Skip to content

Verkoopmakelaar Almere, al 25+ jaar ervaring

 Verkoopmakelaar in Almere gezocht met ervaring en een hart voor de klant? Onze VBO makelaars kennen de markt in Almere uit hun broekzak. Betrokken, deskundig en écht aan uw zijde; daar kunt u op rekenen. Iemand die goed naar uw wensen luistert en graag meedenkt. 10.000+ klanten gingen u voor. Beoordeling: 9,6. Ervaar het zelf, bel ons gerust.

verhuurmakelaar almere

Verkoopmakelaar Almere: 3 voordelen

1

In 4 weken verkocht

Als marktleider verkopen wij uw woning binnen no time door ons enorme netwerk en goede reputatie. 

2

De Inter immo garantie: onze belofte

Lokale kennis in Almere en effectieve strategie = de gouden combi voor de beste prijs en voorwaarden.

3

Transparant en betrouwbaar

Eerlijke communicatie, persoonlijk contact én geen loze beloftes. Dat is waar wij écht voor staan.

Uw verkoopmakelaar in Almere zorgt voor resultaat.

Uw betrokken verkoopmakelaar in Almere, ziet, luistert en maakt hard wat hij belooft. Daarom werken wij met een Inter immo garantie. Dat houdt in: verkoop in 4 weken, maximale verkooprijs en de gunstigste voorwaarden. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6. Ervaar het zelf. Plan gerust een afspraak in of bel ons.

Stel uw vraag, binnen 24 uur staan we voor u klaar.  Waarom een verkoopmakelaar in Almere inschakelen? 10 voordelen van Inter immo op een rij:

  Gratis waardebepaling bij makelaar Almere

  Gedegen advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling in Almere

  Niets is zo fijn als weten waar u aan toe bent. Daarom  starten wij met een waardebepaling van uw woning. We informeren u over de verwachtte verkoopprijs, termijn én marketing- en biedstrategie. Iedere woning is anders. Daarom ontvang u allereerst advies op maat. Ook krijgt u de gouden tips waarmee uw huis in waarde stijgt.

  verkoopmakelaar Almere

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  1. Lokale kennis in Almere

  Afgelopen 25 jaar hebben wij elke type woning, buurt én straat in Almere leren kennen. Met deze lokale kennis van de markt loopt u met ons net een stapje voor. Hoge betrokkenheid en pure ervaring is hierbij essentieel. De kennis die onze VBO makelaars in Almere hebben opgedaan, zetten we graag voor u in. Maak gerust een afspraak.

  Lokale kennis in Almere
  Huis verkopen in Almere

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  2. Makelaar met 25 jaar ervaring

  Hoe realiseer je de maximale verkoopprijs en gunstigste voorwaarden? Dit zijn vraagstukken waar we al 25 jaar dagelijks mee bezig zijn. Wij begeleiden onze klanten in deze reis van A tot Z. Van de bezichtigingen en taxaties tot aan de notaris. Niet voor niets staan we bekend om onze vakkennis en zetten we alles op alles voor een geslaagde verkoop.

  verkoopmakelaar Almere

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Almere

  3. Persoonlijke benadering

  Een huis verkopen is een belangrijke opgave. Het is belangrijk dat u een fijn gevoel heeft bij uw makelaar. Ook is het essentieel dat uw makelaar kort op de bal zit en snel handelt. Dat kunt u verwachten van uw makelaar in Almere. Niets voor niets hebben we al 10.000 klanten bijgestaan en zijn we beoordeeld met een 9,6. 

  Verkoopmakelaar Almere met persoonlijke benadering
  verkoopmakelaar Paulina in Lelystad

  Verkoopmakelaar Almere: "Een duurzame klantrelatie is ons meer waard dan een opdracht voor de snelle winst."

  Paulina helpt u graag verder.

  Marie-Louise- verkoper
  “Een dikke tien voor dit geweldige team van ervaren makelaars. Ik heb wel vaker een woning verkocht, maar dit was de eerste keer dat ik inter immo makelaars heb gevraagd. Een heel vriendelijk en toegankelijk team, die je echt het gevoel geven jouw belangen te behartigen en alles snel en professioneel oppakt. Bedankt toppers!"
  Marie-Louise
  testimonia woningeigenaar Almere Nicolai
  "I have engaged with Inter Immo to sell my property; they have been very helpful from start to finish; they have given me various tips and advices of how to make the sale successfull; they have been constantly in touch with me, even when I was abroad. Special mention to Paulina who was in charge of the sale. I will highly recommend their service."
  Nicolai
  Testimonial Jurian woningeigenaar Almere
  Het contact met onze makelaar verliep heel soepel. Wij konden altijd appen, bellen en mailen. Zelfs buiten werktijden om. Zij hebben ons fantastisch begeleid. Bij de verkoop ging de makelaar altijd transparant te werk. Wij ervaarde het gevoel dat zij er ook echt ‘voor ons’ waren. Men wilde een stapje extra zetten voor ons!
  Jurian

  Tijd voor een échte verkoopmakelaar in Almere! Ontdek gratis wat uw woning waard is!

  Stel uw vraag, binnen 24 uur staan we voor u klaar.   Huis verkopen en terug huren met verkoopmakelaar in Almere

   Uw ervaren verkoopmakelaar in Almere maakt het verschil

   Verkopen en terughuren

   Wist u dat u bij Inter immo uw huis kunt verkopen, en vervolgens een andere woning aansluitend kunt huren? Alles onder één dak! Het komt namelijk regelmatig voor dat een verkoper zijn huis verkoopt, maar nog geen ander huis heeft. De nieuwe woning is bijvoorbeeld nog niet opgeleverd of de verkoper heeft nog geen andere woning gevonden. Via ons kunt u dus tijdelijk huren! Meer weten? Bel ons gerust.

   Ik wil mijn woning in Almere verkopen. Hoe werkt het?

   Huis verkopen in 5 stappen

   Uw huis of appartement in Almere verkopen is een traject waar u het best een professional voor kan inschakelen. Inter immo heeft een effectieve werkwijze die wij de afgelopen 20 jaar hard aan hebben gewerkt. Lees hier hoe wij het traject aanpakken. Altijd fijn om te weten wat u te wachten staat. Geen verrassingen, dus!

   verkoopmakelaar Paulina in Lelystad

   Advies op maat nodig? Binnen 24 uur kunt u rekenen op uw verkoopmakelaar in Almere.

   Meest gestelde vragen over de verkoop in Almere.

   Inter immo bestaat uit één sterk team dat zich inzet voor de promotie. Zo wordt uw huis bijvoorbeeld op de belangrijkste verkoopplatforms geplaatst. Daarnaast voeren wij e-mailmarketing campagnes uit. Deze campagnes bereiken een grote doelgroep in Almere. Ook maken wij gebruik van social media om uw huis in Almere goed onder de aandacht te brengen. Tot slot maken wij brochures op, gebruiken we een tekstschrijver en fotograaf voor de perfecte presentatie van uw huis of appartement in Almere.

   Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij begeleiden u van A tot Z. Van taxaties en bezichtigingen tot aan de notaris. Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze in 5 stappen!

   Ja, bij de verkoop van uw huis of appartement in Almere heeft u een vast aanspreekpunt. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis.

   Nee, dat hoeft niet. Vaak is het zelfs gunstiger om niet aanwezig te zijn. Zo krijgt de geïnteresseerde mogelijke koper écht de kans om zichzelf “thuis” te voelen. Het zijn de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn.

   Dat hangt af van uw wensen. Wij zijn een full-service bureau met verschillende diensten. Voor vragen over de kosten kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. U wordt meteen voorzien van een antwoord. Telefoonnummer: 036-5407335.

   Ja, wij zijn VBO gecertificeerd. VBO Makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, want onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO.

   Daarnaast wordt ons handelen bovendien toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege: Tuchtcollege Makelaardij Nederland. Lees hier meer over.

   Wij zijn in alle wijken actief. En na 25+ jaar kunnen we stellen dat wij in iedere wijk huizen en appartementen hebben verkocht. 

   Wij zijn onder andere actief in Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout.