Skip to content

Uw huis verhuren
via Inter immo

huis verhuren

Uw huis verhuren? Inter immo is al 20 jaar dé betrouwbare verhuurmakelaar voor een zorgeloze verhuur

Uw huis verhuren

Wilt u uw huis verhuren? Inter immo is dé gecertificeerde VBO verhuurmakelaar. Veilig, snel en dé beste service; daar staan we voor. Met 20+ jaar ervaring maken wij onze belofte écht waar: een woning in 2 weken te verhuren aan betrouwbare huurders. U ontvangt hiervoor een maximale huuropbrengst. 10.000+ verhuurders gingen u voor. Bent u de volgende? No cure no pay. Beoordeeld met een 9,6.

3 redenen van Inter immo op een rij

Uw huis verhuren

1

100% gescreende huurders

Door onze uitgebreide screenings en hoge eisen garanderen wij een veilige verhuurperiode.

2

Uw huis verhuren in 2 weken

Uw huis staat in de spotlight via Funda, Pararius en via ons eigen netwerk van 3000+ woningzoekenden.

3

Hoge huuropbrengsten

Als verhuurexperts weten we als geen ander hoe u meer rendement kunt behalen met ons advies. 

Uw huis verhuren? Wij kennen de verhuurmarkt in Nederland uit ons broekzak. Met 20 jaar ervaring kan dat ook niet anders. Bekijk hier uw voordelen:

Benieuwd wat de verhuur u oplevert?

Binnen 24 uur komen wij langs om u te voorzien van advies op maat. Immers, ieder huis is anders. U ontvangt van ons gratis een verhuur waardebepaling. Zo weet u exact wat de verhuur u oplevert. Met 20 jaar kennis in huis geven wij u daarnaast dé gouden tips waarmee u nog meer waarde uit uw woning kunt halen. Plan hier gratis een waardebepaling in! 
  No cure no pay, zo zeker zijn wij van onze zaak

  Dé Inter immo garantie

  Inter immo maakt de belofte “een veilige en snelle verhuur” waar. U kunt dus écht rekenen op een betrouwbare en 100% gescreende huurder; en dat in 2 weken. Zorgeloos genieten van maximale opbrengsten, ondertussen zorgen voor alles eromheen. Niet voor niets zijn wij door onze klanten beoordeeld met een 9,6.

  Uw gecertificeerde VBO makelaar met up-to-date kennis

  Veilig uw huis verhuren

   Een veilige verhuurperiode is goud waard. Wij stellen daarom torenhoge eisen aan huurders en screenen hen uitvoerig. Van werkgeverscheck tot aan het financiële plaatje; alles brengen we in kaart. Ook tijdens de verhuurperiode blijven we betrokken. Alleen zo kunnen wij een veilige en geslaagde verhuur garanderen.

  Uw betrokken makelaar

  Nazorg is net zo belangrijk als het vinden van een juiste huurder. Onze service stopt dus uiteraard niet na het overhandigen van de sleutels. Ook tijdens de verhuur periode staan wij aan uw zijde. Zo voeren we bijv. tussentijdse inspecties uit en blijven wij het vaste aanspreekpunt. Volledige ontzorging is onze taak. 

  "De relatie met de klant gaat boven de projecten voor de quick win. Wij hebben alle diensten in huis om ervoor te zorgen dat je nooit meer weg hoeft. Het beste bewijs zijn onze klanten: ervaring moet je ervaren."

  Linda, verhuurmakelaar

  Uw huis verhuren aan expats

  Een woning verhuren aan expats kent veel voordelen. De verhuur is van tijdelijke aard, u verhuurt aan hoogopgeleide professionals met een goed inkomen én de werkgever staat vaak garant. Het is dus niet gek dat veel verhuurders kiezen voor expat verhuur. Bij Inter immo hebben wij een breed netwerk van internationale bedrijven. Een greep uit onze samenwerkingen: Booking, Facebook, Shell, Nike en Philips.

  Huis verhuren in 5 stappen

  Bent u van plan om uw huis te verhuren? Onze VBO verhuurmakelaars weten als geen ander hoe ze dit proces moeten aanpakken. Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Inter immo staan wij daarom voor transparantie en heldere communicatie. U komt niet voor verrassingen te staan. Lees hier onze effectieve aanpak in 5 stappen!

  Uw huis verhuren? 8 voordelen van Inter immo:   “Wij verhuren ons huis al 5 jaar via Inter Immo. Top service, uitstekende communicatie en advies met effect. Het aller belangrijkst: hele fijne huurders!”

   Liselotte
   huis verhuren met makelaar

   Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Wij staan vandaag nog voor u klaar!

   Meest gestelde vragen over de verhuur.