Skip to content

Verkoopmakelaar
Almere

verkoopmakelaar Almere

Uw doorgewinterde verkoopmakelaar in Almere: al 20 jaar écht de beste!

Verkoopmakelaar Almere

Uw huis verkopen kunt u het beste doen met een betrokken verkoopmakelaar in Almere. Onze gecertificeerde VBO makelaars kennen de markt uit hun broekzak. Persoonlijk contact, deskundig en écht aan uw zijde; daar kunt u op rekenen. Iemand die goed naar uw wensen luistert en graag meedenkt. Wij zijn wij meer dan een makelaar, met 20 jaar ervaring, zijn wij de experts voor een geslaagde verkoop. 10.000+ klanten gingen u voor. Beoordeling: 9,6.

Verkoopmakelaar Almere

1

In 4 weken verkocht

Als marktleider verkopen wij uw woning binnen no time door ons enorme netwerk en goede reputatie. 

2

De Inter immo garantie: onze belofte

Lokale kennis in Almere en effectieve strategie = de gouden combi voor de beste prijs en voorwaarden.

3

Transparant en betrouwbaar

Eerlijke communicatie, persoonlijk contact én geen loze beloftes. Dat is waar wij écht voor staan.

Uw verkoopmakelaar in Almere zorgt voor resultaat.

Uw betrokken verkoopmakelaar in Almere, ziet, luistert en maakt hard wat hij belooft. Daarom werken wij met een Inter immo garantie. Dat houdt in: verkoop in 4 weken, maximale verkooprijs en de gunstigste voorwaarden. Wij werken op basis van no cure no pay omdat wij weten dat wij het waar kunnen maken! Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6 en hebben wij 10.000 klanten bijgestaan! Ervaar het zelf.

  Lees hier waarom 10.000 klanten kozen voor onze verkoopmakelaar in Almere.

  Gedegen advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling

  Niets is zo fijn als weten waar u aan toe bent. Daarom  starten wij met een waardebepaling van uw woning. We informeren u over de verwachtte verkoopprijs, termijn én marketing- en biedstrategie. Iedere woning is anders. Daarom ontvang u advies op maat! Ook krijgt u de gouden tips waarmee uw huis in waarde stijgt.

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  1. Lokale kennis

  Afgelopen 20 jaar hebben wij elke type woning, buurt én straat in Almere leren kennen. Met deze lokale kennis van de markt, prijs en biedstrategie weten wij dat hoge betrokkenheid en daadkracht centraal staat bij een geslaagde verkoop. De kennis die we bij 10.000 klanten hebben opgedaan, zetten we graag voor u in.

   

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  2. Al 20 jaar kennis

  Hoe pas je een effectieve biedstrategie toe? Hoe zorg je voor gunstige voorwaarden en hoe presenteer je een woning zo aantrekkelijk mogelijk? Wij weten het antwoord en begeleiden u van A tot Z! Niet voor niets staan we bekend om onze vakkennis en zetten we alles op alles om een maximale verkoopprijs te realiseren.

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  3. Persoonlijke benadering

  Een huis verkopen is een belangrijke opgave. Het is belangrijk dat u een fijn gevoel heeft bij uw makelaar. Ook is het essentieel dat uw makelaar er goed bovenop zit en snel handelt. Dat kunt u verwachten van uw verkoopmakelaar in Almere. Betrokken, persoonlijk en écht aan uw zijde: daar kunt u op rekenen.

  "Een duurzame klantrelatie is ons meer waard dan een opdracht voor de snelle winst."

  Paulina helpt u graag verder.

  inter-immo-dummy-01
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Tijd voor een échte verkoopmakelaar in Almere! Ontdek gratis wat uw woning waard is!

   Uw ervaren verkoopmakelaar in Almere maakt het verschil

   Verkopen en terughuren

   Wist u dat u bij Inter immo uw huis kunt verkopen, en vervolgens een andere woning aansluitend kunt huren? Alles onder één dak! Het komt namelijk regelmatig voor dat een verkoper zijn huis verkoopt, maar nog geen ander huis heeft. De nieuwe woning is bijvoorbeeld nog niet opgeleverd of de verkoper heeft nog geen andere woning gevonden. Via ons kunt u dus tijdelijk huren!

   Ik wil mijn woning in Almere verkopen. Hoe werkt het?

   Huis verkopen in 5 stappen

   Uw huis of appartement in Almere verkopen is een traject waar u het best een professional voor kan inschakelen. Inter immo heeft een effectieve werkwijze die wij de afgelopen 20 jaar hard aan hebben gewerkt. Lees hier hoe wij het traject aanpakken. Altijd fijn om te weten wat u te wachten staat. Geen verrassingen, dus!

   Advies op maat nodig? Binnen 24 uur kunt u rekenen op uw verkoopmakelaar in Almere.

   Meest gestelde vragen over de verkoop in Almere.