Skip to content

Aanhuurmakelaar Amsterdam

Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam, maar vis je telkens achter het net? Uw aanhuurmakelaar in Amsterdam maakt mogelijk wat de meeste woningzoekenden zelf niet lukt. Wij vinden binnen 4 tot 8 weken een huurhuis en u heeft toegang tot woningen die niet op de markt komen, via ons netwerk. Wij vergroten uw kansen op een huis. Beoordeeld met een 9,6. 

Uw aanhuurmakelaar in Amsterdam vindt binnen 4-8 weken uw droomhuis.

1

Binnen 4-8 weken een huurwoning

Onze belofte is dat wij binnen 4 weken uw droomhuis vinden. Ja, ook in deze krappe woningmarkt.

2

Enorm netwerk van verhuurders

Wij hebben een groot netwerk waar u van profiteert. U heeft als eerste toegang tot huizen die nog niet online  staan.

3

25+ jaar ervaring in aanhuur/verhuur

Als marktleider die al 25+ jaar meedraait, kennen wij ons vak als geen ander. Deze kennis zetten we voor u in.

Waarom kiezen voor ons als aanhuurmakelaar in Amsterdam?

1. Uw aanhuurmakelaar in Amsterdam vergroot kansen

Het is een krappe woningmarkt waar we ons in begeven. Met een doorgewinterde aanhuurmakelaar wordt het huren van een huis wel een stuk makkelijker. Wij gaan actief op zoek naar een geschikte woning. Dat doen we al 25 jaar. In 98% van de gevallen vinden we in 4 tot 8 weken een huis naar wens. Vaak via ons eigen netwerk, omdat wij door collega-makelaars gezien worden als betrouwbare partner. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,6!

werkwijze aanhuurmakelaar amsterdam

Onze aanhuurmakelaars maken het onmogelijke mogelijk

Werkwijze aanhuurmakelaar Amsterdam

Allereerst bespreken we uw woonwensen. Vervolgens start ons zoektocht naar een geschikte huurwoning. Hiervoor zetten we o.a. ons netwerk in, maar we hebben zelf ook een ruim aanbod. Verder begeleiden we u tijdens bezichtigingen, helpen met onderhandelingen en vertegenwoordigen uw belangen. Wij begeleiden u van A tot Z. Ook na de sleuteloverdracht staan we klaar voor al uw vragen!

Uw aanhuurmakelaar creëert kansen

Als eerste toegang tot bezichtigingen huurwoning

Het kan in Amsterdam vaak lang duren voordat u een woning vindt die aan uw wensen voldoet. Uw makelaar zorgt ervoor dat u tóch nog mag bezichtigen, hoewel er eigenlijk al genoeg belangstellenden zijn. Dat u als eerste kunt bezichtigen terwijl de woning nog niet online op de markt is. Dat scheelt de verhuurder tijd, omdat wij het voorwerk al hebben gedaan: een win-win! Daarnaast hebben wij zelf ook een ruim aanbod aan huurwoningen tot onze beschikking. 

Uw aanhuurmakelaar zet die extra stap die juist nodig is om in deze tijd een huis in Amsterdam te kunnen huren. Wat wij doen:

Meest gestelde vragen over de aanhuur in Amsterdam.

Bij Inter Immo geldt: no cure no pay. Als u aan het einde van de rit geen woning heeft gehuurd die aan uw eisen voldoet, hoeft u daar ook niet voor te betalen. Ook als wij wel het nodige werk eraan hebben gehad. Bij Inter Immo geldt écht: niet gehuurd = echt geen kosten.

Goed om te weten is dat wij in 98% van de gevallen wel erin slagen om onze klanten blij te maken met een woning naar wens.

Het inschakelen van een aanhuurmakelaar in Amsterdam kent vele voordelen. De aanhuurmakelaar krijgt vaak meer voor elkaar dan een potentiële huurder zonder aanhuurmakelaar. Een reden hiervoor is dat een aanhuurmakelaar vaak het voorwerk al heeft gedaan, de huurder al heeft gescreend en de woonwensen ook al heeft doorgenomen. Ook werkt het vaak in ons voordeel dat wij collega-makelaars kennen en een betrouwbare partij zijn. Huurders die koppelen aan een woning worden als betrouwbaar gezien.

Bij het aanvragen van een bezichtiging geldt in praktijk dat een potentiële huurder (u) met een duidelijk doel komt.

Daarnaast heeft Inter Immo afgelopen 25+ jaar naam gemaakt en weten collega-makelaarskantoren ons makkelijk te vinden. Onderling hebben we goede contacten en dat zorgt voor een stukje betrouwbaarheid en veiligheid voor de verhuurder. 

Tot slot hebben wij de afgelopen jaar ook ontzettend hard gewerkt en hebben wij een groot netwerk van verhuurders opgebouwd die graag via Inter Immo hun woning willen verhuren. Over heel Amsterdam, Almere en Utrecht, Haarlem, Lelystad,  Zaandam en Den Haag hebben wij namelijk al woning verhuurd én verkocht gekregen. Het verhuren via een huurder van Inter Immo zorgt voor de verhuurder ervoor dat het verhuurproces snel en soepel verloopt. Dat is ook de reden dat huurders via Inter Immo vaak sneller (of als een van de eerste) toegang krijgen tot een woning.

Wanneer u interesse heeft in onze service, gaan we samen om de tafel. Zo kunnen wij uw wensen rondom uw woning doorgronden. Ook zullen wij u vragen uw gewenste en maximum huurprijs dat u wilt/kan betalen. Bij het zoeken naar een huis of appartement in Amsterdam houden we hier uiteraard rekening mee. 

Verder zullen we u vragen om documenten aan te leveren. Hoe eerder uw gegevens compleet zijn, hoe sneller u een woning kunt huren. Zo heeft u altijd een voorsprong op mogelijke geïnteresseerden. 

Wij gaan voor u aan de slag en zullen actief de zoektocht starten. Wij raadplegen ons netwerk, collega-makelaars en ook online gaat ons zoektocht door. Wij zullen bezichtigingen inplannen en begeleiden u uiteraard ook tijdens de bezichtigingen. U krijgt service van A tot Z. Van het zoeken, tot aan de bezichtigingen en de sleuteloverdracht. Ook na het ondertekenen van uw huurovereenkomst blijven we betrokken. U kunt dan met al uw vragen bij ons terecht.

Wij zetten die extra stap en zetten alles op alles om binnen 4 weken uw droomhuis te vinden.  In 98% van de gevallen lukt dat. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,8. Met 25 jaar ervaring kunt u enkel kwaliteit en deskundigheid verwachten.

review huurder aanhuurmakelaar
“Ik heb een jaar lang een huis via Inter Immo gehuurd. En werk al veel langer met ze samen.Zeer behulpzaam, vriendelijk en makkelijk te bereiken. Ik ben een tevreden klant!”
Naomi
klant Bas - aanhuurmakelaar Amsterdam
“Inter immo heeft ons eerste huurhuis gevonden. Wat waren we blij na 1 jaar lang zelf zoeken. We wonen er nog steeds met veel plezier. Nog steeds kan ik bij ze terecht met vragen."
Bas & Sandra
James - huurder in amsterdam - aankoopmakelaar
I had to move from my old apartment and just couldn't find a home on my own in Amsterdam. I had tried for so long. Until my ex neighbor told me about Inter Immo. They were really helpful and I want to thank them so much.
James

Woning verkopen en aansluitend huis huren

Van plan om uw huis te verkopen en zoekt u daarom woonruimte? Dat kunnen we beide voor u regelen! Wij zijn een van de weinige full-service makelaarskantoren. Ook als u van plan bent om na de huur, een huis te kopen, kunnen wij u hierbij helpen. Allerlei expertises hebben wij in huis!

rental agent merel

Heeft u vragen over het huren van een huis in Amsterdam?