Skip to content

Aanhuurmakelaar Rotterdam

Op zoek naar een huurwoning in Rotterdam, maar keer op keer geen succes? Maak kennis met uw aanhuurmakelaar in Rotterdam, die het onmogelijke in 98% van de gevallen toch mogelijk maakt. Onze belofte: Binnen 4 tot 8 weken een huurwoning. En toegang tot exclusieve huizen buiten de reguliere markt. Vergroot uw kans op een thuis met Inter Immo – beoordeeld met een 9,6 op klanttevredenheid.

In 4-8 weken een huurwoning met uw aanhuurmakelaar in Rotterdam

1

Binnen 4-8 weken een huurwoning

Ook in deze krappe woningmarkt maken wij de belofte: binnen 4-8 weken uw droomhuis. Wij maken het waar.

2

Uitgebreid netwerk van verhuurders

U heeft als eerste exclusieve toegang tot woningen die nog niet online staan. U profiteert van ons enorme netwerk!
3

25+ jaar ervaring in aanhuur/verhuur

Als marktleider die al 25+ jaar meedraait, kennen wij ons vak als geen ander. Deze kennis zetten we voor u in.

Waarom kiezen voor ons als aanhuurmakelaar in Rotterdam?

1. Uw aanhuurmakelaar in Rotterdam vergroot kansen

In deze krappe woningmarkt maken onze ervaren aanhuurmakelaars het huren van een huis moeiteloos. Wij gaan actief op zoek naar een geschikte woning. En geven u toegang tot woningen die niet online staan. Met 25 jaar ervaring vinden we in 98% van de gevallen binnen 4 tot 8 weken uw droomhuis, vaak via ons enorme netwerk. Maak kennis met ons en ervaar echte kwaliteit. Bel gerust voor vrijblijvend advies. 

aanhuurmakelaar rotterdam vergoot kansen

Onze aanhuurmakelaars maken het onmogelijke mogelijk

Werkwijze aanhuurmakelaar Rotterdam

Wij starten met het bespreken van uw woonwensen. Daarna begint ons zoektocht naar een geschikte huurwoning in Rotterdam. Hierbij maken we o.a. gebruik van ons enorme netwerk. Wij begeleiden u tijdens bezichtigingen, onderhandelen als de beste en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt van A tot Z. Zelfs na de sleuteloverdracht staan we voor u klaar.

Uw aanhuurmakelaar creëert kansen

Als eerste toegang exclusieve aanbod van huurwoningen

Rotterdam is een gewilde stad om te woning. Zonder begeleiding van een aanhuurmakelaar kan het vaak wat langer duren om uw droomhuis te vinden. Met Inter Immo maakt u optimaal gebruik van ons netwerk. Met onze positie kunt u vaak toch nog bezichtigen, hoewel er al genoeg belangstellenden zijn. Ook krijgt u toegang tot woningen die nog niet online staan. Dat scheelt de verhuurder tijd, omdat wij het voorwerk al hebben gedaan: een win-win!

Uw aanhuurmakelaar gaat die extra mijl om u te helpen een huis te huren in Rotterdam. Dit is wat wij doen:

Meest gestelde vragen over de aanhuur in Rotterdam

Bij Inter Immo geldt: no cure no pay. Als u aan het einde van de rit geen huurwoning heeft gehuurd die aan uw eisen voldoet, hoeft u daar ook niet voor te betalen. Ook als wij wel het nodige werk eraan hebben gehad. Bij Inter Immo geldt écht: niet gehuurd = echt geen kosten. Goed om te weten is dat wij in 98% van de gevallen wel erin slagen om onze klanten blij te maken met een woning naar wens. Ons doel is om nieuwe deuren te openen voor onze klanten. Niet voor niets zijn wij door onze klanten beoordeeld met een 9,6.

Het inschakelen van een aanhuurmakelaar in Amsterdam kent tal van voordelen. De aanhuurmakelaar krijgt vaak meer voor elkaar dan een potentiële huurder zonder begeleiding.

Een reden hiervoor is dat een aanhuurmakelaar vaak het voorwerk al heeft gedaan, de huurder al heeft gescreend en de woonwensen ook al heeft doorgenomen. Ook werkt het vaak in ons voordeel dat wij collega-makelaars kennen en een betrouwbare partij zijn. Huurders die koppelen aan een woning worden als betrouwbaar gezien.
Bij het aanvragen van een bezichtiging geldt in praktijk dat een potentiële huurder (u) met een duidelijk doel komt.

Ook een belangrijk punt is dat Inter Immo afgelopen 25+ jaar naam heeft gemaakt en collega-makelaarskantoren ons makkelijk weten te vinden. Onderling hebben we goede contacten en dat zorgt voor een stukje betrouwbaarheid en veiligheid voor de verhuurder. Dat is ook een reden voor verhuurders om te kiezen voor ons aangedragen kandidaten, u dus.

Tot slot hebben wij de afgelopen jaar ook ontzettend hard gewerkt en hebben wij een groot netwerk van verhuurders opgebouwd die graag via Inter Immo hun woning willen verhuren. Over heel Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Almere en Utrecht, Haarlem, Lelystad, Zaandam en Zoetermeer hebben wij namelijk al woningen verhuurd én verkocht gekregen. Dat is ook de reden dat huurders via Inter Immo vaak sneller (of als een van de eerste) toegang krijgen tot een woning.

Wanneer u interesse heeft in onze aanhuur service, gaan we samen het gesprek aan. Wij doorgronden uw woonwensen zodat we gericht aan de slag kunnen. Uiteraard houden we rekening met uw minimum en maximum huurprijs die u wilt/kan betalen.

Verder zullen we u vragen om een lijst van documenten bij ons aan te leveren. Hoe eerder uw gegevens compleet zijn, hoe sneller u een huis/appartement kunt huren. Zo heeft u altijd een voorsprong op mogelijke geïnteresseerden. 

Wij gaan voor u aan de slag en zullen actief de zoektocht starten. Wij raadplegen ons netwerk, collega-makelaars en ook online gaat ons zoektocht door. Wij zullen bezichtigingen inplannen en begeleiden u uiteraard ook tijdens de bezichtigingen. U krijgt service van A tot Z. Van het zoeken, tot aan de bezichtigingen, het tegenlezen van uw huurcontract en de sleuteloverdracht. Ook na het ondertekenen van uw huurovereenkomst blijven we betrokken. U kunt dan met al uw vragen bij ons terecht.

Wij zetten die extra stap die juist zo hard nodig is om binnen 4-8 weken uw droomhuis te vinden. In 98% van de gevallen lukt ons dat. Dat kan ook niet anders na 25+ jaar ervaring. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,6. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunt u rekenen op de beste kwaliteit en deskundigheid.

review huurder aanhuurmakelaar
“Ik heb een jaar lang een huis via Inter Immo gehuurd. En werk al veel langer met ze samen.Zeer behulpzaam, vriendelijk en makkelijk te bereiken. Ik ben een tevreden klant!”
Naomi
klant Bas - aanhuurmakelaar Amsterdam
“Inter immo heeft ons eerste huurhuis gevonden. Wat waren we blij na 1 jaar lang zelf zoeken. We wonen er nog steeds met veel plezier. Nog steeds kan ik bij ze terecht met vragen."
Bas & Sandra
James - huurder in amsterdam - aankoopmakelaar
I had to move from my old apartment and just couldn't find a home on my own in Amsterdam. I had tried for so long. Until my ex neighbor told me about Inter Immo. They were really helpful and I want to thank them so much.
James

Woning verkopen en aansluitend huis huren

Van plan om uw huis te verkopen en zoekt u daarom woonruimte? Dat kunnen we beide voor u regelen! Wij zijn een van de weinige full-service makelaarskantoren. Ook als u van plan bent om na de huur, een huis te kopen, kunnen wij u hierbij helpen. Allerlei expertises hebben wij in huis!

rental agent merel

Heeft u vragen over het huren van een huis in Rotterdam?