Skip to content

Investeren in vastgoed

Vastgoedaviseurs met ervaring in de praktijk

Investeren in vastgoed met Inter immo aan uw zijde, is slim! Opdrachtgevers profiteren van de vakkennis, ervaring als makelaar/ ontwikkelaar en ons uitgebreide netwerk. We helpen kleine en grote opdrachtgevers hun gewenste waarde te creëren met diverse vastgoedprojecten.

We helpen iedereen die vastgoed wil laten renderen, van starter tot professional.
We hebben ervaring met transformaties van kantoren naar woningen.
We bieden een geolied proces voor verhuur en beheer van vastgoed.

We streven naar transparantie in elk onderdeel van ons vakgebied.

Investeren in vastgoed: van klein tot heel groot

Starters die een woning willen aankopen om te verhuren zijn bij ons aan het juiste adres. Maar ook particuliere en professionele beleggers die hun portefeuille willen uitbreiden, krijgen helder advies om verder te komen. Of het nu gaat om 1, 10 of 100 woningen. Wij maken écht het verschil. Ons succes als vastgoedontwikkelaars delen we graag, ook met u.

Investeren in vastgoed: voordelen van Inter immo

Uw ontwikkelende makelaar

Inter immo heeft zelf ook ruime ervaring met nieuwbouwontwikkeling. Een waardevolle sparringpartner, dus. We kennen niet alleen de zijlijn, maar doen zelf ook mee op het speelveld. Handig, want keuzes in het voortraject beïnvloeden vaak het uiteindelijke rendement. Als makelaar kennen we de lokale markt door en door. Dat is een vereiste in ons vak voor te ontwikkelen objecten.

Wat maakt ons de vertrouwde partner voor uw vastgoed investering?

1

We maken het graag persoonlijk

Bij ons geen toneelstukjes. In een informele sfeer hebben we oprechte interesse in onze opdrachtgevers. Juist dit persoonlijke contact maakt ons werk de moeite waard.

2

We zien altijd kansen

We weten precies wat er speelt op de woningmarkt, in de regio en op het gebied van wet- en regelgeving. We kennen het klappen van de zweep en laten ons niet afschepen.
3

Betrouwbaarheid boven alles

We vinden integriteit heel belangrijk. Afspraak is afspraak En daar houden we ons aan. Met onze no-nonsense mentaliteit werken we zo aan kwaliteit als hoogste goed.

Stap voor stap op weg naar resultaat

Inter Immo - waardes-01-small

Kennismaken

We willen precies begrijpen wat opdrachtgevers belangrijk vinden. Tijdens een uitgebreide kennismaking zijn onze adviseurs gesprekspartners op verschillende niveaus. Strategisch, operationeel en tactisch. Zowel voor professionele beleggers en ontwikkelaars als voor particulieren.

Inter Immo - waardes-02-small

Strategie bepalen

We combineren de wensen van opdrachtgevers met onze gedegen marktkennis. Zo bepalen we samen hoe we gestelde doelen binnen bereik laten komen. Elke opdrachtgever staat direct op voorsprong door de kennis, ervaring én het krachtige netwerk van Inter immo.

Inter Immo - waardes-03-small

Aan de slag

Als de strategie helder is, bijten we ons graag vast in de uitvoering. We zijn altijd gespitst op nieuwe kansen. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur of projectontwikkeling. Een tactisch sterk uitgevoerd plan is de snelste weg naar succes. Dat weten wij als geen ander!

Vragen van anderen

Ja, dat kan zeker. Inter immo investeert zelf ook in vastgoedpanden die na de renovatie meer waard worden. Wij werken hierbij met een vast team van ervaren aannemers. Ons team zetten wij ook in voor klanten die hier geïnteresseerd in zijn.

Twee zaken zijn hierbij relevant. Enerzijds valt of staat alles met het herkennen van potentie. Inter immo heeft hier ruim 20+ jaar ervaring mee. Anderzijds is het rondkrijgen van financiering óók belangrijk. Goed om te weten: Inter immo werkt samen met hypotheekverstrekkers. Bij interesse begeleiden wij u van A tot Z. Hulp bij het aanvragen van financiering valt hier ook onder. 

Ja, Inter immo is een full-service bureau. Dit is ook hetgeen wat ons onderscheidt van de rest. Onze meerwaarde zit in het herkennen van potentie en vervolgens het verhuren van een vastgoed beleggingspand. Bekijk onze verhuurpagina voor meer informatie hierover.

Samen kansen en mogelijkheden verkennen? Wij zijn er klaar voor.

Wilt u ook ontdekken hoe Inter immo kan helpen het succes en rendement van uw vastgoedinvesteringen te vergroten? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. We openen graag nieuwe deuren voor u.