Skip to content

Verhuurmakelaar Haarlem

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Haarlem? Inter Immo is dé specialist in de verhuursector. Al 25 jaar ondersteunen we verhuurders om hun huis/appartement in 2 weken te verhuren. Dit doen we zeer zorgvuldig. U kunt rekenen op maximaal rendement en betrouwbare huurders. Leer ons kennen en ontdek waarom we zijn beoordeeld met een 9,6.

verhuurmakelaar utrecht

Verhuurmakelaar Haarlem: betrokken, veilig en snel

1

Gegarandeerd betrouwbare huurders

Met onze verschillende screenings, tools én hoge eisen vinden wij uw betrouwbare huurder in no time.

2

Binnen 2 weken een huurder

Als pioniers met 25 jaar ervaring profiteert u van ons enorme netwerk van 3000 actieve woningzoekenden.
3

Maximaal rendement

Echte marktkennis en ervaring: daar staan we om bekend. Hiermee zorgen we voor maximale huuropbrengsten.

Gratis waardebepaling aanvragen?

Benieuwd wat uw huis waard is voor de verhuur? En wat het u oplevert? Vraag hier een gratis huur- waardebepaling aan en kom erachter binnen 48 uur. Onze gecertificeerde VBO makelaars in Haarlem begeleiden u van A tot Z. Leer ons kennen en ontdek waarom 10.000+ klanten u voor gingen. 

Stel uw vraag: altijd binnen 24 uur antwoord!  10 redenen waarom klanten kozen voor ons als verhuurmakelaar in Haarlem:

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Haarlem

  1. In 2 weken een huurder

  98% van de woningen in Haarlem verhuren we in 2 weken. Als verhuurexperts weten we exact hoe we van uw woning in Haarlem een eyecatcher moeten maken op Funda en Pararius. Ook profiteert u van ons enorme netwerk. Hoewel de slagingskans hoog is: niet verhuurd = echt geen kosten.

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Haarlem

  2. Veilige verhuur boven alles

  Betrouwbare huurders is onze topprioriteit. Voor een geslaagde verhuurperiode is dit beslist een vereiste. Wij doen er alles aan om dit te waarborgen. Denk aan torenhoge eisen aan huurders, diverse screenings, tussentijdse inspecties en ijzersterke huurcontracten. Alles voor de veiligheid!

  veilig je huis verhuren in haarlem
  voordelen van verhuurmakelaar haarlem

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Haarlem

  3. Maximale huuropbrengst

  Met onze kennis weten wij exact hoe u maximaal rendement uit de verhuur kunt halen. Niet voor niets zijn wij de pioniers. In 25+ jaar tijd hebben we meer dan 10.000 woningeigenaren bijgestaan. Onze kennis zetten we graag voor u in. maak gerust een afspraak voor een gratis waardebepaling.

  verhuurmakelaar utrecht - promotie op funda

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Haarlem

  4. Uw huis onder de aandacht

  Er zijn wel honderden woningen beschikbaar in Haarlem. Hoe spring je daar bovenuit? Wij weten er alles van! Met een oog voor detail zorgen we voor de perfecte presentatie van uw huis op Funda en Pararius. Denk aan puntgave teksten, professionele foto’s en doeltreffende campagnes binnen het eigen netwerk en daarbuiten.
  Verhuurmakelaar haarlem - promotie funda
  Martin verhuurmakelaar in Utrecht

  Verhuurmakelaar Haarlem: "Wij lopen graag de extra meters met een lach, als de klant of situatie erom vraagt."

  Martin helpt u graag verder!

  klant aan het woord - Stijn
  Via via kwam ik bij Inter Immo terecht. Ik ben super goed geholpen en mijn appartement is binnen de afgesproken tijd verhuurd. Was mijn eerste keer, en Martin heeft me alles goed uitgelegd. Hele fijne huurders en een top makelaar. Een 10+!
  Stijn
  klant aan het woord - karen
  Al 2 jaar laat ik me zorgeloos begeleiden door Inter Immo. En wat is het contact fijn! Zowel ik als mijn huurder kunnen met al onze vragen bij ze terecht. Ze zijn er écht voor ons! Mijn huisje in Haarlem is veilig in hun handen. Dank jongens!
  Karen
  klant aan het woord - maria
  Voor werk ben ik geëmigreerd naar het buitenland. Mijn woning in Haarlem heb ik verhuurd via dit top team. Dat vond ik spannend, maar al 3 jaar gaat dat goed. Ze onderhouden contact met mijn huurders en nemen polshoogte. Ik ben zeker tevreden.
  Maria

  Expat verhuur in Haarlem

  Haarlem is een gewilde stad om te wonen. Ook onder de expats. Bij Inter Immo kunt u kiezen voor expat verhuur. Door de goede ligging van Haarlem vestigen veel expats zich hier. 

  Maar wat zijn expats precies en waarom zou u hiervoor kiezen? Expats zijn hoogopgeleide professionals die in Nederlanden komen wonen en werken. Vaak tegen een goed salaris en voor een internationaal bedrijf. De werkgevers staan vaak (deels) garant. Een enorm veilige manier van verhuren, dus! 

  Inter immo verzorgt al jarenlang woonruimte voor expats die bijvoorbeeld werken bij: Philips, Adidas, Booking, Tata Steel en meer.

  tijdelijk huis verhuren haarlem

  Huis verhuren in Haarlem: als investering / tijdelijke verhuur

  Er zijn verschillende redenen om uw woning in Haarlem te verhuren.De een gaat tijdelijk op reis en de ander verhuurt zijn huis of appartement in Haarlem als investering in vastgoed. Voor beide opties zit u bij ons goed. Wij nemen het gehele verhuurproces uit handen van A tot Z. Handig als u zelf niet in het land bent, wij blijvend het aanspreekpunt!

  Verhuurmakelaar Utrecht werkwijze

  Ik wil mijn woning in Haarlem verhuren. Hoe werkt het?

  Werkwijze huis verhuren in Haarlem

  Bij inter Immo bent u niet slechts een nummertje. Transparantie, betrokkenheid en duidelijke communicatie staat bij ons voorop. Daarom lichten we graag onze werkwijze in 5 stappen toe. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Lees hier onze werkwijze.

  Maak kennis met uw verhuurmakelaar in Haarlem

  Stel uw vraag: altijd binnen 24 uur antwoord   6 meest gestelde vragen aan onze verhuurmakelaar in Haarlem

   98% van de huizen en appartementen in Haarlem en omstreken verhuren we in 2 weken. Mocht dit toch niet lukken, gaan we samen in gesprek om te kijken wat voor aanvullende acties we kunnen ondernemen. Zo kunnen we extra campagnes inzetten of ons netwerk opnieuw actief benaderen.

   Hoewel de kans klein is: mocht dit niets opleveren, dan hoeft u niet te betalen. Niet verhuurd is echt geen kosten. Ook in gevallen dat er wél bezichtigingen zijn geweest, wat niet heeft geleid tot verhuur.

   Wij stellen hoge eisen aan huurders. Als een kandidaat na een bezichtiging van uw woning in Haarlem interesse heeft, starten we met het screeningsproces. Er zijn tal van documenten die de huurder bij ons dient aan te leveren. Deze checken we allemaal nauwkeurig. Controles waar u aan kunt denken, zijn: – Werkgeverscheck – BKR controle – Gemeentelijke check – Client Due Diligence check en meer. Op basis van onze kennis en analyses dragen we een betrouwbare kandidaat aan en stellen deze aan u voor. Soms hebben we meerdere kandidaten waar u uit kunt kiezen. U heeft zelf ook invloed op het keuzeproces. Maar wij kunnen hierin een adviserende rol nemen, of de keuze voor u maken. Inter Immo heeft al 25 jaar ervaring met het zoeken, selecteren en screenen van potentiële huurders. Wij kunnen u garanderen dat ons screeningsproces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Niet voor niets worden we door 10.000 klanten beoordeeld met een 9,6.
   Ja, u kunt uw woning via Inter Immo verhuren als investering. Ook is het mogelijk om uw woning tijdelijk te verhuren. Bijvoorbeeld als u tijdelijk naar het buitenland vertrekt of gaat samenwonen met uw partner, maar wel uw huis wil houden. Er zijn verschillende manieren om uw woning te verhuren. Dit kan kaal, gestoffeerd of gemeubileerd zijn. Wij zijn bekend met de wet- en regelgeving in Haarlem rondom het verhuren van uw huis. Deze passen we toe op uw persoonlijke situatie. Handig om te weten: voor verhuurders die zelf niet in het land zijn: wij blijven het aanspreekpunt voor uw huurder. Wij pakken onderhoudsverzoeken voor u op en houden een oogje in het zeil.
   Met een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. Inter Immo is gespecialiceerd in huurrecht. Onze huurcontracten stellen wij helder, en in samenspraak met u op. Zo weet u exact waar u rekening mee moet houden. Wij informeren u over eventuele veranderingen in wet- en regelgeving. Wilt u een leegstandsvergunning aanvragen, waarmee u uw huis of appartement in Haarlem via de gemeente voor maximaal 5 jaar kunt verhuren aan één en dezelfde huurder? Zonder dat hij of zij rechten opbouwt? Dat kan, via gemeente Haarlem. Meer weten hierover of hulp nodig? Bel ons gerust via het algemene telefoonnummer: 020-3317567
   Bij het opstellen van de huurovereenkomst houden we er rekening mee dat u als verhuurder goed beschermt bent tegen eventuele schade en gebreken. Hoewel het in de praktijk niet vaak voorkomt, werken wij wel met een borgstelling van de huurder. Eventuele herstelkosten mag u inhouden op de borg. In samenspraak met u bespreken we voorafgaand aan de huurperiode de hoogte van de borg. Om onenigheid zo veel mogelijk te voorkomen, stellen we voor de sleuteloverdracht een uitgebreid inspectierapport op. Wij leggen hierin de staat van uw woning vast met aantekeningen en foto’s. Uw woning dient in dezelfde staat te worden opgeleverd bij afloop van de verhuur. U ontvangt tevens een kopie van het inspectierapport. Het vastleggen van deze staat voorkomt eventuele misverstanden achteraf.

   Borg:
   Voordat we de huurovereenkomst opstellen, gaan we samen in gesprek over eventuele afspraken en randzaken die u wilt vastleggen. Wij werken met een borgstelling. Voorafgaand aan de verhuur maken we gezamenlijk afspraken over de hoogte van de borg. Wij innen de borg en eerste maand huur. Dit bedrag storten we vervolgens op uw rekening. Vanaf de tweede maand maakt de huurder rechtstreeks de hoogte van de huur naar u over.

   Innen van huur:
   Vanaf de tweede maand maakt de huurder maandelijks de huur over naar uw rekening. Ook dit wordt opgenomen in de huurovereenkomst.
   Aanspreekpunt:
   Wij blijven de gehele verhuurperiode uw aanspreekpunt. Zowel u als uw huurder kunnen bij ons terecht met eventuele vragen. Ook dragen wij de rol als bemiddelaar. Heeft u tussentijds advies nodig over zaken? Ook dan staan we voor u klaar met raad en daad.

   Bent u zelf niet in het land tijdens de verhuurperiode? Dan onderhouden wij het contact met de huurder. Alles om u te ontzorgen!