Skip to content

Expat verhuur via Inter Immo

Uw huis (tijdelijk) verhuren aan expats? Inter Immo is al 25+ jaar gespecialiseerd in expat verhuur. Met ons enorme netwerk en ervaring, vinden wij doorgaans binnen 2 weken een huurder en zorgen we voor maximaal rendement. Wij werken veel samen met internationale bedrijven in Nederland en kennen de regels volledig. 10.000 trouwe klanten beoordeelden ons met een 9,6. Ontdek het zelf.

Voordelen van verhuren aan expats via Inter Immo

1

In 2 weken verhuurd aan expats

Uitgebreid netwerk en samenwerkingen met mulitnationals en relocationbureau’s.

2

Gegarandeerd veilig verhuurd

Waterdichte huurcontracten, harde eisen aan huurders, nauw betrokken en inspecties.

3

Hoge huuropbrengsten

Expats hebben meer te besteden aan huisvesting, dat is in uw voordeel.

Expat verhuur: wat levert de huur mij op?

Wilt u weten wat de verhuur u oplevert? Binnen 24 uur komen wij langs om u te voorzien van advies op maat. U ontvangt van ons gratis een huurwaarde bepaling. Al 25+ jaar begeleiden wij onze klanten in het verhuurproces. Deze ervaring maakt ons sterk. Wij kennen de wet- en regelgeving, werken samen met relocationbureau’s die huisvesting zoeken voor expats én hebben een uitgebreid netwerk. Ontdek ons nu zelf.  Expat verhuur kent veel voordelen. Daarom is het een populaire vorm van verhuur. 10 voordelen van Inter Immo:

  Wat is expat verhuur?

  Expats zijn hoogopgeleide professionals die in Nederland hun vak komen beoefenen. Vaak voor een internationale organisatie. Zij zoeken (tijdelijke) woonruimte en hebben vaak een bovengemiddeld inkomen, dus ook meer budget voor een huurwoning. Via Inter immo kunt u kiezen voor expat verhuur! 

  Wij blijven uw aanspreekpunt tijdens de verhuur

  Waarom expat verhuur?

  Een veilige verhuurperiode is goud waard. Maar net zo relevant zijn de opbrengsten voor de verhuur. Met expat verhuur kunt u veilig uw woning verhuren omdat de werkgever garant staat of (een deel van) de huur op zich neemt. U kunt kiezen voor tijdelijke verhuur, zowel met als zonder meubels. Ideaal voor als u gaat reizen. 

   

  Wij nemen alles uit handen

  Gaat u op wereldreis? Of gaat u samenwonen? Dan is expat verhuur iets voor u! Wij vinden uw ideale huurder in 2 weken, en daar blijft het niet bij. Wij blijven het aanspreekpunt; voor de huurder en voor u. Zodat u met een gerust hart kunt profiteren van de opbrengsten. Ontzorging is onze taak en tevens onze belofte. 

  "We weten wat er écht speelt op de huizenmarkt, in de regio en op het gebied van wet- en regelgeving. Onze klanten staan direct op voorsprong door onze kennis, ervaring en netwerk."

  Alessia, verhuurmakelaar

  Werkwijze in 5 simpele stappen

  Huis verhuren aan expats

  Bent u van plan om uw huis te verhuren? Onze VBO verhuurmakelaars weten als geen ander hoe ze dit proces moeten aanpakken. Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Bij Inter immo staan wij daarom voor transparantie en heldere communicatie. U komt niet voor verrassingen te staan. Lees onze werkwijze.

  25+ jaar ervaring met expat verhuur

  Indien u Inter Immo in de arm neemt als verhuurmakelaar voor uw woning in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Lelystad, Utrecht (en omstreken) kunt u rekenen op een geschikte huurder. U kunt kiezen voor gestoffeerde of gemeubileerde verhuur. Wij maken voor de verhuur al jaren met succes gebruik van ons internationale expat netwerk. Een greep uit onze samenwerkingen in de afgelopen 25+ jaar: Booking, Facebook, Shell, Nike, Philips, Adidas, Tata Steel, ING.
  Leer ons kennen en ontdek zelf onze voordelen. Wij stellen u niet teleur! Niet voor niets zijn wij door onze klanten beoordeeld met een 9,6. 

  Verhuren aan expats via Inter immo? 10 voordelen:


   Meest gestelde vragen over expat verhuur.

   U bepaalt zelf wat voor verhuurvorm u kiest. Dit kan zowel gestoffeerd als gemeubileerd zijn. Kiest u voor een gemeubileerde verhuur, dan bepaalt u ook hierbij zelf welke spullen u hier achterlaat. Uiteraard in overleg met ons, zodat wij dit vooraf kunnen bespreken met de huurder.

   Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op uw wensen en eisen. Daarnaast analyseren wij uw woning en ontvangt u een gratis waardebepaling voor de verhuur van uw huis of appartement. Hierbij kijken we naar:

   • de staat van uw woning;
   • geldende puntentelling;
   • verkochte en verhuurde woningen in de straat/buurt;
   • type verhuurvorm, (gemeubileerd of gestoffeerd);
   • uw wensen;
   • de ligging van uw woning en doelgroep van de huurder. 
   Ja, zeker. Na de bezichtigingen, maken we een selectie en stellen we kandidaat profielen aan u voor. U beslist uiteindelijk zelf wie de huurder van appartement of huis wordt.


   “Wij verhuren ons huis al 5 jaar via Inter Immo. Top service, uitstekende communicatie en advies met effect. Het aller belangrijkst: hele fijne huurders!”

   Liselotte
   expat verhuur - makelaar - merel

   Vragen over verhuren aan expats?

   Merel helpt u graag!