Skip to content

Wij begrijpen de
waarde van wonen

het team van Inter Immo

We lopen graag de extra meters, zodat iedereen de waarde van wonen optimaal ervaart.

Een makelaar voor het leven

Inter immo is een gepassioneerde full-service bureau dat al 20+ jaar bestaat. We helpen onze klanten hun gewenste waarde te verzilveren in alle segmenten van de woningmarkt. Voor de een is die waarde het geluk van een nieuwe huurwoning, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen. Ons uitgangspunt: we helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Aandachtig, betrouwbaar en met inlevingsvermogen.

Hoe het begon

Ruim 22 jaar geleden begon onze mooie reis ergens in een klein kantoorpand in Almere. Als een van de eerste verhuurmakelaars zorgden wij al gauw voor een geolied verhuurproces en tevreden trouwe klanten. Dit succes groeide uit tot meerdere vestigingen en een uitbreiding van diensten. Een ware droom, mogelijk gemaakt door onze gewaardeerde relaties.

De waarde van wonen is voor de een het geluk van een nieuwe huur of koopwoning en voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen. Dat snappen we en respecteren we.”

Marcel

Wat vinden wij belangrijk?

Een duurzame klantrelatie is ons meer waard dan een opdracht voor de snelle winst. Dagelijks stellen we onszelf de vraag: Wat moeten we doen om een heel leven aan de zijde van onze klanten te mogen staan? De extra meters lopen we daarom met een glimlach, zodat wij u kunnen verzekeren van een optimale service, waarbij gastvrijheid centraal staat.

Hoe onderscheiden we ons?

Inter Immo is een baken van rust in een onstuimige
huizenwereld: we have seen it, done that. Een partner die het klappen van de zweep kent. Alles al een keer heeft meegemaakt. En de verschillende markten van binnen en buiten kent door een rugzak van 20 jaar kennis. Het beste bewijs zijn onze 10.000 klanten zelf die ons hebben beoordeeld met het cijfer 9,6.

Ontmoet ons team

Ons team is een goede weergave van hetgeen waar wij als Inter immo voor staan. Gastvrij, gepassioneerd, proactief en persoonlijk. Altijd een luisterend oor voor uw wensen en belangen. U kunt rekenen op echte vakspecialisten die graag met u meedenken. Alles wat u zoekt in een makelaar, vind u terug in ons. Alles voor een veilige, plezierige klantreis.

De 5 waarden

Bij Inter immo werken wij met vijf waarden die voor ons heilig zijn. Deze waarden zult u altijd herkennen in onze dienstverlening, in onze communicatie en in alles wat we doen. Deze pijlers, waar ons kantoor op gebaseerd is, lichten wij hier nader toe. Zo heeft u een goed en reëel beeld van waar ons team voor staat.

Inter Immo - waardes-01-small

Persoonlijk

Elke klant is ons even lief. We willen in de eerste plaats begrijpen wat jij belangrijk vindt. Bij ons geen maatpakkenparade of toneelstukjes. In een informele sfeer tonen we oprechte interesse in jouw wensen. Juist dit persoonlijke contact maakt ons werk de moeite waard.
Inter Immo - waardes-02-small

Daadkrachtig

Zodra onze opdracht helder is, bijten we ons er graag in vast. We kennen de hoofdroutes op ons duimpje, maar zijn altijd gespitst op nieuwe wegen. Als ze maar leiden tot het gewenste resultaat. We kennen het klappen van de zweep en laten ons daarom nooit afschepen.
Inter Immo - waardes-03-small

Gastvrij

Wij zijn dagelijks bezig met transacties rondom wonen, maar dat geldt natuurlijk niet voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring vertalen we met plezier naar gastvrije service. We zetten een stap extra om je te ontzorgen. Vol aandacht begeleiden we je naar jouw doel.
Inter Immo - waardes-04-small

Betrouwbaar

We vinden integriteit heel belangrijk. Afspraak is afspraak. Dit lijkt misschien een open deur, maar is niet altijd even vanzelfsprekend. We streven naar transparantie in elk onderdeel van ons werk. Met een no-nonsense mentaliteit werken we zo aan kwaliteit als hoogste goed.
Inter Immo - waardes-05-small

Eigentijds

We houden van het vak en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. We weten precies wat er speelt op de woningmarkt, in de regio en op het gebied van wet- en regelgeving. Onze opdrachtgevers staan direct op voorsprong door onze kennis, ervaring en netwerk.
veilig woning verhuren via makelaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Bel of mail ons gerust.

Majda staat voor u klaar!