Skip to content

Aankoopmakelaar Lelystad

Vist u telkens achter het net bij het kopen van een huis? Uw aankoopmakelaar in Lelystad helpt u graag. Met onze ruime kennis van 25+ jaar en enorme netwerk vergroot u uw kansen. Zo heeft u als eerste toegang tot woningen die nog niet op de markt zijn. Ook nemen wij bouwtechnische, juridische en financiële zaken uit handen. Zodat u nooit teveel betaalt.

aankoopmakelaar lelystad

Aankoopmakelaar Lelystad

1

90% meer slagingskans op uw droomhuis

Uitgebreid netwerk én samenwerkingen, goede reputatie op de woningmarkt en lokale kennis.

2

U betaalt nooit teveel

Uitstekende kennis van de marktwaarde in Utrecht, effectieve biedstrategie door 20+ jaar ervaring.

3

Begeleiding van A tot Z

Van de zoektocht naar uw droomhuis tot aan de bouwtechnische keuring. Én zelfs de financiering.

aankoopmakelaar Lelystad

Uw aankoopmakelaar in Lelystad staat aan uw zijde van begin tot eind. Wat u kunt verwachten:

Uw aankoopmakelaar in Lelystad biedt kansen

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Lelystad die het onmogelijke toch mogelijk maakt? Met ons enorme netwerk heeft u namelijk als eerste toegang tot woningen en vergroot u uw kansen. Niet meer achter het net vissen, maar voorop lopen. Dat maken wij écht mogelijk. Ontdek het zelf!

Stel uw vraag: altijd binnen 24 uur antwoord  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Lelystad

  1. Uitgebreid netwerk

  De schaarste aan woningen maakt het helaas bijna onmogelijk om een huis te kopen zonder de juiste connecties. De meeste woningen die onze klanten kopen, zijn gevonden via ons eigen netwerk. Een zeer groot voordeel, dus. Met onze goede reputatie en naam heeft u een exclusieve positie op deze krappe markt! Leer ons zelf kennen en lees hier onze werkwijze.

  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Lelystad

  2. Ruim 20+ jaar ervaring

  Kiest u voor kwaliteit, dan zit u bij ons goed. Onze kennis zetten wij in om lastige vraagstukken te behandelen. Denk aan bouwtechnische, juridische en financiële zaken. Alle haken en ogen sluiten we uit. Hiermee voorkomt u het kopen van een huis met verborgen gebreken of financiële verrassingen. Met ons loopt u altijd een stapje voor. Vrijblijvend advies nodig?

   

  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Lelystad

  3. Als eerste toegang tot woningen

  Als eerste toegang tot huizen en appartementen in Lelystad die nog niet online staan. Bezichtigen en bieden op woningen die verkocht worden binnen ons eigen netwerk, op verzoek van de verkoper. Dat is het voordeel voor onze klanten. Met uw aankoopmakelaar in Lelystad gaat er een nieuwe wereld voor u open waarmee u uw slagingskans aanzienlijk vergroot!

   

  Vier voordelen van Inter immo's aankoopmakelaar in Almere

  4. Hulp bij hypotheek

  Als full-service bureau hebben wij een unieke dienstverlening. Het vinden van uw droomhuis is ons startpunt. Maar door onze samenwerkingen met hypotheekverstrekkers gaan wij een stap verder. Wij helpen u namelijk met uw hypotheekaanvraag. Volledige begeleiding van A tot Z. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6! Lees hier onze reviews.

  Aankoopmakelaar Lelystad Martin

  "We lopen de extra meters met een glimlach als onze klant of situatie daar om vraagt."

  inter-immo-dummy-01
  ”Ik was al een tijd op zoek naar een woning om te kopen, maar helaas iedere keer net te laat. Via Martin uiteindelijk toch geslaagd! Blij verrast en super tevreden!"
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  "Als ZZP'er was het telkens een teleurstelling om de financiering rond te krijgen. Inter immo heeft én een huis gevonden én mij geholpen met mijn hypotheek! Top service!"
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Aankoopmakelaar Lelystad kosten

  Twijfelt u nog om een aankoopmakelaar in Lelystad in de armen te nemen? Houd dan in gedachte dat een echte professional bewezen financiële voordelen meebrengt. Een aankoopmakelaar kent de marktwaarde door en door. Dat zorgt ervoor dat u nooit onnodig veel betaalt en u een realistisch bod uitbrengt. Ook analyseert hij de woning op verborgen gebreken én past een effectieve biedstrategie toe. Uiteraard betaalt u voor de expertise, maar dat verdient u weer dubbel en dwars terug. Daarom kiest 90% van de kopers in Nederland voor een aankoopmakelaar.

   

  Beleggen in vastgoed met echte experts aan uw zijde

  Investeren in vastgoed

  Wilt u een (tweede) aankopen met uw vermogen? Of bent u een belegger die zijn portefeuille wil uitbreiden? Of het nu gaat om 1, 10 of 20 woningen, bij ons bent u in goede handen. Met onze ervaring herkennen wij kansen en zijn wij bekend met lastige vraagstukken die erbij komen kijken. Onze kennis van ruim 20+ jaar zetten wij graag voor u in. Wilt u weten hoe?

  Uw ervaren projectmanager bij renovatie neemt alles uit handen

  Renoveren: van krot naar parel

  Uw droomhuis niet gevonden tussen het huidige aanbod? Geen zorgen, er is namelijk nog een mogelijkheid. Veel kopers kiezen ervoor om een ‘goedkope’ kluswoning aan te kopen en deze te renoveren via Inter immo. Wij hebben vast team van ervaren aannemers en experts die woningen met potentie van mijlen ver herkennen. Lees hier meer.

  Waarom kiezen voor uw aankoopmakelaar in Lelystad:


   IMO-diensten-kopen
   Kopen
   Een gevarieerd aanbod van soorten woningen
   IMO-diensten-huren
   Huren
   Eenvoudig, snel en veilig een woning huren
   IMO-diensten-verkopen
   Verkopen
   Bij ons ben je verzekerd van een vakkundige verkoopmakelaar
   IMO-diensten-verhuren
   Verhuren
   Als expert in verhuur is je woning bij ons in vertrouwde handen.
   IMO-diensten-investeren
   Investeren
   Wij begeleiden u het gehele traject en blijven ook daarna uw vraagbaak.