Skip to content

Makelaar Almere

Inter Immo is uw betrokken VBO makelaar in Almere. Als full-service kantoor met 25+ jaar kennis begeleiden wij onze klanten bij de verhuur, verkoop of aankoop van een huis. Met onze échte vakkennis en aandacht voor uw wensen, creëren wij nieuwe kansen die eerder onmogelijk leken. Al 10.000 klanten hebben wij bijgestaan. Meer weten? Bel gerust.

kantoor makelaar Almere fullservice

Hoe kunnen wij u helpen?

Inter Immo Makelaars in Almere is een full-service kantoor dat  sinds 1998 iedereen bijstaat die een huis wil verkopen, verhuren, aankopen, huren of kopen. Waar heeft u hulp bij nodig?

Full service makelaarskantoor almere

3 voordelen van Inter Immo Makelaars in Almere

1. Lokale kennis in Almere

Afgelopen 25 jaar hebben wij elke type woning, buurt én straat in Almere leren kennen. Met deze kennis van de lokale woningmarkt loopt u met ons net een stapje voor. Hoge betrokkenheid en jarenlange ervaring is hierbij essentieel. De kennis die onze VBO makelaars in Almere hebben opgedaan, zetten we graag voor u in. Maak gerust een afspraak. 

Full service makelaarskantoor almere
vbo makelaar almere - 25 jaar ervaring

3 voordelen van Inter Immo Makelaars in Almere

2. Al 25 jaar ervaring als VBO makelaar in Almere

Hoe realiseer je de beste verkoopprijs en gunstigste voorwaarden? Dit zijn vraagstukken waar we als VBO makelaars in Almere al 25 jaar dagelijks mee bezig zijn. Een huis verkopen vergt ook kennis van technische en juridische aspecten. Met ons haalt u een ware kennispartner in huis, gespecialiseerd in onderhandelingen en een enorm netwerk.

Voordelen van makelaar in Almere

3 voordelen van Inter Immo Makelaars in Almere

3. Persoonlijke benadering

Een woning verkopen is een belangrijke opgave. Het is essentieel dat uw makelaar nauw betrokken is. Bij ons bent u geen nummertje. U heeft een vast aanspreekpunt die kort op de bal zit en goed contact met u onderhoudt. Van begin tot eind! Alleen zo kunnen wij het onmogelijke toch mogelijk maken. Klanten beoordeelden ons dan ook met een 9,6.

Voordelen van makelaar in Almere

Wat is uw huis waard?

Gratis waardebepaling

Niets is zo fijn als weten waar u aan toe bent. Daarom starten we altijd met een gratis waardebepaling. Hierbij geven wij u snel een reëel beeld van de verwachte verkoopprijs. Wij kennen de huizenmarkt namelijk als geen ander! En vertellen we u meer over onze strategie. Ook maken we een op maat gemaakt plan, want ieder huis is anders, zo ook onze aanpak.

Waarom onze klanten kiezen voor Inter Immo makelaars in Almere

Gratis waardebepaling binnen 48 uur?

Uw betrokken makelaar in Almere ziet, luistert en maakt hard wat hij belooft. Daarom werken wij met een Inter immo garantie. Dat houdt in: verkoop in 4 weken, maximale verkooprijs en de gunstigste voorwaarden. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,5. Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en krijg reëel advies op maat.

Stel uw vraag, altijd binnen 24 uur antwoord!  Huis verkopen via Inter Immo

  Huis verkopen in Almere

  Benieuwd hoe wij te werk gaan bij de verkoop van uw huis in Almere? Onze aanpak bestaat uit vijf stappen:

  1. Wat is uw woning waard
  2. Perfecte presentatie
  3. Uw woning in de verkoop
  4. Bezichtiging en onderhandeling
  5. Afhandeling

  Huis verkopen in Almere

  “Niets is zo waardevol als een tevreden klant. Dat gaat voor mij boven de projecten voor de quick win. En met plezier werk ik er iedere dag opnieuw aan om onze klanten een tevreden glimlach te bezorgen. Daar doe ik het voor."

  Paulina, verkoopmakelaar

  Veelgestelde vragen aan onze makelaar in Almere over verkoop:

  Inter immo bestaat uit één sterk team dat zich inzet voor de promotie. Zo wordt uw huis bijvoorbeeld op de belangrijkste verkoopplatforms geplaatst. De grootste is via Funda, waarbij we ervoor zorgen dat uw woning maximaal zichtbaar is. Maar wij doen uiteraard nog veel meer aan online marketeer om uw woning te laten opvallen.

  Daarnaast zetten wij onze eigen kanalen en netwerk in. De campagnes bereiken een grote doelgroep in Almere.

  Ook maken wij gebruik van social media om uw huis in Almere goed onder de aandacht te brengen. Tot slot maken wij brochures op, gebruiken we een tekstschrijver en fotograaf voor de perfecte presentatie van uw huis of appartement in Almere.

  Met de potentiële kopers houden wij wekelijks/dagelijks contact en voorzien hen van informatie.

  Alles om een snelle verkoop en de beste verkoopprijs te realiseren.

  Onze makelaardij, Inter Immo, werkt met een eigentijdse werkwijze.

  Het verkoopproces van ons makelaarskantoor bestaat uit vijf heldere stappen, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij begeleiden u in het gehele proces van A tot Z. Denk aan taxaties en contact met taxateurs, onderhandelingen tot we komen bij de uiteindelijke verkoopprijs. Maar ook bezichtigingen, bezoek aan notaris en de sleuteloverdracht.

  Benieuwd wat u verder kunt verwachten wanneer u uw woning in Almere verkoopt via Inter Immo? Lees hier onze werkwijze in 5 stappen!

  Vrijblijvend verkoopadvies nodig? Maak kennis met ons makelaarskantoor. Onze jarenlange ervaring zetten we graag voor u in! 

  Ja, bij de verkoop van uw huis of appartement in Almere heeft u een vast aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Ons makelaarskantoor staat dan ook bekend om zijn persoonlijke benadering. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis. Wij houden dagelijks/wekelijks contact met u. Bij het verkopen van uw huis in Almere, wordt u begeleidt door een gecertificeerde makelaar met ervaring. Zowel tijdens de bezichtigingen met geïnteresseerden, maar ook alles eromheen. 

  Ja, wij zijn VBO gecertificeerd. Dat houdt in dat u de hoogste kwaliteit kunt verwachten. VBO makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, want onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO.

  Daarnaast wordt ons handelen bovendien toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege: Tuchtcollege Makelaardij Nederland. 

  Maak kennis met onze professionele medewerkers en ontdek zelf hoe kwaliteit in praktijk aanvoelt. Bel gerust ons kantoor via het telefoonnummer: 036-5407335

  Wij zijn in alle wijken  in Almere actief. En na 25+ jaar kunnen we stellen dat wij in iedere wijk huizen en appartementen hebben verkocht. 

  Wij zijn onder andere actief in:
  – Almere Centrum
  – Almere Stad
  – Almere Haven
  – Almere Buiten
  -Almere Poort
  -Almere Hout. 

  Vragen voor uw verkopende makelaar? Bel gerust ons kantoor via het telefoonnummer: 036-5407335

  Woning verkocht in Almere - testimonial
  “Een dikke tien voor dit geweldige team met dé beste makelaar. Ik heb wel vaker een woning verkocht, maar dit was de eerste keer dat ik inter immo makelaars heb gevraagd. Een heel vriendelijk en toegankelijk team, die je echt het gevoel geven jouw belangen te behartigen en alles snel en professioneel oppakt. Ik zou het iedereen aanbevelen!
  Marie-Louise
  huis verkocht testimonial nicolai
  "I have engaged with Inter Immo to sell my property; they have been very helpful from start to finish; they have given me various tips and advices of how to make the sale successfull; they have been constantly in touch with me, even when I was abroad. Special mention to Paulina who was in charge of the sale. I will highly recommend their service."
  Nicolai
  testimonial verkoper almere
  Het contact met onze makelaar verliep heel soepel. Wij konden altijd appen, bellen en mailen. Zelfs buiten werktijden om! Die persoonlijke benadering was erg fijn. Bij de verkoop ging de makelaar altijd transparant te werk. Wij ervaarden het gevoel dat ze er ook echt ‘voor ons’ waren. Inter Immo wilde een stapje extra zetten voor ons!
  Jurrian

  Huis verkopen in Almere? Stel uw vraag hier.

  Altijd binnen 24 uur antwoord   Woning verkopen en aansluitend huren

   Bij Inter Immo kunt u uw woning verkopen en aansluitend een woning (tijdelijk) huren. Wij zien in de praktijk vaak dat een woning verkocht wordt, maar de nieuwe woning nog niet woon-klaar is. Bij inter Immo kunt u alles onder een dak regelen. Binnen 2 weken kunt u al huren! Meer weten? Bel ons gerust!

   huis verkopen in almere

   Uw makelaar in Almere maakt het waar

   Inter Immo heeft een doel: dat is onze klanten tevreden stellen. De beste service verlenen, is waar we naar streven. Dit ziet u terug in het gehele verkoopproces. Al meer dan 10.000 klanten hebben we bijgestaan en wij zijn beoordeeld met een 9,6. Leer ons kennen, en ontdek het zelf.

   verkoopmakelaar Paulina in Lelystad

   Meer weten? 
   Paulina, verkoopmakelaar in Almere, helpt u vandaag nog.