Skip to content

Makelaar Amsterdam

Op zoek naar een VBO makelaar in Amsterdam voor de verkoop van uw huis of appartement? Inter immo is al 25+ jaar de makelaar die écht resultaat boekt. U kunt rekenen op een betrokken kennispartner die zorgt voor de beste verkoopprijs en voorwaarden. Die de regels en complexiteit in Amsterdam kent. Meer weten? Bel gerust. No cure no pay.

Makelaar Amsterdam

Waar heeft u hulp bij nodig?

Sinds 1998 helpt ons fullservice kantoor iedereen die een woning wil verkopen, aankopen, verhuren, kopen of huren. Uw makelaar in Amsterdam helpt u graag verder.

voordeel makelaar Amsterdam kennis en ervaring

3 voordelen van uw makelaar in Amsterdam

1. Lokale kennis en ervaring

De woningmarkt in Amsterdam is complex. Iedere straat en buurt is uniek, en heeft zo zijn eigen aanpak nodig. Daar weten wij alles van. Daarom bieden we service op maat. Kennis van ingewikkelde zaken – zoals erfpacht – is essentieel. Met onze ervaring, hoge betrokkenheid en daadkracht maken wij het verschil: in prijs én voorwaarden.

voordeel makelaar Amsterdam kennis en ervaring
gecertificeerde vbo makelaar

3 voordelen van uw makelaar in Amsterdam

2. Gecertificeerde VBO makelaar

Uw makelaar in Amsterdam is VBO gecertificeerd. Voor de hóógste kwaliteit moet u dus bij ons wezen. Naast onze technische en juridische kennis, zit onze meerwaarde hem in de ervaring. In het bijzonder op gebied van netwerk en onderhandelingen. Wij maken wij nét het verschil. Vraag het onze klanten, die ons beoordelen met een 9,6.

voordeel makelaar in amsterdam - persoonlijke begeleiding

3 voordelen van uw makelaar in Amsterdam

3. U bent geen nummertje

Wij hechten waarde aan onze klantrelaties. Onze persoonlijke benadering ziet u in het hele proces terug. Betrokken, kort op de bal en transparant. Wij begeleiden u van A tot Z: van bezichtigingen en taxatie, tot aan de notaris. Ons doel: het onmogelijke toch mogelijk maken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ervaar zelf nu onze topservice.

voordeel makelaar in amsterdam - persoonlijke begeleiding
gratis-waardebepaling-verkoop-Amsterdam

Gratis waardebepaling

Om u snel een reëel beeld te geven van de verwachte verkoopprijs, verkooptermijn en de verkoopstrategie, starten we altijd met een gratis waardebepaling. Zo heeft u direct inzicht in wat u te wachten staat, geen loze beloftes. U kunt vandaag nog gratis een afspraak plannen, u wordt binnen 48 uur voorzien van een plan en advies op maat!

Waarom kiezen klanten Inter immo als makelaar in Amsterdam

Gratis waardebepaling?Dat kan al in 48 uur.

Iedere makelaar in Amsterdam kan een huis verkopen. Maar het realiseren van de hoogste prijs en meest gunstige voorwaarden, dat maakt ons uniek.  Het begint allemaal bij een vrijblijvende waardebepaling. Kom erachter hoeveel uw huis waard is. En ontvang advies op maat!

Stel uw vraag, binnen 24 uur staan wij voor u klaar.


  werkwijze huis verkopen in Amsterdam

  Onze werkwijze in 5 stappen

  Huis verkopen in Amsterdam

  Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Onze werkwijze bestaat uit 5 stappen: 


  1. Wat is uw woning waard
  2. Perfecte presentatie
  3. Uw woning in de verkoop
  4. Bezichtiging en onderhandeling
  5. Afhandeling

  Huis verkopen in Amsterdam

  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de waarde van wonen ervaart. Voor de een is dat een nieuwe koophuis, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen.”​

  Martin, verkoopmakelaar

  Meest gestelde vragen aan onze makelaars in Amsterdam

  Inter immo bestaat uit één krachtig team dat zich richt op een succesvolle promotie en verkoop. Zo zorgen onze verkoopexperts ervoor dat uw woning opvalt, tussen al die duizenden woningen. Verder staat u op de grootste verkoopwebsite,  zoals Funda. Uw woning staat er niet alleen, uw woning staat er perfect! Ten eerste door pakkende professionele foto’s, maar ook door puntgave teksten en andere details die toch het verschil maken. Ons doel is om uw woning de eye-catcher te maken binnen de juiste doelgroep. Immers, wij willen geen tijd verliezen. En dat lukt ons keer op keer.

  Daarnaast voeren wij e-mail marketingcampagnes uit, gericht en binnen ons eigen enorme netwerk. Deze campagnes bereiken een grote doelgroep in Amsterdam. Tevens maken wij gebruik van social media om uw huis of appartement in Amsterdam goed in de spotlight te zetten. Tot slot maken wij indrukwekkende brochures van uw huis, die wij meegeven aan mogelijke kopers. Alles om snel een koper te realiseren die een goed bod doet.

  Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij blijven altijd transparant. Geen loze beloftes, maar eerlijk en gedegen advies op basis van 25+ jaar kennis in Amsterdam en omstreken.

  Wij begeleiden u in het verkoopproces van A tot Z. Van taxaties en bezichtigingen tot aan de notaris en sleuteloverdracht. In alle stappen blijven we nauw betrokken. Ons speerpunt is dat we kort op de bal zitten. Alles om het beste resultaat voor u te bereiken. Met minder nemen wij geen genoegen. En dat ziet u terug in het hele verkoopproces. Ook zijn wij betrokken bij de bouwkundige keuring. Voor vragen over het energielabel van uw huis of appartement, kunt u tevens bij ons terecht. 

  Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze in 5 stappen! Of neem gerust contact met ons op: 020-3317567. 

  Ja, tijdens het verkoopproces van uw huis of appartement in Amsterdam heeft u een vast aanspreekpunt. Een ervaren makelaar waar u 24/7 terecht kunt met al uw vragen. Iemand die uw situatie, wensen en woning kent. Deze werkwijze is een bewuste keuze. Gedurende de jaren hebben wij gemerkt dat een vast contactpersoon zorgt voor beter resultaat. 

  Waarom vinden we dit belangrijk?
  Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij zeer belangrijk. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Die weet welke bezichtigingen er zijn geweest. En de potentiële koper kent en heeft gesproken. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis. En uiteindelijk voor het beste resultaat en een snel verkoopproces.

  Nee, dat hoeft niet (maar mag wel). Vaak is het wel gunstiger om niet aanwezig te zijn. Op deze manier krijgt de  mogelijke koper echt de kans om zichzelf “thuis” te voelen en een oordeel te vellen. Het zijn meestal de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn. Tijdens een bezichtiging gooien we al onze kennis en ervaring in de strijd om een zo fijn mogelijke ervaring bij de koper achter te laten.

  Goed om te weten: wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken tijdens de bezichtigingsfase. Woont u er bijvoorbeeld nog? Dan proberen we alle kopers in een tijdsblok in te plannen, zodat u niet iedere keer de deur uit hoeft of rekening hoeft te houden met bezichtigingen.

  Dat hangt af van uw wensen. Wij zijn namelijk een full-service bureau met verschillende diensten, dus het hangt er vanaf waar u gebruik van wilt maken. Om u een beeld te geven: bij ons kunt u ook uw huis verkopen en aansluitend huren. Hier hanteren wij weer andere tarieven voor.

   Goed om te weten is dat wij de juiste balans weten te vinden tussen kwaliteit en de prijs. Ook onze beoordeling op prijs/kwaliteit (9+) geeft dit weer). Wij gaan graag met u gesprek over de scherpe prijzen die we aanbieden. Voor vragen over de kosten kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Telefoonnummer: 020-3317567

  Ja, uw makelaar in Amsterdam is VBO gecertificeerd.  Wat houdt dat in? Wij worden (en zijn) permanent getoetst op onze vakkennis. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening wordt  namelijk gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO.

  Ook wordt ons handelen toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege voor makelaarskantoor. 

  Wij zijn actief in alle buurten in Amsterdam:
  – Amsterdam Oost
  – Amsterdam West
  – Amsterdam Zuid
  – Amsterdam Noord
  – Amsterdam Zuidoost

  Amsterdam Zuid
  Amsterdam Zuid staat bekend om de luxe huizen en appartement. Je vindt er indrukwekkende herenhuizen, villa’s aan bijvoorbeeld het Vondelpark. Ook de Zuidas, die bijna een stad opzich is, is kenmerkend. Diverse boetiekjes vind je in dit stadsdeel, in de Beethovenstraat en hippe winkeltjes in de Pijp. Een divers stadsdeel, dus.

  Amsterdam Oost
  Dit stadsdeel staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. Ook het vele groen en diverse culturele bezienswaardigheden is kenmerkend. Bijvoorbeeld de Artis. Je vindt hier veel trendy restaurants, cafés, lunchrooms. Maar ook traditionele Turkse bakkerijen en Surinaamse supermarktjes.
  Amsterdam Oost kent verschillende buurten. Amsteldorp, Betondorp, Dapperbuurt, IJburg, Indische Buurt, Julianapark, Weesperzijde en veel meer.

  Amsterdam Noord
  Noord is een perfecte, opkomende wijk voor culturele broedplaatsen en creatievelingen. In Amsterdam Noord bevindt zich het Eye Filmmuseum. Maar ook voor groene liefhebbers is dit de ultieme plek om te wonen. Noord staat verder ook bekend om zijn tuindorpen, in o.a.: Tuindorp Nieuwendam, Tuindorp Buiksloot, Tuindorp Buiksloterham etc. 

  Amsterdam West
  Welke Amsterdammer kent het niet? Het Westerpark die iedere zomer vol zit met picknickende gezinnen en sportende mensen. Verder kenmerkt Amsterdam West zich door alternatieve winkeltjes, straatmarkten en hippe restaurants en cafés die je maar net moet kennen om ze te vinden. Bekende buurten in Amsterdam West zijn: De Baarsjes, Bos en Lommer, Staatsliedenbuurt en Westerpark.

  Beste makelaar in Amsterdam, vraag het onze klanten:

  Huis verkopen amsterdam testimonial
  “Ik wilde een huis kopen als investering. Inter immo heeft mij begeleid in het verkooptraject, en vervolgens voor mij verhuurd. Ik heb het getroffen! Super begeleiding, mooie investering en goed advies!”
  Anna-Liss
  verhuurmakelaar Amsterdam - verhuurder testimonia
  “Inter immo heeft ons geholpen met de verkoop van ons eerste huisje. Wij zijn warm ontvangen en goed geïnformeerd. Er werd echt met ons meegedacht. En Martin stond altijd voor ons klaar. Een 10+!"
  Dave & Shannon
  verhuurmakelaar amsterdam - verhuurder - Gerald
  “Ik heb mijn huis in Amsterdam Zuid verkocht via Inter immo. En dat was de beste keuze die ik kon maken. Inter immo heeft me echt bijgestaan met raad en daad. Ontzettend tevreden en echt een aanrader!”
  Gerald

  Vragen over de verkoop van uw huis in Amsterdam?

  Stel hier uw vraag, binnen 24 uur staan we voor u klaar.​


   Huis verkopen & terug huren​

   Het zijn gunstige tijden voor woningeigenaren die hun huis willen verkopen. Maar waar gaat u wonen ná de verkoop? Via Inter immo kunt u (tijdelijk) een huis huren, aansluitend aan de verkoop. Is uw nieuwe droomwoning bijvoorbeeld nog niet opgeleverd? Dan kunt u via ons een huis huren!

   beste verkoopmakelaar in amsterdam

   Uw makelaar in Amsterdam zorgt voor resultaat

   Al meer dan 25 jaar hebben wij 10.000 klanten bijgestaan om een geslaagde verkoop te realiseren. Ons doel: het onmogelijk toch mogelijk maken voor onze klanten. Met de beste service en een lach op ons gezicht. Wij maken graag de extra meters. Ontdek zelf waarom wij zijn beoordeeld met een 9,6. En start met uw eigen verkoopproces. Uw makelaar in Amsterdam staat voor u klaar.

   contact verkoopmakelaar amsterdam

   Heeft u vragen? Vraag het aan uw verkoopmakelaar in Amsterdam.