Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Op zoek naar een makelaar in Almere? Ga voor Inter Immo Makelaars! Wij zijn de absolute specialist in vastgoed. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het huren en verhuren van woonruimtes van particulieren en beleggingsmaatschappijen, maar ook in het bemiddelen van de aan- en verkoop van woningen. Inmiddels zijn wij vanaf 2001 actief in de huizenmarkt! Deze jarenlange ervaring maakt dat wij dé deskundigen zijn in de huizenmarkt van Almere en experts zijn op het gebied van wet- en regelgeving. Wij kunnen u daardoor voorzien van de beste begeleiding. Een begeleiding die bij ons altijd betrouwbaar en persoonlijk is en dus uitgaat van uw wensen en eisen. Bij ons kunt u met al uw vragen terecht.

De diensten die wij als makelaar in Almere leveren

Inter Immo Makelaars biedt u een breed scala aan diensten aan. Hetgeen u ook mag verwachten van de beste makelaar in Almere.

Verkoopmakelaar én aankoopmakelaar in Almere

U wilt met onze hulp een woning kopen? Wij zullen u persoonlijk begeleiden en op zoek gaan naar een kwalitatief goede woning. Samen zullen wij met u de huizenmarkt gaan verkennen. Wanneer vervolgens uw perfecte woning is gevonden, dan begeleiden wij u verder gedurende de aankoop. Dit betekent dat wij u adviseren bij het bieden op de woning, de technische aspecten en over de wet- en regelgeving. U zult daarom geen betere aankoopmakelaar in Almere vinden dan Inter Immo Makelaars.

Een woning verkopen is ook mogelijk bij Inter Immo Makelaars. Als u uw woning wilt verkopen komen daar veelzaken bij kijken, zoals de presentatie van uw woning en het bereiken van potentiële kopers. Inter Immo Makelaars neemt voor u al het werk uit handen en behaalt met ons ervaren, commerciële en proactieve team hieruit het maximale rendement. Wij hebben de beschikking over een extensief nationaal en internationaal netwerk, waardoor uw woning snel aan potentiële kopers kan worden aangeboden. Kies daarom voor Inter Immo Makelaars als uw verkoopmakelaar in Almere.

Huur- én verhuurmakelaar in Almere

Een woning huren? Inter Immo is uw partner. Wij hebben alle kennis die er nodig is om u op het hoogste niveau te helpen in uw zoektocht naar een huurhuis in Almere en daarnaast ook in Amsterdam, Hilversum, ’t Gooi, Amersfoort, Haarlem, Weesp of in Lelystad. Wij zijn continu op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent vastgoed en werken samen met zijn specialisten op het gebied van taxaties en hypotheken. Inter Immo Makelaardij is niet voor niets de beste makelaar in Almere. Een huurwoning vinden doen wij dan ook graag voor u!

Een woning verhuren? Dan zit u ook goed bij Inter Immo Makelaars. Wij nemen voor u al het werk uit handen. Met ons uitgebreide netwerk wordt uw woning professioneel gepresenteerd aan zowel Nederlandse huurders, als hoogopgeleide expats. Ook werken wij samen met meerdere multinationals die voor hun (internationale) medewerkers op zoek zijn naar een (tijdelijke) woning. Door Inter Immo Makelaars in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat u uw huis zo snel mogelijk kunt verhuren tegen de door u gestelde eisen.

Verkopen, kopen, huren en verhuren bij de makelaar in Almere


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Inter Immo Makelaars helpt u graag!

  Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Een eerste afspraak is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Dit is mogelijk door het contactformulier in te vullen, of door ons direct te bellen op 036-5407335. E-mailen is ook mogelijk. Uw mails kunnen verstuurd worden naar almere@interimmo.nl. Wij staan klaar om u te helpen!

  Inter Immo Almere
  Rentmeesterstraat 40
  1315 JS Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl