Skip to content

Aankoopmakelaar Utrecht

Een huis kopen met behulp van een aankoopmakelaar in Utrecht? Verstandige keuze! In deze krappe markt is het lastig om een woning te vinden, zonder dat je al gauw teveel betaalt. Het goede nieuws: met Inter immo vergroot u uw kansen! Zo heeft u als eerste toegang tot huizen die niet online staan. Wij helpen u graag.

aankoopmakelaar utrecht

Aankoopmakelaar Utrecht

1

Vergroot uw kans op de woningmarkt

Enorm netwerk, als eerste toegang tot woningen, lokale kennis in Utrecht. 

2

Geen onnodig hoge overbiedingen

Gespecialiseerd in onderhandelingen, 20+ jaar ervaring én inzichten. Wij maken het écht mogelijk.

3

Begeleiding van A tot Z

Wij vinden uw droomwoning, onderzoeken de bouwtechnische staat én regelen uw hypotheek.

Uw aankoopmakelaar in Utrecht maakt het onmogelijk toch mogelijk. Niet voor niets hebben wij 10.000 klanten bijgestaan. Waar u op kunt rekenen:

Uw aankoopmakelaar in Utrecht vergroot echt uw kansen!

Niet meer telkens achter het net vissen of uw droomwoning aan u voorbij zien gaan. Maar als eerste toegang tot huizen in Utrecht, profiteren van een netwerk dat wij hebben opgebouwd afgelopen 20+ jaar én geen onnodig hoge overbiedingen. Een zorgeloze begeleiding van A tot Z waar kwaliteit en kennis centraal staat. Ontdek ons zelf tijdens een gratis kennismaking.  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Utrecht

  1. Ons netwerk maakt het verschil

  In de huidige markt is een makelaar onmisbaar bij het kopen van een huis. Potentiele kopers komen er vaak helaas niet tussen, zonder de juiste connecties. Inter immo helpt u hierbij. Met onze goede reputatie en gunfactor krijgen we het onmogelijke vaak tóch mogelijk. Veel klanten kopen hierdoor hun woning via ons eigen netwerk. Profiteer van onze gunstige positie!

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Utrecht

  2. Aankoopmakelaar in Utrecht met 20+ jaar kennis

  Bij het kopen van een huis zijn er veel zaken waar échte expertise voor nodig is. Denk aan bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken. Met 20+ jaar kennis beoordelen wij de woning op verborgen gebreken. Daarnaast zorgt onze effectieve biedstrategie ervoor dat u een hoop kosten bespaart. Kortom: geen financiële verrassingen én u koopt waar voor u geld!

   

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Utrecht

  3. Als eerste toegang tot woningen

  Niet alle woningeigenaren verkopen hun woning via de traditionele weg. Deze koopwoningen staan dus niet online te koop. Afgelopen 20 jaar hebben wij een enorm klantbestand opgebouwd. Sommige verkopers bieden hun woning via ons aan om vervolgens te verkopen via de eigen kring. Met uw aankoopmakelaar in Utrecht heeft u toegang tot deze huizen en maakt u meer kans!

  4 voordelen van uw aankoopmakelaar in Utrecht

  4. Hulp bij hypotheek

  Wist u dat wij ons onderscheiden door de full-service die wij aanbieden? Onze service stopt niet na het vinden van uw droomhuis, maar we helpen u ook nog eens met de financiering. Wij hebben nauwe contacten met hypotheekverstrekkers waardoor we voor elkaar krijgen wat voor de meesten onmogelijk lijkt. Een luxe positie waar u volop van profiteert. Ontdek ons nu zelf. 

  "We houden van het vak en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Onze klanten staan direct op voorsprong door onze kennis, ervaring en netwerk.”

  Marcel
  inter-immo-dummy-01
  ”Ik was al een tijd op zoek naar een woning om te kopen, maar helaas iedere keer net te laat. Via Martin uiteindelijk toch geslaagd! Blij verrast en super tevreden!"
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  "Als ZZP'er was het telkens een teleurstelling om de financiering rond te krijgen. Inter immo heeft én een huis gevonden én mij geholpen met mijn hypotheek! Top service!"
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Aankoopmakelaar Utrecht kosten

  Een aankoopmakelaar inschakelen kent tal van voordelen. Eén daarvan is kostenbesparing.  Een echte expert is namelijk op de hoogte van de marktwaarde in uw stad, wijk of misschien zelfs straat. Daarnaast beoordeelt uw aankoopmakelaar uw woning op verborgen gebreken. Een zeer belangrijk onderdeel in het koopproces. Want u wilt uiteraard geen kat in een zak kopen of achteraf voor financiële verrassingen komen te staan. Uw aankoopmakelaar in Utrecht behoedt u voor dergelijke situaties en zorgt met zijn effectieve biedstrategie voor de beste deals. 

  Investeer in vastgoed met uw aankoopmakelaar in Utrecht

  Beleggen in vastgoed

  Wilt u investeren in vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat ons zo goed maakt? Wij hebben de ervaring in huis, kennen het klappen van de zweep. Dat maakt ons een waardevolle sparringpartner. Geschikt voor starters die een woning willen aankopen om te verhuren. Maar ook voor professionele beleggers die hun portefeuille willen uitbreiden. Meer weten?

  Uw projectmanager voor een geslaagde renovatie

  Renoveren: van krot naar parel

  Is uw droomwoning niet op de markt? Dan is er een mogelijkheid om deze zelf te bouwen! U kunt van een klushuis die vele malen goedkoper is, uw droomhuis realiseren. Fijne bijkomstigheid is dat die woning na renovatie aanzienlijk in waarde stijgt. Inter immo herkent woningen met potentie en werkt met vaste aannemers. Uw renovatie is bij ons in goede handen.

  8 voordelen van uw aankoopmakelaar in Amsterdam: