Skip to content

Verkoopmakelaar
Utrecht

verkoopmakelaar Utrecht

Verkoopmakelaar Utrecht: betrokken en betrouwbaar. Al 25+ jaar dé beste!

Verkoopmakelaar Utrecht

Uw huis of appartement verkopen? Inter Immo is uw betrokken verkoopmakelaar in Utrecht die u begeleidt van A tot Z. Met onze kennis van 25+ jaar creëren wij de beste prijs en gunstige voorwaarden. Een échte verkoopmakelaar die goed naar u luistert, meedenkt en mogelijke risico’s uitsluit. De beste service met resultaat, dat kenmerkt ons.
 ✅ 9,6 beoordeling ✅No cure no pay ✅ VBO gecertificeerd

Verkoopmakelaar Utrecht

1

In 4 weken verkocht

Een breed netwerk van 25+ jaar en een uitstekende presentatie van uw woning = een snelle verkoop.

2

Hoogste prijs, gunstigste voorwaarden

Gespecialiseerd in onderhandelingen, uitsluiten van risico’s en een effectieve verkoopstrategie.

3

Betrokken en betrouwbaar

Eerlijke communicatie, persoonlijk contact én geen loze beloftes. Dat is waar wij écht voor staan.

Uw verkoopmakelaar in Utrecht maakt écht het verschil.

Zoekt u een verkoopmakelaar in Utrecht die doet wat hij belooft? Dan zit u bij ons goed! Maximale verkoopprijs én gunstige voorwaarden zijn alleen haalbaar met een expert die verstand van zaken heeft. Met onze lokale kennis van ruim 25+ jaar én effectief bewezen biedstrategie maken wij onze belofte waar. Maak een afspraak en ontdek ons zelf!

  Lees hier waarom 10.000 klanten kozen voor de beste VBO verkoopmakelaar in Utrecht!

  Gedegen advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling

  Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Mooi, dat is namelijk ons vertrekpunt, en tevens onze specialiteit. Vraag een gratis waardebepaling aan. Binnen 24 uur voorzien we u van een op maat gemaakt plan, met informatie over de verwachtte verkoopprijs, termijn, strategie en meer. Wij helpen u graag verder!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  1. Lokale kennis in Utrecht

  De sfeervolle stad Utrecht heeft diverse type woningen en buurten. Voor de verkoop zijn dit soort zaken van belang om de verkoopprijs vast te stellen en maximaal resultaat te behalen. Wij wijzen u op mogelijke risico’s, geven advies en gaan een stapje verder om het maximale te bereiken. Wij staan écht aan uw zijde.

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  2. Expertise van 25+ jaar

  Wie kan u beter bijstaan dan iemand die het klappen van de zweep kent? Elke situatie al heeft gezien en meegemaakt. Met 25 jaar ervaring hebben wij een effectieve strategie ontwikkeld en toegepast bij 10.000 klanten. Promotie, prijs en aanpak: wij weten écht hoe het moet. Ontdek ons nu zelf. 

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  3. Persoonlijke en betrokken

  Een huis verkopen is een belangrijke transactie. U hoort een fijn gevoel te hebben bij uw makelaar. Andersom hechten wij waarde aan onze relaties en nemen wij tijd om u en uw woning te leren kennen. U bent geen nummertje. In het verkoopproces vormen wij één sterk team. Alleen zo zorg je voor een geslaagde verkoop.

  Elke klant is ons even lief. Bij ons geen maatpakkenparade of toneelstukjes. In een informele sfeer tonen we oprechte interesse. Juist dit persoonlijke contact maakt ons werk de moeite waard..”

  Paulina, verkoopmakelaar
  verhuurmakelaar Amsterdam - verhuurder testimonia
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  verhuurmakelaar Amsterdam - verhuurder testimonia
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  verhuurmakelaar amsterdam - verhuurder - Gerald
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Tijd voor een échte verkoopmakelaar in Utrecht!
   Ik wil mijn huis / appartement in Utrecht verkopen.

   Werkwijze verkoopproces

   Uw woning in Utrecht kunt u het best verkopen met een échte expert. Daarbij wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Open en eerlijke communicatie vinden wij belangrijk. Lees hier hoe wij u, en 10.000 anderen, door het proces begeleiden met onze werkwijze.

   Meest gestelde vragen over de verkoop..

   Uit de cijfers van Inter immo blijkt dat onze verkoopmakelaars binnen vier weken overeenstemming bereiken met een koper. Door ons bereik, goede reputatie en netwerk weten veel potentiele kopers ons te vinden. Wij gaan voor het beste bod en meest gunstige voorwaarden!

   Ja, bij het verkopen van uw huis of appartement in Utrecht heeft u één vast aanspreekpunt. Deze verkoopmakelaar begeleidt u van A tot Z. Persoonlijke en eerlijke communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Uw vaste aanspreekpunt is betrokken en kent alle ins- en outs van uw wensen en woning. Dit helpt een geslaagde verkoop te realiseren.

   Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij geven u advies over de verkoopprijs. Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze!

   Nee, dat is niet nodig. Wij begeleiden de bezichtigingen van uw huis of appartement. Vaak pakt het zelfs beter uit om niet aanwezig te zijn als verkoper. Op deze manier krijgt mogelijke koper écht de kans om zich “thuis” te voelen en te visualiseren. Het zijn de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn. Daar geven wij de potentiele kopers de ruimte voor.

   Dit hangt af van uw wensen. Wij zijn een full-service bureau met verschillende diensten. Vragen over de kosten kunt u het best telefonisch stellen . U kunt ons bereiken via het hoofdkantoor.  Telefoonnummer: 036-5407335.

   Ja, onze verkoopmakelaars in Utrecht zijn VBO gecertificeerd. VBO Makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, want onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO. VBO makelaars zijn niet zomaar makelaars. Het zijn échte professionals met de juiste papieren en up-to-date kennis. U staat dus altijd op voorsprong met een gecertificeerde VBO makelaar aan uw zijde.