Skip to content

Huis huren via Inter immo: veilig & snel

Huis huren in Amsterdam, Almere, Lelystad of Utrecht? In deze krappe woningmarkt is dat lastig. Het is dus bijna noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. Inter immo begeleidt u in dit traject van A tot Z. Met ons enorme netwerk en toegang tot woningen – die nog niet op de markt zijn – vinden wij in 4 weken uw droomhuis. En nemen we het nodige papierwerk uit handen. Start met uw plannen!

Uw aanhuurmakelaar is actief in de volgende steden én omstreken:

Inter immo vindt uw droomhuis in 4 weken.

1

In 4 weken uw droomhuis

Met ons netwerk en onze toegang tot woningen die niet online staan, vinden wij in 4 weken uw droomwoning.

2

Goed huurcontract

Uw makelaar is juridisch onderlegd. Uw rechten leggen wij vast in uw huurovereenkomst.

3

Groot netwerk

Als marktleider die al 25+ jaar meedraait, maakt ons netwerk ons uniek. Wij maken het onmogelijke mogelijk.

98% kans op uw droomwoning

Vergroot uw kansen met onze aanhuur service

Dat het lastig is om een huis te huren, daar weten we alles van. Goed nieuws: met Inter immo vergroot u uw kansen. Naast het aanbod dat online staat, kunt u kiezen voor onze aanhuur service. Wij gaan dan actief op zoek naar een geschikte woning. In 98% van de gevallen vinden we in 4 tot 6 weken een woning. Meer weten?

huis huren
huis huren

Inter immo; al 25 jaar de betrouwbare makelaar.

Huis huren: wat kunt u verwachten

Inter Immo bespreekt uw woonwensen en zet deze op een rijtje. Vervolgens vinden we geschikte huizen en begeleiden u tijdens bezichtigingen. Droomhuis gevonden? Dan stellen we een op maat gemaakt huurcontract op. Tevens wordt de sleuteloverdracht en een check-in rapport door ons verzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust.

Huis huren: werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit 5 stappen:
1. Woning bezichtigen
2. Documenten aanleveren
3. Aanbetaling / huurcontract
4. Sleuteloverdracht
5. Einde huurovereenkomst

huis huren

Waar moet ik aan voldoen bij het huren van een huis?

Voorwaarden huis huren

Bij Inter Immo zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om te kunnen huren. Zo werken wij met een inkomenseis van driemaal het bruto huurbedrag. Dit mag een gezamenlijk inkomen (van u en uw partner) zijn. Meer weten over onze werkwijze? 

Al 20+ jaar begeleiden wij onze klanten dagelijks bij het huren van een huis. Wat wij doen:

Woning verkopen en aansluitend huis huren

Wist u dat u ook uw woning kunt verkopen via Inter immo en vervolgens aansluitend een andere woning kunt huren? Ideaal wanneer u een huis aan het bouwen bent die nog niet af is. Of wanneer u gewoon wilt genieten van de overwaarde van uw woning op uw oude dag. Maak kennis met ons en ontdek zelf waarom 10.000 woningeigenaren u voor gingen.

Waarom kiezen voor onze verhuurmakelaar in Almere?

Wij helpen graag!

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een huurwoning te vinden. Appartementen, huizen, kamers en studio’s worden namelijk binnen no time verhuurd. Daarom vinden wij het belangrijk om u een handje te helpen en het proces niet moeilijker te maken dan het al is. U kunt dus altijd een bezichtiging inplannen. Meer hulp nodig? Bel ons gerust! Wij helpen u graag verder.

huis huren

"Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk, toegankelijk en duidelijk."

Romy helpt u graag verder!

review huurder aanhuurmakelaar
“Ik heb een jaar lang een huis via Inter Immo gehuurd. En werk al veel langer met ze samen.Zeer behulpzaam, vriendelijk en makkelijk te bereiken. Ik ben een tevreden klant!”
Naomi
klant Bas - aanhuurmakelaar Amsterdam
“Inter immo heeft ons eerste huurhuis gevonden. Wat waren we blij na 1 jaar lang zelf zoeken. We wonen er nog steeds met veel plezier. Nog steeds kan ik bij ze terecht met vragen."
Bas & Sandra
James - huurder in amsterdam - aankoopmakelaar
I had to move from my old apartment and just couldn't find a home on my own in Amsterdam. I had tried for so long. Until my ex neighbor told me about Inter Immo. They were really helpful and I want to thank them so much.
James