Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam?

Wilt u uw huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wilt u uw huis huren of verhuren? Bent u benieuwd hoeveel uw huis waard is of wat de beste lening is? Kortom, bent u op zoek naar een makelaar in Amsterdam? Kom dan snel langs bij Inter Immo Makelaars in Amsterdam! Wij hebben de kennis om uw vragen te beantwoorden en u te helpen naar de volgende stap in uw leven!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de woningmarkt en wij zijn nog lang niet klaar. Door onze ervaring kennen wij de markt, ook op het gebied van wet- en regelgeving, door en door. Hierdoor kunnen wij u kwalitatief en persoonlijk begeleiden! Wij geven u kwalitatief en persoonlijk advies.

  • Complete verzorging van een snelle én veilige verhuur
  • Veel van onze klanten zijn hoogopgeleide expats
  • Ruim 15 jaar ervaring als verhuurmakelaar
  • Dé specialist in de regio Amsterdam
  • Ervaren, commercieel en proactief team
  • Via Inter Immo Amsterdam kunt u uw woning óók verkopen
  • Wij staan 5 dagen in de week voor u klaar: 020-3317567

Inter Immo Makelaars te Amsterdam

Wilt u een huis kopen en kunt u hier hulp bij gebruiken? Inter Immo Makelaar in Amsterdam kan u hierbij helpen! Wij helpen u door u te ondersteunen met professionele begeleiding. Wilt u uw huis verkopen? Maak een afspraak met onze taxateurs en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis. Wilt u uw huis verhuren?Inter Immo Makerlaars in Amsterdam helpt u graag!


* - deze velden zijn verplicht

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

Craig

Neem contact op om uw huis in Amsterdam te verhuren

Inter Immo helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in Amsterdam in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons, de verhuurmakelaar in Amsterdam, op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

Inter Immo Amsterdam
Roerstraat 1
1078 LH Amsterdam

020 − 33 17 567

amsterdam@interimmo.nl