren. En dat lukt in 98% van de gevallen. U kunt rekenen op maximale promotie, professionele fotografie en daadkrachtige makelaars die net het verschil kunnen maken. Leer ons zelf kennen en ontdek onze kracht.

  Verhuurmakelaar Lelystad. voordeel 2

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  2. Veilige verhuur is de norm

  Een huis verhuren maakt ons niet uniek. Waar wij écht om bekend staan, is de mate van veiligheid die we bieden. Goede huurcontracten, hoge eisen aan huurders, diverse screenings. En we houden een vinger aan de pols door tussentijdse inspecties in te plannen tijdens de verhuur. Meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer.

  makelaar in Lelystad maakt huurcontract op
  verhuurmakelaar Lelystad - hoge huuropbrengsten

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  3. Hoge huuropbrengsten

  Hoe haalt u maximale waarde uit uw woning? Dit zijn vraagstukken waar we ons dagelijks mee bezig houden. En waar we het antwoord op weten! Wij kennen de stad, de regels en de woningmarkt. Onze kennis zetten we graag in. Ook geven we u tips en handvaten om nog meer opbrengsten te behalen. Meer weten of advies nodig?

  verhuurmakelaar Lelystad - promotie

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  4. Maximale promotie

  Uw woning staat bij ons in de schijnwerpers. Van professionele foto’s, tot aan promotie via de grootste huurplatforms, zoals Funda. Ook tijdens bezichtigingen weten wij als geen ander hoe we uw huis zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken. Profiteer van onze kennis en zie waarom 10.000 klanten ons kozen. Lees hier onze werkwijze.

  verhuurmakelaar Lelystad - Mandy

  Verhuurmakelaar Lelystad:
  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de kracht van onze service ervaart."

  Mandy helpt u graag verder!

  huis verhuren
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Anna Lis
  huis verhuren 1
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm! Bedankt”
  Lesley & Noesha
  Huis verhuren aan expat
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Hetty

  Verhuren aan expats in Lelystad

  Uw huis of appartement in Lelystad tijdelijk verhuren aan expats? Goed idee, want verhuren aan expats is een veilige manier om uw woning te verhuren. Een expat is een hoogopgeleide professional die voor een aantal jaar in Nederland komt werken. Expats hebben vaak meer te besteden aan huisvesting en de verhuur is van tijdelijke aard. De werkgever staat vaak garant of betaalt zelf (deels) de huur. Een van de veiligste verhuurvormen, dus! Inter immo regelt woonruimte voor diverse internationale organisaties en expatbureaus. Voorbeelden van organisaties waar onze expats werkten: Adidas, Booking en Tata Steel. Ook interesse in expat verhuur? Neem gerust contact op en kom erachter wat het u kan opleveren.

  verhuurmakelaar lelystad werkwijze

  Verhuurmakelaar Lelystad: tijdelijke verhuur / investering

  Wilt u uw woning verhuren als investering? Of gaat u op reis? In beide gevallen helpt Inter immo u met het hele verhuurproces. Met onze kennis van de wet- en regelgeving weten wij exact wat voor verhuur- en contractvormen bij uw situatie past. Al 25 jaar zorgen wij, hoe dan ook, voor een zorgeloos verhuurproces!

  werkwijze verhuurmakelaar lelystad

  Ik wil mijn woning in Lelystad verhuren. Hoe werkt het?

  Onze werkwijze in 5 stappen

  Transparantie en persoonlijke communicatie staat bij ons centraal. Niets is fijner dan weten waar u aan toe bent. Geen loze beloftes of verkeerde verwachtingen. Onze effectieve werkwijze bestaat uit vijf stappen. Benieuwd hoe uw gecertificeerde VBO makelaar in Lelystad te werk gaat? Lees dat hier.

  verhuurmakelaar lelystad werkwijze

  Uw VBO verhuurmakelaar in Lelystad helpt u graag verder!


   Meest gestelde vragen over de verhuur in Lelystad

   Ja, dat is mogelijk.

   • Tijdelijk verhuren: u kunt tijdelijk uw huis of appartement in Lelystad verhuren via ons. U bepaalt zelf het termijn. Dit kan zowel gemeubileerd als gestoffeerd. Tijdelijke verhuur via Inter immo is handig voor als u op reis gaat. Wij blijven namelijk uw aanspreekpunt. Uw makelaar regelt de zaken voor uw huurder.

   De reden waarom men een huis of appartement verhuurt verschilt per persoon. Bij Inter immo is het mogelijk om uw huis tijdelijk te verhuren. Gaat u bijvoorbeeld naar het buitenland? Dan kunt u dat doen met een gerust hart, want uw makelaar blijft het aanspreekpunt voor uw huurder.

   Een (tweede) woning verhuren als investering in vastgoed is bij ons ook mogelijk. Hier hebben wij veel ervaring mee, en wij kunnen u goed op weg helpen. Wij kennen de wet- en regelgeving uit ons broekzak en zetten deze kennis voor u in.

   Bij Inter immo is de slagingskans 98% voor het verhuren van uw huis of appartement in Lelystad. Ervaring leert dat wij huizen en appartementen in Lelystad gemiddeld binnen 2 weken verhuren. Indien blijkt dat de woning lastig te verhuren is, maken wij in samenspraak met u een plan. We kunnen bijvoorbeeld nieuwe foto´s laten maken, aanvullende marketingactiviteiten verrichten, actief ons eigen netwerk benaderen of de huurprijs aanpassen. Altijd marktconform en altijd in samenspraak met u.

   Als een kandidaat interesse heeft na de bezichtiging, moet er een waslijst aan benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Wij controleren de financiële positie en draagkracht van de kandidaat. Verder stellen we vast of de potentiele huurder aan de inkomenseis voldoet, geen schulden heeft en betrouwbaar is. Hier gebruiken wij verschillende tools voor.

   Daarnaast voeren we diverse screenings uit, zoals: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check.
   Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd.

   Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring selecteren wij een betrouwbare kandidaat en stellen deze aan u voor. Uiteraard heeft u het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder.  Met 25 jaar ervaring op zak kunnen we u verzekeren dat de uitgebreide screenings zorgvuldig worden uitgevoerd.

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De huurcontracten worden door Inter immo zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u rekening mee moet houden. Uiteraard informeren we u vooraf en nemen wij alle opties voor verhuur met u door. Ook de huurovereenkomst bespreken wij zorgvuldig met u.

   Pluspunt: Inter immo is gespecialiseerd in huurrecht. Wij kennen alle ins- en outs van de wet- en regelgeving. Deze kennis passen we toe op uw persoonlijke situatie. Uw huurcontract is dus op maat gemaakt.

   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw huis of appartement in Lelystad verhuren voor een periode van maximaal 5 jaar. Dit kan aan één huurder, zonder dat hij/zij huurrechten opbouwt. Een belangrijke voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat uw woning te koop staat. Voor de aanvraag van de leegstandsvergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw huis of appartement in Lelystad tijdelijk verhuren op basis van de leegstandswet? Dan kunt u de Leegstandsvergunning bij gemeente Lelystad aanvragen.