Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Op zoek naar een makelaar in Almere?

Inter Immo is de makelaar in Almere en is de absolute specialist in onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in het huren en verhuren van woonruimtes van particulieren en beleggingsmaatschappijen, maar ook bij het bemiddelen van de aan- en verkoop van woningen. Inmiddels zijn wij vanaf het jaar 2001 actief in de huizenmarkt! Door onze ervaring kennen wij de markt door en door, waardoor wij u professioneel en persoonlijk kunnen begeleiden! Zo kunnen wij u een advies op maat geven die voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. Wij hebben kennis op het gebied van wet- en regelgeving en helpen u graag met al uw vragen.

Makelaar in Almere diensten

Bij ons kunt u een woning kopen. Wij zullen u persoonlijk helpen bij het kopen van een kwalitatieve woning en geven u advies op maat! Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed en wonen. Met Inter Immo Makelaars kiest u voor zekerheid!

Bij ons kunt u een woning verkopen. Als u uw woning wilt verkopen komen daar een hele hoop zaken bij kijken, zoals de presentatie van uw woning en het bereiken van potentiële kopers. Inter Immo neemt voor u al het werk uit handen en behaalt hieruit het maximale rendement met een ervaren, commercieel en proactieve team. Met het uitgebreide netwerk van Inter Immo wordt uw woning professioneel gepresenteerd aan zowel Nederlandse huurders als hoogopgeleide expats. Door onze expertise in expatverhuur krijgen mensen over de hele wereld, die bijvoorbeeld moeten verhuizen naar Almere voor een baan, ook uw woning gepresenteerd. Door Inter Immo, de makelaar in Almere, in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat u uw huis zo snel mogelijk wordt verhuurd tegen de door u gestelde eisen.

Bij ons kunt u een woning huren. Wij hebben alle kennis die er nodig is om u op het hoogste niveau te helpen in uw zoektocht naar een huurhuis in Amsterdam, Almere, Hilversum, ’t Gooi, Amersfoort of in Lelystad. Wij zijn continu op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent vastgoed en zijn specialist op het gebied van taxaties en hypotheken.

Bij ons kunt u een woning verhuren. Inter Immo neemt voor u al het werk uit handen en behaalt hieruit het maximale rendement met een ervaren, commercieel en proactieve team. Met het uitgebreide netwerk van Inter Immo wordt uw woning professioneel gepresenteerd aan zowel Nederlandse huurders als hoogopgeleide expats. Ook werken wij samen met meerdere multinationals die voor hun (internationale) medewerkers op zoek zijn naar een (tijdelijke) woning. Door Inter Immo, de makelaar in Almere, in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat u uw huis zo snel mogelijk kan verhuren tegen de door u gestelde eisen.

Verkopen, kopen, huren en verhuren bij de makelaar in Almere

Wilt u een huis kopen en kunt u hier hulp bij gebruiken? Inter Immo Makelaar in Amsterdam kan u hierbij helpen! Wij helpen u door u te ondersteunen met professionele begeleiding. Wilt u uw huis verkopen? Maak een afspraak met onze taxateurs en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Wilt u uw huis verhuren?Inter Immo Makerlaars in Amsterdam helpt u graag!


* - deze velden zijn verplicht

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

Craig

Inter Immo helpt u graag!

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Een eerste afspraak is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Inter Immo Almere
Cinemadreef 124
1325 EN Almere

036 − 54 07 335

almere@interimmo.nl