Skip to content

Aankoopmakelaar Almere

Lastig om een koopwoning te vinden? Uw aankoopmakelaar in Almere helpt u hierbij. Zo vist u niet meer achter het net. Én heeft u als eerste toegang tot woningen die (nog) niet online staan. Verder nemen wij bouwtechnische en financiële zaken uit handen! Leer ons kennen en ontdek onze kracht!

aankoopmakelaar Almere

Voordelen van Inter immo op een rij

Aankoopmakelaar Almere

1

90% meer slagingskans op uw droomhuis

Met ons uitgebreide netwerk, lokale kennis en goede reputatie vinden wij écht uw droomwoning.

2

Onnodig veel bieden is passé

Effectief bewezen biedstrategie, 25+ jaar kennis en inzichten = gouden combi voor de beste deal.

3

Begeleiding van A tot Z

Als full-service bureau begeleiden we u bij álle zaken. Van woningkeuring tot aan de financiering.

Aankoopmakelaar Almere

Uw aankoopmakelaar in Almere vindt uw droomwoning en begeleidt u van A tot Z.

Aankoopmakelaar Almere: maakt het onmogelijke mogelijk.​

Een woning zoeken kunt u vast goed zelf. Maar hoe zorgt u ervoor dat u tussen de bezichtigingen in komt in deze krappe woningmarkt? Hoe realiseert u de koop zonder teveel te overbieden? En hoe voorkomt u dat u een huis koopt met verborgen gebreken? Wij helpen u hier graag bij!

Stel uw vraag, altijd binnen 24 uur antwoord!  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Almere

  1. Uw aankoopmakelaar in Almere creëert kansen

  Vandaag de dag is het snel vinden van een woning een onmogelijke opgave, zonder de juiste connecties en tussenkomst van een expert. Uw aankoopmakelaar in Almere vindt met zijn brede netwerk, goede reputatie én samenwerkingen uw woning. Onze expertise zetten wij graag voor u in. Leer ons kennen en ervaar het zelf.

  Aankoopmakelaar Almere
  aankoopmakelaar Almere

  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Almere

  2. Aankoopmakelaar in Almere met 20 jaar ervaring

  Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij het kopen van een huis. Denk aan bouwtechnische, financiële en juridische aspecten. Om te voorkomen dat u een woning koopt met verborgen gebreken, nemen wij uw onderzoeksplicht uit handen. Wij beoordelen met onze kennis van 25+ jaar de staat van uw woning en sluiten juridische haken en ogen uit. 

  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Almere

  3. Als eerste toegang tot woningen

  Als eerste toegang tot huizen in Almere die (nog) niet op Funda staan. Dat kan via uw aankoopmakelaar in Almere. Wij hebben in 25+ jaar een vast netwerk opgebouwd. Waarvan sommige klanten ervoor kiezen om niet online te adverteren. U kunt via Inter immo als eerste bieden en vist niet meer achter het net! 

  aankoopmakelaar Almere
  Aankoopmakelaar Almere

  Vier voordelen van uw aankoopmakelaar in Almere

  4. Hulp bij hypotheek

  Een groot voordeel voor onze klanten is dat wij een full-service bureau zijn. Het vinden van een huis is stap één, maar er is meer. Door onze samenwerkingen met hypotheekverstrekkers regelen wij uw financiering. Ook gunstig voor ZZP’ers, starters en doorstromers die het zwaar hebben. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6!

  aankoopmakelaar almere

  Aankoopmakelaar Almere: We lopen de extra meters met een glimlach als onze klant of situatie daar om vraagt."

  Fabian - klant aan het woord
  Ik was al een tijd op zoek naar een woning om te kopen, maar helaas iedere keer net te laat. Via Martin uiteindelijk toch geslaagd! Blij verrast en super tevreden!
  Fabian
  Marie-Louise - klant aan het woord
  Als ZZP'er was het telkens een teleurstelling om de financiering rond te krijgen. Inter immo heeft én een huis gevonden én mij geholpen met mijn hypotheek! Top service!
  Maire-Louise
  Klant aan het woord - Lisa
  Het vinden van een koopwoning is niet makkelijk. Ik viste iedere keer toch weer achter het net. Met Inter Immo is het ein-de-lijk gelukt! Goed netwerk wat in mijn voordeel werkte.
  Lisa

  Aankoopmakelaar Almere kosten

  Een aankoopmakelaar inschakelen kost uiteraard geld, maar uiteindelijk bespaart het u een hoop. Overweegt u om een aankoopmakelaar in Almere in te schakelen? Houd dan in gedachte dat een expert bewezen financiële voordelen meebrengt. Een ervaren makelaar kent de markwaarde, de buurt, analyseert de woning én past een effectieve biedstrategie toe. Met zijn expertise is uw bod realistisch en niet onnodig hoog. Daarnaast bespaart u veel kosten op verborgen gebreken en pluist uw aankoopmakelaar de juridische zaken volkomen uit.  U komt dus niet voor financiële verrassingen te staan! 

   

  aankoopmakelaar Almere

  Een huis kopen als investering? Wij weten er alles van

  Investeren in vastgoed

  Wilt u een (tweede) woning aankopen met uw vermogen? Dan is het raadzaam om een expert in te schakelen die kansen herkent en een maximaal rendement creëert. Er komt namelijk veel kijken bij het beleggen in vastgoed. Het goede nieuws is: met onze ervaring van 25 jaar is dit geen onbekend terrein. Lees hier meer.

  Uw ervaren projectmanager bij renovatie neemt alles uit handen

  Renoveren: van krot naar parel

  Het aanbod aan koopwoningen is beperkt. Uw droomhuis niet gevonden? Dan is er nog een optie. De huidige trend is het kopen van een ‘goedkoop’ klushuis. Met Inter immo kunt u uw woning renoveren naar uw eigen wensen. Ons vaste team van ervaren aannemers realiseren uw droomwoning, die na de renovatie zelfs in waarde stijgt! Bekijk hier voorbeelden en lees meer.

  Waarom kiezen voor uw aankoopmakelaar in Almere:


   IMO-diensten-kopen
   Kopen
   Een gevarieerd aanbod van soorten woningen
   IMO-diensten-huren
   Huren
   Eenvoudig, snel en veilig een woning huren
   IMO-diensten-verkopen
   Verkopen
   Bij ons ben je verzekerd van een vakkundige verkoopmakelaar
   IMO-diensten-verhuren
   Verhuren
   Als expert in verhuur is je woning bij ons in vertrouwde handen.
   IMO-diensten-investeren
   Investeren
   Wij begeleiden u het gehele traject en blijven ook daarna uw vraagbaak.