Skip to content

Verhuurmakelaar
Utrecht

verhuurmakelaar Utrecht

Verhuurmakelaar Utrecht: voor een zorgeloze, veilige én snelle verhuur!

1

100% gescreende huurders

Met onze verschillende screenings, tools én hoge eisen vinden wij uw betrouwbare huurder in no time.

2

Binnen 2 weken uw woning verhuurd

Netwerk van 3000 woningzoekenden, 20 jaar ervaring én maximale promotie: kortom, snel verhuurd!

3

Maximaal winst

Met onze expertise en lokale kennis in Utrecht zorgen wij voor een maximale huuropbrengst. No cure no pay.

Uw verhuurmakelaar in Utrecht: écht de beste.

Uw huis in de sfeervolle stad Utrecht verhuren? Uw verhuurmakelaar in Utrecht begeleidt u van A tot Z. Onze service stopt dus niet ná het vinden van een huurder, wij blijven nauw betrokken. Kortom, u profiteert van hoge huuropbrengsten, wij zorgen voor de rest! Onze belofte: een snelle én veilige verhuur. Dat maken wij waar. Daarom zijn wij beoordeeld met een 9,6, en kozen 10.000 klanten voor ons!
  Uw verhuurmakelaar in Utrecht krijgt het voor elkaar. 10 voordelen van Inter immo op een rij:

  4 voordelen van uw betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht

  1. Huurder in 2 weken

  Wij zetten alles op alles om uw woning in Utrecht in 2 weken te verhuren. De slagingskans is dan ook 98%, mede door ons netwerk van 3000 expats en overige woningzoekenden. Daarnaast kunt u rekenen op dé perfecte presentatie van uw huis op bijvoorbeeld Funda en Pararius. De gouden combi.

  3 voordelen van uw betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht

  2. Gegarandeerd veilig

  Een veilige verhuur staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te garanderen, doen wij uitgebreide screenings, stellen wij hoge eisen aan huurders, werken wij met ijzersterke huurcontracten en houden wij ook tijdens de verhuur een vinger aan de pols. Alles om u een veilige verhuur te waarborgen en u volledig te ontzorgen! 

  3 voordelen van uw betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht

  3. De hoogste huuropbrengst

  Wat is uw woning waard, hoe haalt u maximaal rendement uit de verhuur én hoe kunt u uw woning nog meer in waarde laten stijgen voor de verhuur? Inter immo heeft al 10.000 woningeigenaren bijgestaan, en weet het antwoord! Door onze expertise haalt u dus het maximale uit de verhuur. Vraag hier gratis advies aan.

  4. voordelen van uw betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht

  4. Uw woning in de spotlight

  Hoe zorgen we ervoor dat alle aandacht op uw huis is gericht? Allereerst door een perfecte presentatie. Puntgave teksten, professionele foto’s en oog voor detail. Daarnaast bieden wij uw woning aan via ons eigen netwerk. 3000+ actieve woningzoekenden die uw huis zien. Ook staat uw huis op de grootste websites.

  verhuurmakelaar utrecht Mandy

  Verhuurmakelaar Utrecht: "Wij lopen graag de extra meters met een lach als de klant of situatie erom vraagt."

  Mandy helpt u graag verder!

  inter-immo-dummy-01
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm! Bedankt”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Expat verhuur in Utrecht

  Uw woning in Utrecht verhuren? Dan is expats verhuur een goede en veilige keuze. Een expat is een hoogopgeleide professional die voor een aantal jaar in Nederland werkt en woont. Vaak voor tegen een goed salaris. Expats verblijven tijdelijk in uw woning en hebben gemiddeld meer te besteden aan huisvesting. De internationale organisaties waar ze voor werken staan vaak garant of betalen zelfs de huur. Kortom: een hele veilige manier van verhuren! Inter immo verzorgt woonruimte voor organisaties met expats in dienst. Voorbeelden zijn: Philips, Adidas, Booking en meer.

  Verhuurmakelaar Utrecht: tijdelijk verhuren / investering

   Uw woning verhuren kan verschillende redenen hebben. Bij uw verhuurmakelaar in Utrecht kunt u terecht voor tijdelijke verhuur, handig voor als u op reis gaat. Maar ook kunt u uw woning voor langere tijd verhuren als investering in vastgoed. Al 20 jaar zorgen wij, hoe dan ook, voor een zorgeloos verhuurproces!

  Ik wil mijn woning in Utrecht verhuren. Hoe werkt het?

  Verhuur in 5 stappen

  Transparant, betrokken en duidelijk. Dat is ons vertrekpunt voor een geslaagd verhuurproces en tevreden verhuurders. Onze effectieve werkwijze, waar wij 20 jaar hard aan hebben gewerkt, leest u hier. Hiermee weet u exact waar u aan toe, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

  Leer uw verhuurmakelaar in Utrecht kennen. Ontdek zelf waarom 10.000 klanten u voor gingen.   Uw verhuurmakelaar in Utrecht helpt u graag!

   10 meest gestelde vragen over de verhuur.