Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Een makelaar in Amsterdam nodig omdat u uw huis wilt verkopen of een nieuw wilt huis kopen? Zoekt u een verhuurmakelaar, omdat u een huis wilt huren of verhuren? Bent u benieuwd hoeveel uw huis waard is? Kortom, bent u op zoek naar een makelaar in Amsterdam? Kom dan snel langs bij Inter Immo Makelaars in Amsterdam! Wij hebben de kennis om uw vragen te beantwoorden en zijn daarmee bij uitstek de makelaar in Amsterdam Noord, West, Zuid en Oost. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor u op het gebied van vastgoed in Amsterdam. Wij gaan uit van uw wensen en kijken er dan ook naar uit om u te helpen met de volgende stap in uw leven!

Inter Immo, jouw makelaar in Amsterdam

Wij zijn sinds 2001 actief als de makelaar in Amsterdam en hebben dus veel ervaring in de woningmarkt en wij zijn nog lang niet klaar. Wij zijn daarmee de aangewezen verkoop- en aankoopmakelaar in Amsterdam en bij uitstek de huur- en verhuurmakelaar in Amsterdam. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij de markt door en door kennen. Zeker ook op het gebied van wet- en regelgeving, waardoor u met al uw vragen bij ons terecht komt. Wij hebben namelijk de kennis in huis om u van dienst te zijn. Wij zullen u daarnaast altijd persoonlijk en betrouwbaar begeleiden en adviseren. Inter Immo Makelaars staat daarom voor:

 • Complete verzorging van een snelle én veilige verhuur
 • Sinds 2001 ervaring als (ver)koop- en (ver)huurmakelaar
 • Specialisatie en expertise in de regio Amsterdam
 • Een ervaren, commercieel en proactief team
 • Wij staan 5 dagen in de week voor u klaar: 020-3317567
 • Een betrouwbaar klantenbestand: Veel van onze klanten zijn hoogopgeleide expats

Inter Immo Makelaars te Amsterdam


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Inter Immo Makelaar te Amsterdam

  Wilt u juist uw huis verhuren, of zelf een huis huren? Ook dan staat Inter Immo Makelaars voor u klaar. Wanneer u opzoek bent naar een huurwoning, zullen wij u assisteren tijdens de zoektocht. Wilt u echter uw huis juist verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een woning voor minimaal een halfjaar niet gebruikt, of omdat uw woning te koop staat, dan staan wij u ook graag bij. Wij zullen dan ons uitgebreide klantenbestand aanwenden om u te koppelen aan een betrouwbare huurder.

  De deskundige verhuurmakelaar in Amsterdam

  Wilt u juist uw huis verhuren, of zelf een huis huren? Ook dan staat Inter Immo Makelaars in Amsterdam voor u klaar. Indien u opzoek bent naar een huurwoning, zullen wij u assisteren tijdens de zoektocht. Wilt u echter uw huis juist verhuren? Bijvoorbeeld omdat u een woning voor minimaal een halfjaar niet gebruikt, of omdat uw woning te koop staat, dan helpen wij u graag. Wij zullen dan ons uitgebreide klantenbestand aanwenden om u te koppelen een betrouwbare huurder.

  Neem contact op met Inter Immo Makelaars

  Voor al uw vastgoedzaken bent u bij Inter Immo Makelaars dus aan het juiste adres. Wij nodigen u dan ook graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit doet u zeer eenvoudig door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Het is ook mogelijk om ons direct een email te sturen op het mailadres amsterdam@interimmo.nl, of ons te bellen op het telefoonnummer 020 − 33 17 567. Bij Inter Immo Makelaars bent u in goede handen!

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl