Skip to content

Aankoopmakelaar
Amsterdam

Een aankoopmakelaar in Amsterdam inschakelen die u begeleidt van A tot Z?

Aankoopmakelaar Amsterdam

Het kopen van een woning is een grote investering waarbij u niet voor verrassingen wilt komen te staan. Bouwtechnische juridische en financiële zaken maken het traject lastig. Net zoals het beperkte woningaanbod. Uw aankoopmakelaar in Amsterdam begeleidt u hierbij van A tot Z. Met 20+ jaar ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd, waarmee u meer kans maakt op de woningmarkt! Ontdek ons zelf. No cure no pay.

 

Waarom Inter immo inschakelen voor de aankoop?

Aankoopmakelaar Amsterdam

1

90% meer kans op uw droomwoning

Via ons netwerk en lokale marktkennis heeft u een veel grotere kans om uw droomhuis te kopen.

2

U betaalt nooit teveel voor een woning

Onze aankoopmakelaars maken met hun expertise de beste deals. Onnodig veel overbieden is passé!

3

Begeleiding van A tot Z

Wij vinden uw droomwoning, onderzoeken de bouwtechnische staat én regelen uw hypotheek.

Uw aankoopmakelaar in Amsterdam helpt u bij het vinden én kopen van uw droomhuis! Wat u kunt verwachten:

Vergroot uw kans op de woning van uw dromen!

Geen onnodig hoge overbiedingen, als eerste toegang tot woningen én toch nog tussen de bezichtigingen in komen. Inter immo regelt het! Met onze lokale kennis in Amsterdam, ons enorme netwerk in de gewilde hoofdstad én kennis van 20 jaar vinden wij uw droomwoning! Iedere buurt en straat is ons bekend, wij weten dus exact welke woning tegen welke prijs is verkocht. Deze kennis zetten wij voor u in!

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  1. Wij vinden écht uw droomhuis

  Waar de aankoopmakelaar ‘vroeger’ werd ingezet om enkel zijn expertise te delen, is zijn rol vandaag de dag van belang om überhaupt een woning te vinden in deze krappe markt. Inter immo heeft in 20 jaar een goede reputatie, gunfactor én netwerk opgebouwd. Wij krijgen voor elkaar wat de meesten helaas niet lukt. Daarom zijn we door 10.000 klanten beoordeeld met een 9,6.

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  2. Aankoopmakelaar in Amsterdam met ervaring

  Bij het kopen van een woning zijn er veel zaken waar kennis voor nodig is, zoals: bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken. Met 20+ jaar ervaring slepen wij u zorgeloos door het gehele proces. Wij beoordelen uw woning op verborgen gebreken, hebben lokale kennis én weten exact wat een woning waard is. Kortom, geen financiële verrassingen! Lees werkwijze.

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  3. "Voor de markt uit" woningen

  Sommige eigenaren bieden hun koopwoning niet aan op de woningmarkt. Zij kiezen voor verkoop binnen de eigen kring. Inter immo heeft in 20 jaar een vast klantenbestand opgebouwd. Hierdoor bieden relaties hun woning via ons aan, zonder vertoning op Funda. Met Inter immo heeft u exclusieve toegang tot deze woningen. Vergroot uw kansen!

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  4. Hulp bij uw hypotheek

  Wist u dat wij bijna het enige full-service bureau zijn? Uw aankoopmakelaar in Amsterdam vindt niet alleen uw droomhuis, maar helpt u zelfs met de financiering. Wij hebben een luxe positie om samen te werken met hypotheekverstrekkers. Wij krijgen vaak voor elkaar wat onmogelijk lijkt. Geen loze beloftes, maar voor onze klanten de realiteit. Wij zijn beoordeeld met een 9,6!

  8 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam:

   inter-immo-dummy-01
   ”Ik was al een tijd op zoek naar een woning om te kopen, maar helaas iedere keer net te laat. Via Martin uiteindelijk toch geslaagd! Blij verrast en super tevreden!"
   Liselotte
   inter-immo-dummy-01
   "Als ZZP'er was het telkens een teleurstelling om de financiering rond te krijgen. Inter immo heeft én een huis gevonden én mij geholpen met mijn hypotheek! Top service!"
   Dave & Shannon
   inter-immo-dummy-01
   “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
   Gerald

   Aankoopmakelaar Amsterdam kosten

   Twijfelt u of het inschakelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam de investering waard is? Dan is het goed om te weten dat de hulp van een professional u juist veel kosten kan besparen. Een échte expert is namelijk op de hoogte van de marktwaarde, de buurt en haalt alles uit de onderhandelingen. Ook beoordeelt uw aankoopmakelaar uw droomwoning op verborgen gebreken. Geen financiële verrassingen en u betaalt waar voor u geld. Kortom, u voorkomt het kopen van een “kat in de zak”! 

   Investeer in vastgoed met de echte kenners

   Huis aankopen als investering

   Overweegt u om een beleggingspand aan te kopen met uw vermogen? In veel gevallen is dat een verstandige keuze. Het beleggen in vastgoed levert namelijk meer rendement op dan uw vermogen op uw spaarrekening te laten staan. Met een beleggingspand kunt u alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om deze te verhuren. Meer weten over dit onderwerp? 

   Uw projectmanager voor een geslaagde renovatie

   Renoveren: van krot naar parel

   Renoveren van een woning biedt enorme kansen. U kunt van een kluswoning die (tienduizenden euro’s goedkoper is) uw droomwoning realiseren die aanzienlijk in waarde stijgt ná de renovatie. Inter immo neemt dit project voor u uit handen. Wij herkennen woningen met potentie, werken met vaste aannemers en hebben ruime ervaring. Bekijk hier voorbeelden.

   aankoopmakelaar amsterdam

   Meer weten? Neem contact op met uw aankoopmakelaar in Amsterdam!