Skip to content

Verhuurmakelaar
Lelystad

verhuurmakelaar Lelystad

Verhuurmakelaar Lelystad: Uw ervaren kennispartner met 20 jaar ervaring.

1

Gescreende en betrouwbare huurders

Hoge huurderseisen, diverse screening, zoals: werkgeverscheck, financiële check en meer.

2

Huis verhuurd in 2 weken

Onze Inter immo garantie: in 2 weken verhuurd. No cure no pay, zo zeker zijn wij van onze zaak.

3

Hoge huuropbrengsten

Kennis van de markt in Lelystad, reële waardebepaling en ervaring = maximale huuropbrengst voor u!

Verhuurmakelaar Lelystad: volledige ontzorging van A tot Z.

Met Inter immo boekt u resultaat. Van de perfecte presentatie van uw huis tot aan het vinden van een betrouwbare huurder. U profiteert van een maximaal rendement, wij zorgen voor alles eromheen. Volledige ontzorging van A tot Z. Onze service stopt niet na het tekenen van het huurcontract. Wij blijven uw vaste aanspreekpunt én houden vinger aan de pols. 

  10.000 klanten kozen voor Inter immo. Lees hier waarom ook u zou moeten kiezen dé verhuurmakelaar in Lelystad:

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  1. Verhuurd in 2 weken

  Wij werken met een Inter immo garantie waarbij we de belofte maken om uw woning in 2 weken te verhuren. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Door ons netwerk van 3000 woningzoekenden en onze kennis van 20 jaar. Verder hebben wij een ervaren team die uw woning volop in de spotlight zet bij de juiste doelgroep.

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  2. Veiligheid staat voorop

  Een woning verhuren maakt ons niet speciaal. Waar wij écht om bekend staan, is de mate van veiligheid die we garanderen. Hoge eisen aan huurders, tal van screenings en ook tijdens de verhuurperiode zijn wij nauw betrokken. Bijvoorbeeld door te werken met tussentijdse inspecties. Lees meer over veilig verhuren.

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  3. Hoge huuropbrengsten

  Met 20 jaar kennis in huis weten wij als geen ander hoe u maximale waarde uit uw woning haalt. In het verhuurproces zetten wij deze expertise in. Als markleider is dit waar we een kei in zijn. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons met een 9,6. Wij streven naar een top-service mét maximaal resultaat.

  4 redenen om te kiezen voor uw verhuurmakelaar in Lelystad

  4. Maximale promotie

  Uw woning staat bij ons in de schijnwerpers op alle mogelijke manieren. Van professionele foto’s en teksten, tot aan mailings en zichtbaarheid op de belangrijkste huurplatforms, zoals Funda en Pararius. Ook tijdens bezichtigingen weten wij als geen ander hoe we uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken.

  verhuurmakelaar Lelystad - Mandy

  Verhuurmakelaar Lelystad:
  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de kracht van onze service ervaart."

  Mandy helpt u graag verder!

  huis verhuren
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Anna Lis
  huis verhuren 1
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm! Bedankt”
  Lesley & Noesha
  Huis verhuren aan expat
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Hetty

  Expat verhuur in Lelystad

  Uw woning in Lelystad tijdelijk verhuren? Dan is expat verhuur wellicht interessant voor u. Een expat is een hoogopgeleide professional die voor een (aantal) jaar in Nederland komt werken. Zij verdienen vaak bovengemiddeld. Expats hebben meer te besteden aan huisvesting en de verhuur is van tijdelijke aard. De werkgever staat vaak garant of betaalt zelf (deels) de huur. Een van de veiligste verhuurvormen, dus! Inter immo regelt woonruimte voor diverse internationale organisaties en expatbureaus. Voorbeelden: Adidas, Booking en Tata Steel. 

  Verhuurmakelaar Lelystad: tijdelijke verhuur / investering

  Wilt u uw woning verhuren als investering? Of gaat u op reis? In beide gevallen helpt Inter immo u met het hele verhuurproces. Met onze kennis van de wet- en regelgeving weten wij exact wat voor verhuur- en contractvormen bij uw situatie past. Al 20 jaar zorgen wij, hoe dan ook, voor een zorgeloos verhuurproces!

  Ik wil mijn woning in Lelystad verhuren. Hoe werkt het?

  Onze werkwijze in 5 stappen

  Transparantie en persoonlijke communicatie staat bij ons centraal. Niets is fijner dan weten waar u aan toe bent. Geen loze beloftes of verkeerde verwachtingen. Onze effectieve werkwijze bestaat uit vijf stappen. Benieuwd hoe uw gecertificeerde verhuurmakelaar in Lelystad te werk gaat? Lees dat hier.

  Uw verhuurmakelaar in Lelystad helpt u graag verder!

   Meest gestelde vragen over de verhuur.