Skip to content

Verkoopmakelaar Utrecht

Inter Immo is uw doorgewinterde verkoopmakelaar in Utrecht. Uw huis of appartement verkopen? Dat kunt u het beste doen met een expert aan uw zijde. Een échte makelaar die goed naar u luistert, meedenkt en risico’s uitsluit. Daar kunt u op rekenen. Al 25+ jaar zorgen wij voor het beste resultaat. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ontdek zelf waarom we zo geliefd zijn.

Verkoopmakelaar Utrecht: 3 voordelen op een rij

1

In 4 weken verkocht

Een enorm netwerk en een uitstekende presentatie van uw woning = een snelle verkoop.

2

Hoogste prijs, gunstigste voorwaarden

Gespecialiseerd in onderhandelingen, uitsluiten van risico’s en een effectieve verkoopstrategie.

3

Betrokken en betrouwbaar

Eerlijke communicatie, persoonlijk contact én geen loze beloftes. Dat is waar wij écht voor staan.

Verkoopmakelaar Utrecht - voordelen

Uw verkoopmakelaar in Utrecht maakt écht het verschil

Zoekt u een verkoopmakelaar in Utrecht die doet wat hij belooft? Dan zit u bij ons goed! Maximale verkoopprijs én gunstige voorwaarden zijn alleen haalbaar met een expert die verstand van zaken heeft. Met onze lokale kennis in Utrecht  én effectief bewezen biedstrategie maken wij onze belofte waar. Meer weten? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op.

Stel uw vraag, binnen 24 u nemen wij contact met u op.  Waarom een VBO verkoopmakelaar in Utrecht inschakelen? 10 redenen op een rij:

  gratis waardebepaling verkoop utrecht

  Vrijblijvend advies op maat is ons startpunt

  Gratis waardebepaling

  Nieuwsgierig naar de waarde van uw huis in Utrecht? Mooi, dat is namelijk ons vertrekpunt. Uw makelaar kan u al binnen 24 uur voorzien van een op maat gemaakt plan, met informatie over de verwachtte verkoopprijs, termijn, strategie en meer. Vraag hier gerust een adviesgesprek aan.

  verkoopmakelaar Utrecht

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  1. Lokale kennis in Utrecht

  De sfeervolle stad Utrecht heeft diverse type woningen en buurten. Voor de verkoop zijn dergelijke zaken van belang om de verkoopprijs vast te stellen en maximaal resultaat te behalen. Wij wijzen u op mogelijke risico’s, geven gedegen advies en gaan een stapje verder om het maximale te bereiken. Wij staan écht aan uw zijde. Meer weten?

  lokale kennis appartementen en huizen in Utrecht
  verkoopmakelaar Utrecht voordelen

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  2. Expertise van 25+ jaar

  Wie kan u beter bijstaan dan iemand die het klappen van de zweep kent? Elke situatie al heeft gezien en meegemaakt. Met 25 jaar ervaring hebben wij een effectieve strategie ontwikkeld en toegepast bij 10.000 klanten. Promotie, prijs en aanpak: wij weten écht hoe het moet. Neem gerust contact op en ontdek het zelf. Of bekijk hier onze reviews.

  verkoopmakelaar Utrecht

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Utrecht

  3. Persoonlijk en betrokken

  Een huis verkopen is een belangrijke transactie. U hoort een fijn gevoel te hebben bij uw makelaar. Ook wij hechten waarde aan onze relaties en nemen wij tijd om u en uw woning te leren kennen. U bent geen nummertje. In het verkoopproces vormen wij één sterk team. Alleen zo zorg je voor een geslaagde verkoop. Lees hier meer over ons.

  verkoopmakelaar met koopovereenkomst, akte van notaris

  Elke klant is ons even lief. Bij ons geen maatpakkenparade of toneelstukjes. In een informele sfeer tonen we oprechte interesse. Juist dit persoonlijke contact maakt ons werk de moeite waard..”

  Paulina, verkoopmakelaar
  Klant aan het woord - Bas
  Een applaus voor dit geweldige team dat mijn woning in Utrecht succesvol heeft verkocht. Goudeerlijk, to the point en uitmuntend advies.Via hen een woning verkocht en een beleggingspand aangekocht. Speciale dank aan Paulina voor haar kwaliteiten en goede begeleiding.
  Bas
  Steven -klant aan het woord
  Inter Immo helped me to sell my appartement in Utrecht, from start to finish. They advised me in a proper way and I am really thankful of all the extra work they put in. Because of my work I am al lot abroad the country, but they stayed in touche with me. Highly recommended!
  Steven
  Noor - klant aan het woord
  Wij hebben ons huisje verkocht. En wat zijn we daar blij om! We konden altijd appen of bellen, zelfs in het weekend. Wij zijn goed geadviseerd en de kennis die ze in huis hebben, heeft ons enorm geholpen. Na de verkoop hebben we zelfs een huisje gehuurd ter overbrugging. Ze denken echt met je mee! Dankjewel!!
  Noor

  Tijd voor een écht makelaar in Utrecht

  Stel hier uw vraag: altijd binnen 24 uur antwoord.   Ik wil mijn huis / appartement in Utrecht verkopen.

   Werkwijze woning verkopen

   Uw huis of appartement in Utrecht kunt u het best verkopen met een échte expert. Een makelaar die weet wat hij doet. Daarbij wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Wij begeleiden u hierin van A tot Z. Van het opstellen van de koopovereenkomst, tot aan de notaris en sleuteloverdracht. Lees hier hoe wij u, en 10.000 anderen, door het proces begeleiden met onze werkwijze.

   Werkwijze woning verkopen in utrecht

   Meest gestelde vragen over de verkoop in Utrecht.

   Uit de cijfers van Inter immo blijkt dat onze verkoopmakelaars binnen vier weken overeenstemming bereiken met een koper. Door ons bereik, goede reputatie en netwerk weten veel potentiele kopers ons te vinden. Wij gaan voor het beste bod en meest gunstige voorwaarden!

   Ja, bij het verkopen van uw huis of appartement in Utrecht heeft u één vast aanspreekpunt. Deze verkoopmakelaar begeleidt u van A tot Z. Persoonlijke en eerlijke communicatie vinden wij ontzettend belangrijk. Uw vaste aanspreekpunt is betrokken en kent alle ins- en outs van uw wensen en woning. Dit helpt een geslaagde verkoop te realiseren.

   Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij geven u advies over de verkoopprijs. Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze!

   Nee, dat is niet nodig. Wij begeleiden de bezichtigingen van uw huis of appartement. Vaak pakt het zelfs beter uit om niet aanwezig te zijn als verkoper. Op deze manier krijgt mogelijke koper écht de kans om zich “thuis” te voelen en te visualiseren. Het zijn de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn. Daar geven wij de potentiele kopers de ruimte voor.

   Dit hangt af van uw wensen. Wij zijn een full-service bureau met verschillende diensten. Vragen over de kosten kunt u het best telefonisch stellen . U kunt ons bereiken via het hoofdkantoor.  Telefoonnummer: 036-5407335.

   Ja, onze verkoopmakelaars in Utrecht zijn VBO gecertificeerd. VBO Makelaars worden permanent getoetst op hun vakkennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, want onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO. VBO makelaars zijn niet zomaar makelaars. Het zijn échte professionals met de juiste papieren en up-to-date kennis. U staat dus altijd op voorsprong met een gecertificeerde VBO makelaar aan uw zijde.