Skip to content

Huis verkopen
via Inter immo

Huis verkopen met Inter immo: uw betrokken makelaar met 20 jaar ervaring.

Huis verkopen via een expert

Uw huis verkopen via een daadkrachtige verkoopmakelaar? Dan zijn wij de aangewezen partij. Niet alleen door onze ervaring van 20+ jaar, maar zeker ook door ons doel om de beste service te verlenen. Met ons haalt u deskundigheid en kwaliteit in huis. Een kennispartner waar transparantie, communicatie én resultaat centraal staat. Niet voor niets gingen 10.000 klanten u voor. Beoordeeld met een 9,6.

Waarom uw huis verkopen via inter Immo?

1

Ruim 20 jaar ervaring

Als marktleider zetten wij onze expertise in om een geslaagde verkoop realiseren. No cure no pay!

2

Persoonlijk en betrokken

Wij staan bekend om het verlenen van uitstekende service. Persoonlijk contact staat hier centraal.

3

Maximale verkoopprijs

Wij zijn gespecialiseerd in onderhandelingen en gaan altijd voor de meest gunstige voorwaarden.

Uw huis verkopen via Inter immo kent veel voordelen. 10 voordelen op een rij:

Uw huis verkopen? Vraag hier gratis advies op maat aan.

Ieder huis is anders, zo ook onze aanpak. Daarom leren wij graag u én uw woning kennen. Ook u krijgt de ruimte om vragen te stellen. Daar maken wij graag tijd voor. Kom erachter wat uw huis waard is en ontvang alle ins- en outs waarmee uw huis nog meer in waarde zal stijgen. Plan hier een gratis waardebepaling in. Binnen 24 uur komen we bij u langs en krijgt u advies op maat.

  Maximale verkoopopbrengst en gunstige voorwaarden

  Huis verkopen met gunstige voorwaarden

  Onderhandelen behoort tot onze grootste expertise. Wij weten als geen ander hoe we maximale biedingen én gunstige voorwaarden kunnen realiseren. Daarnaast kijken we met een kritisch oog naar de haalbaarheid van het bod. Zo kunnen wij teleurstelling/vertraging in het verkoopproces bijtijds signaleren en voorkomen.

  Paulina is een top makelaar en verkoper! Met passie en standvastigheid heeft ze het hele verkoopproces begeleid. Ze voelde ons als verkopende partij goed aan en hielp ons als we vragen of twijfels hadden. Zeer solide kennis van de markt, professioneel, doorgewinterd, niet van haar stuk te krijgen en daarnaast een heel leuk mens!

  Marja

  Inter immo luistert naar uw wensen en verwachtingen

  Gratis advies op maat

  Iedere woning en stad heeft zijn eigen kenmerken, daarom voorzien wij u van gratis advies op maat. Om snel een beeld te geven van de verwachtte verkoopprijs, de tijdsduur van de verkoop én verkoopstrategie, starten we met een gratis waardebepaling. Wij geven u een reëel beeld van wat uw woning waard is. 

  "We lopen de extra meters met een glimlach als de klant of situatie daar om vraagt. Zodat iedereen de kracht van onze dienstverlening optimaal ervaart.”

  Paulina

  Vrijblijvend kennismaken

  Een woning verkopen is voor velen een belangrijke stap in het leven. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw verkopend makelaar. Wij vinden – op onze beurt – de klant achter de woning net zo belangrijk als de verkoop zelf. Daarom starten we altijd met een kennismaking. Zo leren wij elkaar écht kennen.

  Verkopen en terug huren

  Wist u dat u bij ons uw woning kunt verkopen én vervolgens aansluitend een woning kunt huren? Vaak zitten woningeigenaren na de verkoop van hun woning met een gat. Bijvoorbeeld als een nieuwe woning nog opgeleverd moet worden of nog gebouwd moet worden. Met ons heeft u alles onder een “dak”.

  Uw huis verkopen? Tijd voor een échte expert.

   Inter immo's effectieve verkoop werkwijze

   Verkoop in 5 stappen

   Transparantie en eerlijke communicatie is bij ons het startpunt voor een succesvolle verkoop. Dit nemen wij in ieder verkoopproces mee, ook in die van u. Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in zo een belangrijke stap in uw leven. Lees daarom hier onze effectieve werkwijze in 5 stappen.

   Verkoopmakelaar kosten, waard of niet?

   Van plan om uw huis te verkopen met een verkoopmakelaar? Of overweegt u om zelf uw woning te verkopen? Soms kiezen mensen voor het laatste. De voornaamste reden hiervoor is kostenbesparing. Maar is het wel verstandig om te besparen op deze kosten terwijl u — met de juiste begeleiding — de investering dubbel en dwars terugverdient? Wij vinden van niet. Wij vertellen graag waarom u voor de hoogste verkoopprijs en gunstige voorwaarden een professionele verkoopmakelaar in handen zou moeten nemen.

   Uw huis verkopen via een ervaren makelaar met lokale kennis van de markt? Dat kan, bij Inter immo. Voor meer informatie, klik op uw regio.

   huis verkopen

   Wilt u uw huis verkopen en heeft u vragen? Wij helpen u met alle liefde verder.

   Meest gestelde vraag over de verkoop.

   Ja, tijdens het verkoopproces heeft u één vast aanspreekpunt. Deze makelaar begeleidt u gedurende het hele traject en neemt u in alle stappen mee. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij uiterst belangrijk. Een vast aanspreekpunt die uw wensen door en door kent. Net zoals alle kenmerken van uw woning. Kort op de bal, snel handelen en heldere communicatie, alleen zo bereiken we een geslaagde verkoop.

   Uit onze statistieken blijkt dat wij binnen vier weken overeenstemming bereiken met een koper. Door een enorm bereik, gunstige positie en reputatie weten veel potentiele kopers/investeerders ons te vinden. Dit zorgt ervoor dat wij op korte termijn uw woning kunnen verkopen en snel kunnen handelen.

   Ja, daar kunt u voor kiezen. Inter immo is als een van de weinige makelaarskantoren een full-service bureau. Wij begeleiden u van A tot Z en dat nemen wij uiterst serieus. U kunt bij ons uw woning verkopen en vervolgens aansluitend een woning huren. Deze zorg nemen wij voor u uit handen. Ideaal voor als uw nieuwe koopwoning nog  niet is opgeleverd. Of als u nog geen geschikte woning bent tegengekomen. U kunt via Inter immo dus tijdelijk huren.

   Ja, onze verkoopmakelaars zijn VBO gecertificeerd. U werkt met échte vakmensen die de emotionele lading van een huis verkopen begrijpen. Zij hebben up-to-date kennis en weten exact wat nodig is om uw huis te verkopen tegen de beste prijs en gunstige voorwaarden. Risico’s sluiten ze voor u uit.

   VBO makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Daarnaast wordt ons handelen toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege: Tuchtcollege Makelaardij Nederland. Lees hier meer over.