Skip to content

Aankoopmakelaar Amsterdam

Grijpt u steeds mis bij het kopen van een huis? Uw aankoopmakelaar in Amsterdam helpt u graag! Met 25+ jaar ervaring hebben we een enorm netwerk opgebouwd, waarmee u meer kans maakt. Zo heeft u als eerste toegang tot woningen die (nog) niet op de markt zijn. Ook bouwtechnische en, financiële juridische zaken nemen wij uit handen. Ontdek waarom we zijn beoordeeld met een 9,6.

aankoopmakelaar Amsterdam

Waarom Inter immo inschakelen voor de aankoop?

Aankoopmakelaar Amsterdam

1

90% meer kans op uw droomwoning

Via ons netwerk en lokale marktkennis heeft u een veel grotere kans om uw droomhuis te kopen.

2

U betaalt nooit teveel voor een woning

Onze aankoopmakelaars maken met hun expertise de beste deals. Onnodig veel overbieden is passé!

3

Begeleiding van A tot Z

Wij vinden uw droomwoning, onderzoeken de bouwtechnische staat én regelen uw hypotheek.

aanaaankoopmakelaar Amsterdam

Uw aankoopmakelaar in Amsterdam helpt u bij het vinden én kopen van uw droomhuis! Wat u kunt verwachten:

Aankoopmakelaar Amsterdam: de hulp die u verwacht

Geen onnodig hoge overbiedingen, als eerste toegang tot woningen én toch nog tussen bezichtigingen in komen. Het kan écht! Met onze lokale kennis in Amsterdam, ons enorme netwerk in de gewilde hoofdstad én kennis van 25 jaar vinden wij uw droomwoning! Ervaar zelf waarom 10.000 klanten u voor gingen.

Stel uw vraag: altijd binnen 24 uur antwoord!  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  1. Wij vinden écht uw droomhuis

  Waar de aankoopmakelaar ‘vroeger’ werd ingezet om enkel zijn expertise te delen, is zijn rol vandaag de dag van belang om überhaupt een koophuis te vinden. Inter immo heeft in 25+ jaar een goede reputatie, gunfactor én netwerk opgebouwd. Wij krijgen voor elkaar wat de meesten helaas niet lukt. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,6.

  aankoopmakelaar Amsterdam
  aankoopmakelaar Amsterdam

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  2. Aankoopmakelaar in Amsterdam met ervaring

  Bij het kopen van een woning zijn er veel zaken waar kennis voor nodig is, zoals: bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken. Met 25+ jaar ervaring helpen we bij de aankoop van uw woning. Wij beoordelen deze op verborgen gebreken, hebben lokale kennis én weten exact wat een woning waard is. Kortom, geen financiële verrassingen! 

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  3. "Voor de markt uit" woningen

  Sommige eigenaren bieden hun koopwoning niet aan op de woningmarkt. Zij kiezen voor verkoop binnen de eigen kring. Inter immo heeft in 25 jaar een vast klantenbestand opgebouwd. Hierdoor bieden relaties hun woning via ons aan, zonder vertoning op Funda. Met Inter immo heeft u exclusieve toegang tot deze woningen. Vergroot uw kansen!

  aankoopmakelaar amsterdam
  aankoopmakelaar amsterdam

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam

  4. Hulp bij uw hypotheek

  Wist u dat wij bijna het enige full-service bureau zijn? Uw aankoopmakelaar in Amsterdam vindt niet alleen uw droomhuis, maar helpt u zelfs met de financiering. Wij hebben een luxe positie om samen te werken met hypotheekverstrekkers. Dus krijgen we vaak voor elkaar wat eerder onmogelijk leek. Lees hier onze werkwijze.

  8 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam:


   George - klant aan het woord
   Een huis kopen in deze markt is moeilijk, en al helemaal in Amsterdam. Zelf lukte het me niet. Maar Martin is het wél gelukt. Een prachtig appartement in Oost. Zonder Inter Immo was het echt niet gelukt. Ik raad ze echt aan!
   Joost
   klant aan het woord - jeanine
   Ik heb mijn huis verkocht via Inter Immo, en een nieuwe woning gekocht. Fijn dat Inter Immo al deze kwaliteiten in huis heeft. In ben zeer tevreden over het advies en de kennis die ze hebben. En de communicatie verliep vlekkeloos. Top!
   Anke
   klant aan het woord - paul
   Dank Inter Immo voor de top service die jullie mij hebben gegeven. Een lastige klus in Amsterdam, maar ons nieuwe huisje hebben we te danken aan jullie netwerk. Binnen zes weken kon in al tekenen. Speciale dank aan Martin.
   Paul

   Aankoopmakelaar Amsterdam kosten

   Twijfelt u of het inschakelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam de investering waard is? Dan is het goed om te weten dat de hulp van een professional u juist veel kosten kan besparen. Een échte expert is namelijk op de hoogte van de marktwaarde, de buurt en haalt alles uit de onderhandelingen. Ook beoordeelt uw aankoopmakelaar uw droomwoning op verborgen gebreken. Geen financiële verrassingen en u betaalt waar voor u geld. Kortom, u voorkomt het kopen van een “kat in de zak”! 

   Investeer in vastgoed met de echte kenners

   Huis aankopen als investering

   Overweegt u om een beleggingspand aan te kopen met uw vermogen? In veel gevallen is dat verstandig om te doen. Het beleggen in vastgoed levert namelijk meer rendement op dan uw vermogen op uw spaarrekening te laten staan. Met een beleggingspand kunt u alle kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om deze te verhuren. Meer weten over dit onderwerp en hoe Inter Immo hierbij kan helpen?

   Uw projectmanager voor een geslaagde renovatie

   Renoveren: van krot naar parel

   Renoveren van een woning biedt enorme kansen. U kunt van een kluswoning die (tienduizenden euro’s goedkoper is) uw droomwoning realiseren die aanzienlijk in waarde stijgt ná de renovatie. Inter immo neemt dit project voor u uit handen. Wij herkennen woningen met potentie, werken met vaste aannemers en hebben ruime ervaring. Bekijk hier voorbeelden.

   aankoopmakelaar amsterdam

   Meer weten? Neem contact op met uw aankoopmakelaar in Amsterdam!