Skip to content

Werkwijze huis verhuren
Inter Immo

Inter Immo - waardes-01-small

Intake / gratis huuradvies

Open en eerlijke communicatie staat bij ons centraal. Om de verwachtingen met elkaar te matchen, komen wij persoonlijk bij u langs. Wij maken kennis met u, en uw woning. U krijgt andersom ook de ruimte om vragen te stellen. Tevens ontvangt u gratis huuradvies op maat. Kiest u voor Inter Immo? Dan staat uw woning binnen 48 uur in de verhuur!

Inter Immo - waardes-02-small

Uw woning in de spotlight

Geeft u ons een “go”, dan gaan wij dezelfde dag nog aan de slag. Onze professionele fotograaf maakt mooie, representatieve kiekjes van uw woning. Om uw woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, adverteren wij op de grootste verhuurplatforms. Waaronder: Funda, Pararius en andere websites. Hoe meer kijkers, des te eerder een huurder!

Inter Immo - waardes-03-small

Betrouwbare huurder in 2 weken

De bezichtigingen zijn achter de rug. Binnen 2 weken dragen wij kandidaten aan. U beslist zelf wie uw nieuwe huurder wordt.  Alle kandidaten worden door ons grondig gescreend. Hieronder valt: financiële check, achtergrond- en werkgeversonderzoek, gemeentelijke controle en meer. Alles om onze belofte ‘een veilige verhuurperiode’ te garanderen.

Inter Immo - waardes-04-small

Huurcontract en overdracht

U bent akkoord met de huurder. De volgende stap is het opstellen van een waterdichte huurovereenkomst. Onze gecertificeerde VBO makelaars zijn gespecialiseerd in huurrecht. U bent dus volledig ingedekt. Het contract met uw wensen, maken wij op maat. Als de handtekeningen zijn gezet, zorgen wij voor de woningoverdracht en overige papierwerk.

Inter Immo - waardes-05-small

Nazorg / After care

Onze service stopt niet bij het overhandigen van de sleutel. Ook hierna blijven wij aan uw zijde! Om de kwaliteit en veiligheid van de verhuur te waarborgen, fungeren wij als tussenpersoon. Wij voeren tussentijdse inspecties uit. U ontvangt van ons een inspectierapport met de staat van uw woning. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

werkwijze woning verhuren

Vragen? Onze gecertificeerde verhuurmakelaars helpen u graag!

Martin staat voor u klaar!