Skip to content

Een huis kopen via Inter Immo

Wilt u een huis kopen met behulp van een échte expert die u begeleidt van A tot Z? Wij vinden met onze ruime ervaring van 25+ jaar uw droomwoning via ons enorme netwerk én helpen wij uw met uw hypotheekaanvraag. U heeft als eerste toegang tot woningen die (nog) niet op de markt zijn. Daarnaast zijn uw bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken in goede handen met onze expertise. U komt nooit voor financiële verrassingen te staan! 

Voordelen van Inter immo

1

Uw droomhuis binnen no time

Met een breed netwerk, 25 jaar ervaring én onze samenwerkingen vinden wij écht uw pareltje.

2

De beste deal voor uw koophuis

De beste koopprijs, gespecialiseerd in onderhandelingen: nooit onnodig veel overbieden! 

3

Begeleiding van A tot Z

Denk aan beoordeling van bouwtechnische staat van de woning tot aan het regelen van hypotheek.

Een huis kopen met een makelaar van Inter immo kent ongekende voordelen in deze verhitte woningmarkt. Uw aankoopmakelaar ..

Meer kans maken om een huis te kopen?

Onze aankoopmakelaars krijgen het keer op keer voor elkaar om uw droomhuis te vinden, zonder dat u onnodig veel overbiedt. In de huidige huizenmarkt, waarbij de woningen in een vingerknip verkocht worden, maakt ons netwerk écht het verschil. Immers, wij weten als eerst welke huizen en appartementen binnenkort op de markt zullen verschijnen. Plan een gratis adviesgesprek in en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!


  Vergroot uw slagingskans met onze aankoopmakelaar

  Waarom een huis kopen met een aankoopmakelaar?

  In deze tijd is het voor velen lastig om een woning te vinden. Advertenties worden namelijk vaak na één dag al offline gehaald. Voor velen is het dus een pijnlijke realiteit dat bezichtigen niet lukt. Met Inter immo kunt u vaak toch nog bezichtigen en heeft u als eerste toegang tot woningen. Kortom, grote voordelen om te slagen op deze krappe woningmarkt! 

  Volledige ontzorging bij het kopen van uw woning

  Begeleiding van A tot Z

  Wanneer u een woning wilt kopen, gaan onze makelaars direct op jacht. U kunt rekenen op een begeleiding van A tot Z. Denk aan het inplannen van bezichtigingen, bouwtechnische keuring, het inzetten van een effectieve biedstrategie, het regelen van de financiering door onze samenwerkingen, en veel meer! Lees hier meer over onze werkwijze.

  Bespaar een hoop kosten met onze expertise

  Huis kopen zonder zorgen

  Wilt u een huis kopen? Dan zijn er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Een gunstige koopprijs is fijn, maar er is meer! Inter immo vindt uw droomhuis én beoordeelt deze op bouwtechnische en juridische aspecten. Met onze expertise werpen wij een blik op onvoorziene kosten in de toekomst, en sluiten wij deze uit.  Geen financiële verrassingen, dus! Beoordeling: 9,6 

  "De waarde van wonen is voor de een het geluk van een nieuwe huur of koop woning en voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen.”

  Martin

  Tweede huis kopen als investering?

  Investeren in vastgoed​

  Investeren in vastgoed is een van de veiligste en meest gewilde vormen van beleggen. Wilt u investeren in vastgoed maar weet u niet hoe? Dat snappen wij heel goed. In de huidige woningmarkt kunt u namelijk bijna geen huis kopen zonder een goed netwerk, kennis én ervaring. Met onze kennis van 25 jaar helpen wij u graag verder. Ook voor de verhuur van uw huis!

  inter-immo-dummy-01
  ”Een woning kopen in Amsterdam; even dacht ik dat het me nooit meer zou lukken. Nu héél gelukkig al twee jaar een trotse eigenaar, dankzij Inter immo!"
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Via kennissen bij Inter immo beland. Ik was eerst sceptisch vanwege de bizarre woningmarkt. Maar de meerwaarde zie ik tot de dag van vandaag!”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik wilde investeren in een tweede pand. Paulina heeft mij hierbij goed geadviseerd en begeleid. Fijne communicatie en zeer bekwaam, klasse!”
  Gerald

  Kosten aankoopmakelaar

  “Is een aankoopmakelaar inschakelen het geld waard?” Absoluut! Vroeger zat de meerwaarde van een aankoopmakelaar vooral in zijn expertise. Vandaag de dag komt er véél meer bij kijken. Woningen worden massaal overboden. Hoe zorgt u ervoor dat u niet teveel overbiedt? Hoe vindt u überhaupt een huis? Hier komt onze expertise goed van pas. Met onze lokale kennis en nauwkeurige inschatting van de waarde, betaalt u nooit teveel. Met 25 jaar ervaring profiteert u van onze goede positie, naam en onze effectieve biedstrategie. U betaalt bij een geslaagde koop een vergoeding, maar dat verdient u dubbel en dwars terug door een goede koopprijs! No cure no pay.

  Huis kopen met behulp van onze ervaren makelaars? Stel uw vraag!

   Meest gestelde vragen..

   Een aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het proces van het vinden én kopen van uw droomhuis. In deze krappe woningmarkt is een aankoopmakelaar een onmisbare schakel. Want enerzijds zorgt hij/zij er namelijk voor dat u toegang krijgt tot woningen, waar dat zonder hen eigenlijk niet (meer) mogelijk zou zijn. Helaas een harde realiteit.

   Anderzijds helpt de aankoopmakelaar u om een goede aankoop te doen. Op juridisch, financieel en bouwtechnisch vlak. Het uitbrengen van een goed bod hoort hier ook bij. Net als het begeleiden van de bezichtigingen.

    

   De kosten van een aankoopmakelaar kunnen verschillen en hangt af van uw wensen. Wij leveren service op maat. Om een voorbeeld te geven: sommige klanten kiezen ervoor om een huis te kopen via Inter immo en vervolgens deze woning te verhuren als investering. Voorafgaand maken wij samen met onze klanten een op maat gemaakt plan. Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op, bespreek uw wensen en u krijgt direct een indicatie van de prijs. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 036-5407335.

   Niet alle aankoopmakelaars bieden deze service. Inter immo helpt u hier wel bij. Dit maakt ons uniek. Als full-service bureau kunnen wij deze service wél bieden. Wij hebben samenwerkingen en goede contacten met hypotheekverstrekkers. Met deze kennis helpen wij u bij uw financieringsaanvraag.