Vergelijk aanbiedingen

Onze missie

Ruim 20 jaar geleden begon het (tijdelijk) verhuren van woningen enorm in opmars te komen. Maar zo snel als mensen hun huis verhuurden, zo snel kwam ook de vraag naar een intermediair die veilige verhuur kon garanderen.
Met onze ervaring speelden we in op deze vraag en startte we in 2001 een kantoor in Almere genaamd Inter Immo (Intermediair Immobilier). We introduceerden uitgebreide selectie- en screeningsprocedures, presenteerden de woningen binnen ons professionele internationale netwerk en voerden inspectiecontroles uit. En was er een juridisch geschil? Met onze deskundigheid van de huurwetgeving konden we altijd snel en adequaat adviseren. Deze professionele en daadkrachtige aanpak werkte goed en vanwege ons kleine team was het contact met klanten altijd erg persoonlijk. We kregen dan ook al snel de naam van ‘de betrouwbare en vakkundige partner die daadwerkelijk naast je staat’. En daar herkennen we ons helemaal in.

We doen graag een stapje meer

Na een succesvolle start voegden we al vrij snel de koop en verkoop van woningen toe aan onze dienstverlening. Dienstverlening van hetzelfde kaliber. Wij begrijpen dat mensen hun huis, of de zoektocht naar een nieuwe droomplek, in onze handen geven en beseffen de waarde hiervan. Een huis is een kostbaar bezit. We doen dan ook graag een stapje meer. De persoonlijke, daadkrachtige en no-nonsens aanpak waarmee we begonnen als verhuurmakelaar zie je nu terug in al onze diensten. Het is onze bedrijfsidentiteit.

Multidisciplinaire dienstverlening met een extraatje

Naast onze brede dienstverlening binnen de huizenmarkt hebben wij ook inhouse expertise in eigentijdse projectontwikkeling. We merken vaak dat dit tijdens de aankoopbegeleiding een meerwaarde is. We kijken met andere ogen naar een onroerend goed object en kunnen vakkundig adviseren over de mogelijkheden.

Het aanbieden van meerdere diensten is duidelijk onze kracht. We hebben dan ook veel klanten die in verschillende fasen van hun leven diensten van ons afnemen. Van de huur van een studio in Amsterdam tot de koop van een gezinswoning in Almere. Dit maakt ons bijzonder.

Persoonlijke begeleiding

We hebben er bewust voor gekozen ons team klein te houden. Geen maatpakken en formeel gedoe. Persoonlijke dienstverlening met een no-nonsense insteek en met hart voor de zaak. Het optimaal begeleiden van de klant zodat deze onbezorgd naar zijn nieuwe bestemming kan. Daar doen we het voor.

Kwaliteit en Integriteit

Kwaliteit en integriteit staan bij ons voorop. We zijn daarom aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaar. Dit betekent dat wij onder andere gehouden zijn aan de Beroeps- en gedragscode van VBO Makelaar. Ook voldoet al ons personeel aan de vereiste diploma’s.

Onze partners

VBO Makelaar logo
funda logo
Pararius logo

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

door Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

door Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

door Craig

Inter Immo helpt u graag

U kunt ons tijdens kantooruren bellen (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30)

Vestiging Amsterdam

Inter Immo Amsterdam
Roerstraat 1
1078 LH Amsterdam

020 − 33 17 567

amsterdam@interimmo.nl

Vestiging Almere

Inter Immo Almere
Rentmeesterstraat 40
1315 JS Almere

036 − 54 07 335

almere@interimmo.nl