Skip to content

Verhuurmakelaar Den Haag: veilig en snel

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Den Haag voor het verhuren van uw woning? Inter Immo staat voor u klaar! Met 25+ jaar kennis op zak helpen wij onze klanten bij een veilige en snelle verhuur voor korte en lange termijn. Geen leegstand, gespecialiseerde makelaars én altijd zeer betrokken. Daarom zijn we door onze klanten beoordeeld met een 9,8.

de beste verhuurmakelaar in Almere

Uw verhuurmakelaar in Den Haag is écht gespecialiseerd in de verhuur.

1

100% betrouwbare huurders

Tal van screenings voor huurders, tussentijdse inspecties door Inter Immo en een ijzersterk huurcontract.

2

Een huurder in 2 weken

Het lukt ons al 25+ jaar om  een huurder in 2 weken te vinden, mede door ons netwerk van 3000+ kandidaten.

3

Maximale huuropbrengst

Uw VBO gecertificeerde verhuurmakelaar zorgt met zijn jarenlange  kennis voor maximale huuropbrengsten.

Verhuurmakelaar Den Haag doet wat hij belooft

Met Inter Immo staat u sterk. Geen loze beloftes, maar daden. Van de perfecte presentatie en promotie, tot aan het vinden van betrouwbare huurders. U kunt achterover leunen en genieten van uw rendement. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuurperiode. Meer weten?

Stel uw vraag hier: binnen 24 uur nemen wij contact op.  Waarom onze klanten kiezen voor Inter Immo als verhuurmakelaar in Den Haag:

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Den Haag

  1. Huurder in 2 weken

  Den Haag staat niet enkel bekend een van de leukste stranden: Scheveningen, het Binnenhof en het Koninklijk huis. Maar ook om de huizen die erg in trek zijn bij onze huurders. We hebben een breed scala aan woningzoekenden en we kennen de huizenmarkt door en door. Onze belofte: een huurder in 2 weken. Niet verhuurd = echt geen kosten.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Den Haag

  2. Veilige verhuur is een must

  Uw huis of appartement in Den Haag snel verhuren, is belangrijk. Maar net zo belangrijk is het om dit veilig te doen. De veiligheid bewaken wij door strenge screening van huurders, hoge inkomenseisen, Ijzersterke huurcontracten op maat en tussentijdse inspecties. Wij zijn dus ná de sleuteloverdracht nauw betrokken. Meer info? Bel gerust.

  veilige verhuurperiode in den haag

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Den Haag

  3. Maximale huuropbrengst

  Iedere verhuurmakelaar kan in deze gunstige tijd een huis verhuren. Waar wij ons mee onderscheiden is onze ervaring en kennis van de markt. Wij kennen de ins- en outs van de woningmarkt in Den Haag. Onze werkwijze zorgt daarom keer op keer voor maximaal rendement voor de verhuurder. Weten wat uw huis waard is? Vraag het hier kosteloos aan.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Den Haag

  4. Uw huis in de spotlight

  Uw woning snel verhuren kan alleen door maximale zichtbaarheid en promotie. Daar zijn wij een kei in. Daarbij denken wij aan iedere detail: van professionele foto’s tot vertoning op de relevantste websites, zoals Funda en Pararius. Alles om de perfecte match te vinden. Ook maken we gebruik van onze eigen netwerk van 3000 kandidaten.

  maximale pomotie funda pararius
  verhuurmakelaar in Zoetermeer - Ilse

  Verhuurmakelaar Den Haag:
  "Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk en betrokken."

  verhuurder den haag lisselotte - review
  "Ik heb mijn woning in Scheveningen tijdelijk verhuurd omdat ik in Amsterdam ging wonen. Inter Immo heeft én mijn huis verhuurd én een nieuwe huisje voor me geregeld. Top geholpen!
  Liselotte
  review verhuurder den haag
  “Al 10+ jaar trouwe samenwerking met Inter Immo. Meerdere woningen van mij via hen verhuurd. En nog steeds. Gedegen kennis, ze weten echt wat ze doen en houden me goed op de hoogte.”
  Bas
  Lee - verhuurder in den haag
  “In de tijd dat ik ging samenwonen heb ik mijn studio in Den Haag verhuurd via Inter Immo. Nooit spijt van gehad. Goede huurders en Inter Immo heeft me geholpen met alle zaken. Dank jongens!”
  Leroy

  Huis verhuren aan expats in Den Haag

  Uw huis in Almere verhuren aan een expat kent tal van voordelen. Almere is namelijk een populaire stad om te wonen voor expats, vanwege de goede ligging. Maar wat is een expat en wat zijn die voordelen? Een expat is een professional die voor een aantal jaar in Nederland komt werken voor een internationale organisatie. Expats hebben vaak een bovengemiddeld inkomen. De werkgever staat meestal garant. In sommige gevallen wordt de huur zelfs (deels) betaald. Een veilige manier van verhuren, dus! Inter immo werkt met (internationale) bedrijven die expats in dienst hebben, zoals: Philips, Adidas, Aegon en meer. Interesse of meer weten? Maak gerust een afspraak of stel uw vraag. Bel ons op: 070-2210665

  korte en lange termijn verhuur - den haag

  Korte termijn verhuur of permanent verhuren mogelijk

  Uw huis of appartement voor de korte of lange termijn verhuren? Dat kan via Inter Immo. Handig voor als u bijvoorbeeld gaat samenwonen, een wereldreis gaat maken of gewoonweg omdat u een huis heeft gekocht als investering. Wij helpen u graag en regelen alle zaken van A tot Z. Ook blijven we uw aanspreekpunt gedurende de hele verhuurperiode, zelfs als u er fysiek niet bent. Wij ontzorgen!

  verhuurmakelaar Almere - werkwijze

  Ik wil mijn woning in Den Haag verhuren. Hoe werkt het?

  Onze werkwijze in 5 stappen

  Het is altijd fijn om vooraf te weten wat u te wachten staat. Check hier onze 5 stappen naar een zorgeloze verhuur:

  1. Intake / Gratis huuradvies
  2. Uw woning in de spotlight
  3. Huurder in 2 weken
  4. Huurcontract & overdracht
  5. Nazorg en after care

  werkwijze verhuurmakelaar den haag

  Vragen over de verhuur? Uw makelaar in Den Haag staat voor u klaar


   10 meest gestelde vragen over de verhuur in Den Haag:

   De praktijk wijst uit dan de slagingskans 98% is voor het verhuren van uw huis of appartement. Leegstand van een woning in onze portfolio komt zelden voor. Ervaring leert dat wij woningen doorgaans binnen 2 weken verhuren. Mochten wij uw woning  in Den Haag lastig verhuurd krijgen, gaan we samen met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen bijvoorbeeld nieuwe foto’s laten maken, aanvullende marketingmarketingactiviteiten verrichten en meer.

   Belangrijk om te weten: hoewel het zelden voorkomt: bij geen huurder, geen kosten. Wij werken écht op basis van no cure no pay.

   Wanneer wij de bezichtigingen achter de rug hebben en een kandidaat blijkt interesse te hebben, gaan we meteen aan de slag. Wij vragen een waslijst aan benodigde documenten die geïnteresseerden bij ons aan moeten leveren. Zo kunnen wij de financiële positie van de kandidaat zorgvuldig beoordelen. Wij stellen vast of de kandidaat aan de inkomenseis voldoet. Hiervoor zetten wij verschillende tools in om onze kandidaten te screenen.

   Om tot een goede beoordeling te komen, voeren wij diverse controle uit, zoals: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Ook controleren en verifiëren wij de echtheid van de aangeleverde documenten. Op basis van de resultaten selecteren wij betrouwbare kandidaten en stellen ze aan u voor. U heeft het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder.

   Inter Immo Makelaar is ruim 25+ jaar gespecialiseerd in het selecteren en screenen van gedegen huurders. Na het vinden van een betrouwbare huurder, blijven we nauw betrokken. Ook tijdens de verhuurperiode door bijvoorbeeld tussentijdse inspecties uit te voeren om een vinger aan de pols te houden. Mocht u meer willen weten over hoe wij een veilige verhuurperiode bewaken, lees hier meer informatie over de veilige verhuur.

   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.

   Doorgaans verhuren wij woningen in onze portfolio in 2 tot 3 weken. Mocht het verhuren van uw woning binnen deze tijd niet lukken, dan kunt u maximaal een termijn van 5 weken aannhouden.

   Inter Immo stelt op maat gemaakte en ijzersterke huurovereenkomsten op. Hierin zijn de verhuurders uiterst goed beschermd en worden er afspraken gemaakt omtrent eventuele schade.

   Hoewel ernstige schade niet vaak voor komt, werken wij toch met een borgstelling. Gezamenlijk met u bespreken wij de hoogte hiervan, dus u heeft hier zeker inspraak op. Ook kan de hoogte van de borg variëren als u uw woning gemeubileerd verhuurd. De borg wordt naar u overgemaakt en die heeft u zelf in handen. Mocht er toch schade voorkomen, kunt u de herstelkosten verrekenen met de borg.

    

   Goed om te weten:

   Alvorens wij de woning overdragen aan de huurder (tijdens de sleuteloverdracht) stellen wij een uitgebreid inspectierapport op. Wij leggen de staat van uw huis of appartement vast. Aanvullend maken wij foto’s van de woning. Zo kan er geen miscommunicatie ontstaan over eventuele schade. U ontvangt een kopie van het inspectierapport en dient deze te ondertekenen. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo proberen wij misverstanden betreffende de woning uit te sluiten

   Inter Immo heeft ruim 25+ jaar kennis van de woningmarkt in Nederland. Wij kennen de huizenmarkt door en door. Wij starten altijd met een gratis (huur) waardebepaling. Tijdens dit gesprek leren wij uw wensen en uw woning in Den Haag kennen. En adviseren wij u over de huurwaarde. Dit advies komt voort uit de staat van uw woning, de stad en buurt waar uw woning is gelegen en uiteraard uw wens voor de gewenste huurprijs. Ook bekijken we de al verhuurde woningen binnen uw gebied. Uiteraard gaan wij altijd voor een maximaal rendement voor uw te verhuren woning. En geven wij u advies hoe u met eventueel kleine aanpassingen (niet altijd nodig) uw woning in waarde kunt laten stijgen voor de verhuur.

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De huurovereenkomst stellen op maat op en nemen deze goed met u door zodat u altijd exact weet waar u aan toe bent. Voor de sleuteloverdracht bespreken we alle opties met u door. Goed om te weten: Inter immo is gespecialiseerd in huurrecht. Wij kennen de wet- en regelgeving. En wij passen deze praktisch toe op uw situatie.

   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw huis of appartement in Den Haag verhuren op basis van de leegstandswet? Dan kunt u de leegstandsvergunning bij gemeente Den Haag aanvragen. Heeft u hier vragen over? Stel ze gerust aan ons. Bel gerust: 070-2210665.

   Nee.  Niet verhuurd is écht GEEN kosten. U betaalt enkel marktconforme courtage kosten als wij uw woning succesvol verhuren. Wij werken dus op basis van No cure no pay.

   Wij zijn in alle Haagse stadsdelen en wijken actief. Zie stadsdelen:

   – Centrum Den Haag
   – Escamp
   – Haagse Hout
   – Laak
   – Leidschenveen Ypenburg
   – Loosduinen
   – Scheveningen
   – Segbroek