Skip to content

Verhuurmakelaar Rotterdam

Verhuurmakelaar in Rotterdam gezocht voor het verhuren van uw huis of appartement? Zoek niet langer. Inter Immo is dé specialist met 25+ jaar kennis en ervaring. Wij helpen onze klanten aan een snelle en veilige verhuurperiode. Ons motto: geen loze beloftes, maar daden. Binnen 2 weken verhuurd, een betrokken makelaar die u ontzorgt van A tot Z: dat kunt u verwachten. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,8.

de beste verhuurmakelaar in Almere

Verhuurmakelaar Rotterdam: Doet wat hij belooft.

1

Volledig gescreende huurders

Veilige verhuur staat voorop. Dus: diverse screenings, hoge huurderseisen en tussentijdse inspecties tijdens verhuur.

2

Woning in 2 weken verhuurd

Het lukt ons al 25+ jaar om  een huurder in 2 weken te vinden, mede door ons netwerk van 3000+ kandidaten.

3

Maximale huuropbrengst

Door jarenlange kennis van de woningmarkt in Rotterdam zorgt uw verhuurmakelaar voor maximaal rendement.

Verhuurmakelaar Rotterdam neemt die extra stap.

Geen loze beloftes, maar daden: daar staan we voor. Wij helpen onze klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Betrokken, kort op de bal en eerlijk. Ook blijven wij na de sleuteloverdracht nauw betrokken. Alles voor de beste service. Niets voor niets zijn we beoordeeld met een 9.8 en hebben we 10.000+ woningen verhuurd. 

Stel uw vraag hier: binnen 24 uur nemen wij contact op.  Waarom onze klanten kiezen voor ons als verhuurmakelaar in Rotterdam:

  in 2 weken verhuurd - makelaar rotterdam

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Rotterdam

  1. In 2 weken een huurder

  Uw woning verhuren? Onze verhuurmakelaars weten als geen ander hoe je een woning veilig maar snel kan verhuren in Rotterdam. Wij hebben al meer dan 10.000 verhuurders bijgestaan. Daar zijn wij al 25 jaar in gespecialiseerd. Mede door een breed netwerk van 3000 woningzoekenden lukt het ons keer op keer om een woning in 2 weken te verhuren. Geen leegstand en maximaal rendement. 

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Rotterdam

  2. Uw huis in veilige handen

  Een woning verhuren is niet moeilijk als makelaar. Waar Inter Immo zich mee onderscheidt is het stukje veiligheid dat we bieden. Denk aan tal van screenings en hoge huurderseisen. Maar ook een ijzersterk huurcontract dat u volledig beschermt. En niet te vergeten: tussentijdse inspectie, ook na de sleuteldracht. Wij blijven betrokken van begin tot eind.

  veilig je huis verhuren in rotterdam

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Rotterdam

  3. Maximale huuropbrengst

  Als een van de eerste bureaus die zich specialiseerde in verhuur, hebben wij de kennis om het maximale uit uw woning te halen. Wij kennen alle ins- en outs. Wij hebben de connecties, de specialisten en ervaring in huis om voor elkaar te krijgen wat niet velen lukt. leer ons kennen en ervaar het zelf.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Rotterdam

  4. Uw huis wordt gezien

  Om binnen no time een kandidaat te vinden, zetten we alles op alles om uw huis of appartement in Rotterdam te laten opvallen. Denk aan promotie op Funda en Pararius. Maar ook professionele foto’s, maximale zichtbaarheid en de perfecte presentatie. Wij zetten die extra stap zodat uw woning opvalt tussen al die andere woningen.

  maximale pomotie funda pararius
  verhuurmakelaar rotterdam contact

  Verhuurmakelaar Rotterdam:
  "Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk en betrokken."

  huis verhuurd in rotterdam
  “Inter Immo heeft mij blij verrast. Uistekende service. Met al mijn vragen kon ik terecht bij mijn vaste verhuurmakelaar. Ik ben zelf niet meer in de stad, dus fijn dat Inter Immo de rol neemt als er wat is.”
  Noor
  testimonial van Lisa - huis verhuurd Rotterdam
  “Ik ging met mijn vriend samenwonen en wilde mijn huisje in Rotterdam niet opgeven. Via inter Immo heb ik na lang wikken en wegen toch voor verhuur gekozen. Ik heb hele fijne huurders, al 4 jaar. Top service!”
  Lisa & Ramon
  review stijn
  “Erg blij met de expertise van Inter Immo. Martin heeft verstand van zaken en ik kan altijd contact opnemen als ik vragen heb.De begeleiding is top en had geen betere makelaar kunnen wensen!”
  Stijn

  Woningverhuur aan expats in Rotterdam

  Rotterdam is een gewilde stad om te wonen. Niet alleen om de bekende wolkenkrabbers, de havens en de iconische Erasmusbrug. Veel internationale bedrijven zijn hier gevestigd waardoor de stad interessant is voor expats. 

  Het verhuren aan expats in Rotterdam is dus goed om in overweging te nemen. Expats zijn werk professionals die naar Nederland worden gehaald voor hun expertise. De (internationale) organisaties waarvoor ze werken staan vaak garant of betalen zelfs de huur. Een hele veilige en rendabele vorm van verhuren. 

  Geinteresseerd in de verhuur aan expats? Laat het gerust weten en neem vrijblijvend contact met ons op. 

  korte en lange termijn verhuur

  Korte en lange termijn woning verhuren

  Uw huis of appartement in Rotterdam voor de korte of lange termijn verhuren? Dat kan via Inter Immo!  Handig om leegstand te voorkomen (eventuele dubbele lasten) als u bijvoorbeeld gaat samenwonen of in het buitenland zit. Of gewoon omdat u een huis heeft gekocht als investering in vastgoed. Inter Immo regelt uw zaken van A tot Z. Wij verhuren zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen. Daarnaast blijven we uw aanspreekpunt. Ook als u niet in het land of de stad bent. Wij ontzorgen u volledig!

  verhuurmakelaar Almere - werkwijze

  Ik wil mijn huis verhuren in Rotterdam. Hoe werkt het?

  Onze werkwijze in 5 stappen

  Transparantie is ons startpunt. Wilt u weten waar u aan toe bent?  Check hier onze 5 stappen naar een zorgeloze verhuurperiode:

  1. Intake / Gratis huuradvies
  2. Uw woning in de spotlight
  3. Huurder in 2 weken
  4. Huurcontract & overdracht
  5. Nazorg en after care

  werkwijze inter immo makelaars Rotterdam

  Vragen over de verhuur? Uw makelaar in Rotterdam helpt u graag.


   10 veel gestelde vragen over de verhuur in Rotterdam

   Snel uw woning in Rotterdam verhuren? Goed om te weten: de slagingskans dat Inter Immo uw woning in regio Rotterdam verhuurd is 98%. Leegstand van een huis of appartement uit onze portfolio komt zelden voor. Mocht blijken dat wij weinig aanvragen krijgen op uw woning, gaan we gezamenlijk in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zo kijken we kritisch naar de gemaakte foto’s en bespreken we aanvullende marketingactiviteiten die we kunnen inzetten.

   Wij hebben daarnaast een enorm netwerk van expats. Verhuren aan expats is daarom ook een goede en veilige vorm. Mocht u hier een voorkeur voor hebben, kunt u dit bij ons aangeven.

   Belangrijk om te weten hoewel het zelden voorkomt: bij geen huurder, echt geen courtage kosten. Wij werken écht op basis van no cure no pay.

   Allereerst plannen wij bezichtigingen met meerdere potentiële huurders. Als een kandidaat na een bezichtiging interesse heeft in uw woning, gaan we direct aan de slag. Wij vragen een waslijst aan documenten die potentiële huurders dienen aan te leveren. Dit om hun financiële positie goed te kunnen beoordelen. Met de documenten stellen we vast om de kandidaat aan de inkomenseisen voldoet.

   Wij gebruiken diverse tools om een kandidaat te screenen. Om tot een goede beoordeling te komen, voeren wij diverse controle uit. Denk aan een werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Ook controleren en verifiëren wij de echtheid van de aangeleverde documenten om fraude te voorkomen. Op basis van de resultaten selecteren wij betrouwbare kandidaten en stellen ze aan u voor. U heeft het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder.

   Bij het goedkeuren van een kandidaat na de screening, stellen we de kandidaat aan u voor. U bepaalt of u in zee wilt gaan met de desbetreffende persoon. Mocht het leiden tot een go, blijven wij ook na de sleuteloverdracht nauw betrokken. Wij voeren tijdens de verhuurperiode, indien gewenst, tussentijdse inspecties uit. Zo kunnen we altijd vinger aan de pols houden. Meer weten? Lees hier meer informatie over hoe wij een veilige verhuurperiode waarborgen.

   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.

   In de meeste gevallen vinden wij binnen 2 tot 3 weken een huurder voor huizen of appartementen in Rotterdam.

   Mocht het verhuren van uw woning binnen deze tijd lastig zijn, dan kunt u maximaal een termijn van 5 weken aanhouden.

   Inter Immo stelt op maat gemaakte en ijzersterke huurovereenkomsten op. Hierin zijn de verhuurders uiterst goed beschermd en worden er afspraken gemaakt omtrent eventuele schade.

   Hoewel ernstige schade niet vaak voor komt, werken wij toch met een borgstelling. Gezamenlijk met u bespreken wij de hoogte hiervan, dus u heeft hier zeker inspraak op. Ook kan de hoogte van de borg variëren als u uw woning gemeubileerd verhuurd. De borg wordt naar u overgemaakt en die heeft u zelf in handen. Mocht er toch schade voorkomen, kunt u de herstelkosten verrekenen met de borg.

    

   Goed om te weten:

   Alvorens wij de woning overdragen aan de huurder (tijdens de sleuteloverdracht) stellen wij een uitgebreid inspectierapport op. Wij leggen de staat van uw huis of appartement vast. Aanvullend maken wij foto’s van de woning. Zo kan er geen miscommunicatie ontstaan over eventuele schade. U ontvangt een kopie van het inspectierapport en dient deze te ondertekenen. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo proberen wij misverstanden betreffende de woning uit te sluiten. 

   Bent u zelf niet in het land? Dan kunnen wij op uw verzoek technische problemen / het technisch beheer uit handen nemen. Wij denken het gehele proces met u mee, en staan u bij van A tot Z.

   De makelaars van Inter Immo starten altijd met een gratis waardebepaling. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zal een gespecialiseerde verhuurmakelaar in Rotterdam langskomen en de waarde van uw huurwoning vastleggen (gratis waardebepaling voor de huur). Hierbij kijkt de verhuurmakelaar o.a. naar de staat van de woning. Maar ook naar soortgelijke al verhuurde woningen in de buurt. En uiteraard wordt er gekeken naar wat er op dat moment marktconform is voor gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Daar informeert hij/zij u over. Wat een belangrijke rol speelt in het bepalen van de huurprijs, zijn uw wensen rondom de huur. Dit nemen we uiteraard mee en samen komen we tot een huurprijs.

   Inter Immo heeft ruim 25+ jaar kennis van de woningmarkt in Nederland. Wij kennen de woningmarkt als onze broekzak. Dus indien nodig, geven we ook advies hoe u met eventueel kleine aanpassingen uw woning in waarde kunt laten stijgen voor de verhuur.

   Maak gerust een afspraak voor een gratis waardebepaling via ons hoofdkantoor. Tel: 010-3071 724

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De huurcontracten die wij opmaken zijn op maat. Wij nemen de huurovereenkomst grondig met u door voor het ondertekenen hiervan. Zodat u exact weet wat er staat en op welke manieren u beschermd bent. Voor de sleuteloverdracht bespreken we alle mogelijkheden met u door.

   Wilt u uw woning verkopen en tussentijds verhuren? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen afspraken vastleggen in het contract rondom bezichtigingen.

    Inter immo is gespecialiseerd in huurrecht. Wij kennen de wet- en regelgeving. En wij passen deze toe op uw situatie.

   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat uw woning te koop wordt aangeboden (online). Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente.

   Overweegt u om uw huis of appartement in Rotterdam te verhuren via de leegstandswet? Neem dan contact op met gemeente Rotterdam. Bij vragen rondom de huur en de leegstandsvergunning kunt u ons uiteraard ook altijd bellen. Telefoonnummer van ons kantoor is: 010-3071724

   Het antwoord is: nee. Als wij uw woning niet verhuren, dan betaalt u geen courtagekosten. Wij werken op basis van no cure, no pay. Dat doen wij al 25+ jaar lang. Bij ons is niet verhuurd écht GEEN courtage kosten. 

   Wij zijn in alle wijken en gebieden in Rotterdam actief.

   Charlois:
   Carnisse, Heijplaat, Oud-Charlois, Pendrecht, Tarwewijk, Wielewaal, Zuidwijk, Zuidplein

   IJsselmonde:
   Beverwaard, De Veranda, Groenenhagen-Tuinenhoven, Hordijkerveld, Kreekhuizen, Lombardijen, Oud-IJsselmonde, Reyeroord, Sportdorp, Zomerland
   Feijenoord:
   Afrikaanderwijk, Bloemhof, Feijenoord, Hillesluis, Katendrecht, Noordereiland, Vreewijk, Kop van Zuid
   Delfshaven:
   Bospolder/Tussendijken, Delfshaven/Schiemond, Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, het Witte Dorp, Oud-Mathenesse
   Hillegersberg-Schiebroek:
   Hillegersberg, Honderd en Tien Morgen, Kleiwegkwartier, Molenlaankwartier, Nieuw Terbregge, Schiebroek, Terbregge
   Hoek van Holland:
   Hoek van Holland, Oude Hoek
   Hoogvliet:
   Boomgaardshoek, Meeuwenplaat, Middengebied, Nieuw Engeland, Oudeland, Tussenwater, Westpunt, Zalmplaat
   Kralingen-Crooswijk:
   Crooswijk, De Esch, Kralingen, Rubroek, Struisenburg
   Noord:
   Agniesebuurt, Bergpolder, Blijdorp, Blijdorpse polder, Liskwartier, Oude Noorden, Provenierswijk
   Overschie:
   Kandelaar, Kleinpolder, Landzicht, Overschie, Zestienhoven
   Prins Alexander:
   Het Lage Land, Kralingseveer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Zevenkamp
   Rotterdam Centrum:
   Cool, Dijkzigt, Oude Westen, Scheepvaartkwartier, Stadsdriehoek, CS-kwartier

   Rozenburg

   Pernis

   Ja, zeker. De grootste brancheverenigingen zijn NVM of VBO. Inter Immo heeft niet voor NVM certificering gekozen, maar voor VBO.

   Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking.