Skip to content

Maak kennis
met ons team

We lopen graag de extra meters, zodat iedereen de waarde van wonen optimaal ervaart.

Een makelaar voor het leven

Inter immo is een gepassioneerd full-service bureau dat al 20+ jaar bestaat. We helpen onze klanten hun gewenste waarde te verzilveren in alle segmenten van de woningmarkt. Voor de een is die waarde het geluk van een nieuwe huurwoning, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen. Ons uitgangspunt: we helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk, toegankelijk, betrouwbaar en met inlevingsvermogen.

makelaarskantoor almere

Directie

Marcel

makelaar wonen KRMT - almere

Makelaar OG

Paulina

verkoopmakelaar in Amsterdam

Makelaar Wonen KRMT

Martin

makelaar in utrecht

Verhuurmakelaar

Majda

makelaar in lelystad

Makelaar OG

Mandy

makelaarskantoor in utrecht

Directie

Nima

verhuurmakelaar in Amsterdam

Verhuurmakelaar

Linda

verhuurmakelaar utrecht - inter immo

Verhuurmakelaar

Naomi

Verhuurmakelaar

Romy

Binnendienst

Melanie

Ons team houdt écht van het vak

Over ons

Ruim 22 jaar geleden begon onze mooie reis. Als een van de eerste verhuurkantoren in Almere zorgden wij al snel voor een geolied verhuurproces en tevreden klanten. Vooral via mond tot mond aanbevelingen groeide ons succes uit tot een uitbreiding van diensten en meerdere vestigingen. Wat ons team uniek maakt, is de mate van service die wij bieden, gecombineerd met échte vakkennis. Iedere dag proberen wij als team onze klanten een lach op het gezicht te bezorgen. En dat lukt aardig! Bekijk onze reviews hier en oordeel zelf!

De waarde van wonen is voor de een het geluk van een nieuwe huurwoning en voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen. Hoe dan ook, helpen wij met het creëren van die waarde.”

Marcel, directeur