Skip to content

Huis huren via Inter immo

Huis huren: dat kan eenvoudig, snel en veilig via Inter immo. Vind uw droomhuis!

1

Professionele verhuurders

Bij Inter immo bent u verzekerd van een fijne  huurperiode en een betrouwbaar aanspreekpunt.

2

Huis huren met goede huurvoorwaarden

Met 20 jaar ervaring in huis bent u verzekerd van goede huurvoorwaarden conform wet- en regelgeving. 

3

Waterdicht huurcontract

Wij behartigen uw belangen. Huis huren is simpel en veilig bij ons. Uw rechten leggen wij contractueel vast.

Vind nu uw droomhuis

In deze krappe woningmarkt is het lastig om een huis te vinden en te huren. Het is dus verstandig om dit te doen met behulp van een makelaar. Allereerst moet u een woning vinden die voldoet aan uw wensen en eisen, maar hierna is er ook nog papierwerk te regelen. Gelukkig is Inter immo al meer dan 20 jaar lang elke dag actief op de huizenmarkt. 

Inter immo; al 20 jaar de betrouwbare makelaar.

Huis huren met hulp

Inter Immo bespreekt uw woonwensen en zet deze op een rijtje. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen en informeren u. Heeft u de ideale huurwoning gevonden? Dan stellen we een op maat gemaakte huurcontract op. Ook innen wij de eerste maand huur en borg. Tevens wordt de sleuteloverdracht en een check-in rapport door ons verzorgd.

Huis huren via Inter immo

In deze krappe woningmarkt is het lastig om een huis te vinden en te huren. Het is dus verstandig om dit te doen met behulp van een makelaar. Allereerst moet u een woning vinden die voldoet aan uw wensen en eisen, maar hierna is er ook nog papierwerk te regelen. Gelukkig is Inter Immo al meer dan 20 jaar lang elke dag actief op de huizenmarkt. Wij helpen u graag!

Waar moet ik aan voldoen bij het huren van een huis?

Voorwaarden huis huren

Bij Inter Immo zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om te kunnen huren. Zo werken wij met een inkomenseis van driemaal het bruto huurbedrag. Dit mag een gezamenlijk inkomen (van u en uw partner) zijn. Meer weten over onze werkwijze? Lees verder in het onderstaande.

Al 20+ jaar begeleiden wij onze klanten dagelijks bij het huren van een huis. Wat wij doen:

Woning verkopen en aansluitend huis huren

Wist u dat u ook uw woning kunt verkopen via Inter immo en vervolgens aansluitend een andere woning via ons kunt huren? Ideaal wanneer u een huis aan het bouwen bent die nog niet af is, of wanneer u gewoon wilt genieten van de overwaarde van uw woning op uw oude dag. Maak kennis met ons en ontdek zelf waarom 10.000 woningeigenaren u voor gingen.

Waarom kiezen voor onze verhuurmakelaar in Almere?

Wij helpen graag!

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een huurwoning te vinden. Appartementen, huizen, kamers en studio’s worden namelijk binnen no time verhuurd. Daarom vinden wij het belangrijk om u een handje te helpen en het proces niet moeilijker te maken dan het al is. U kunt dus altijd een bezichtiging inplannen. Meer hulp nodig? Bel ons gerust! Wij helpen u graag verder.

huis huren

"Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk, toegankelijk en duidelijk."

Romy helpt u graag verder!

inter-immo-dummy-01
“Ik huur al ruim vier jaar een huis in Almere via Inter immo. Zeer behulpzaam, vriendelijk en makkelijk te bereiken. Ik ben een tevreden klant!”
Naomi
inter-immo-dummy-01
“Inter immo heeft ons eerste huurhuis gevonden. Daar wonen we nog steeds met veel plezier. Top service, ze pakken zaken direct op als dat nodig is."
Bas & Sandra
inter-immo-dummy-01
“Ik ben zeer tevreden over mijn woonsituatie! Inter immo als beheerder is super handig, op hen kan je rekenen. Snel, vriendelijk en altijd bereikbaar!"
Maya