Skip to content

Verhuurmakelaar Amstelveen

Op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar in Amstelveen voor de verhuur van uw huis of appartement? Inter Immo is de gecertificeerde VBO makelaar met 25+ jaar kennis in huis. In 2 weken vinden wij een betrouwbare huurder én voorzien u van de hoogste kwaliteit service, die u nergens anders vindt. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,6! Ervaar ’t zelf.
verhuurmakelaar Amstelveen
de beste verhuurmakelaar in Almere

Verhuurmakelaar Amstelveen: gewoon veilig & snel

1

Betrouwbare, gescreende huurders

Hoge eisen aan huurders, volledige screening: werkgeverscheck, financiële en gemeentelijke check ed.

2

Fijne huurder in 2 weken

In 98% van de gevallen vinden we een huurder in 2 weken. Vaak binnen ons eigen netwerk van 3000 woningzoekenden.

3

Rendabele huuropbrengst

Als marktleider zetten we onze kennis in met als doel: maximale huuropbrengsten voor u als verhuurder.

Verhuurmakelaar Amstelveen voor top-service van A tot Z

Wij staan bekend om onze top-service en resultaat. U kunt rekenen op een kennispartner die u écht zorgeloos begeleidt. Zoals we dat bij meer dan 10.000 klanten hebben gedaan in 25 jaar. Goed om te weten: Onze service stopt niet na de sleuteloverdracht. Wij blijven aan uw zijde! Meer weten?

Stel uw vraag, binnen 24 uur staan we voor u klaar.


  Waarom een verhuurmakelaar in Amstelveen inschakelen? 10 voordelen van uw makelaar:

  huurder in 2 weken in Amstelveen

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amstelveen

  1. In twee weken een huurder

  Inter Immo is dé verhuurspecialist in Amstelveen en omstreken. Door ruime ervaring van 25+ jaar hebben wij een krachtig netwerk en genoeg marktkennis om uw woning in 2 weken te verhuren. In 98% van de gevallen lukt dat. Uw woning promoten wij verder volop op de grootste kanalen, zoals Funda. Vrijblijvend elkaar leren kennen? Bel gerust.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amstelveen

  2. Veilige verhuur = prioriteit

  Het verhuren van een huis kan iedere makelaar. Waar wij ons mee onderscheiden is het gevoel van veiligheid dat we bieden. Hoe we dat doen? Bijv. door ijzersterke huurcontracten, hoge huurderseisen en tal van screenings. Alles voor een veilige verhuurperiode! Lees hier meer over.

  veilig wonen verhuren in Amstelveen
  Rendabele huuropbrengsten voor de verhuur

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amstelveen

  3. Rendabele huuropbrengst

  Met onze ervaring van ruim 25 jaar weten wij exact wat uw woning waard is. Wij kennen de ins- en outs van de woningmarkt in Amstelveen. Daardoor zorgt onze aanpak voor maximaal rendement. Iedere makelaar kan een huis verhuren, maar wij gaan een stap verder. Maak gerust een afspraak voor een gratis huurdwaardebepaling.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Amstelveen

  4. Uw woning valt op

  Hoe valt uw woning op tussen al die andere 100 woningen? Wij weten het antwoord en zorgen dat uw woning dé gewilde eyecatcher wordt. Met onze oog voor detail zorgen we voor de perfecte presentatie, professionele foto’s en een goede beleving voor potentiële huurders tijdens bezichtigingen.

  Verhuurmakelaar Rotterdam Martin

  Verhuurmakelaar Amstelveen: "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat onze klanten pure kwaliteit ervaren."

  verhuurmakelaar Almere - verhuurder
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning in Amstelveen verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  verhuurmakelaar almere - verhuurder - Dave en Lee
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Top huurders en goede begeleiding. Bedankt!”
  Dave & Lee
  verhuurmakelaar almere - verhuurder - Gerald
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn huis in Amstelveen verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft me uitstekend bijgestaan!”
  Gerald

  Huis verhuren aan expats

  Amstelveen is een gewilde stad om te wonen. Ook onder expats. Vanwege de goede ligging, krijgen wij dagelijks tal van aanvragen van internationale organisaties die woonruimte zoeken voor hun medewerkers (expats). 

  Maar allereerst: wat zijn expats én wat is het voordeel van expat verhuur? Een expat is een werkprofessional die voor een aantal jaar in Nederland komt werken. Expats hebben vaak meer bestedingsruimte voor huisvesting. De werkgever staat meestal garant. Soms wordt de huur (deels) betaald door de werkgever. Kortom, een hele veilige en rendabele vorm van verhuren, dus! 

  Een greep uit ons netwerk waar onze huurders werken: Shell, Tata Steel, Adidas en meer!

  verhuurmakelaar Almere - werkwijze
  verhuren als investering

  Tijdelijke verhuur Amstelveen

  Van plan om op wereldreis te gaan? Of gaat u proef samenwonen? Dan is het een goed idee om uw woning te verhuren, om zo leegstand te voorkomen. Inter Immo vindt voor u de perfecte huurder en neemt alle randzaken uit handen. Wij blijven het aanspreekpunt voor u en uw huurder. Zo is uw huis in goede handen, ook als u niet fysiek aanwezig bent! 

  Vrijblijvend advies nodig? Bel gerust!

  Ik wil mijn woning in Amstelveen verhuren. Hoe werkt het?

  Werkwijze huis verhuren in Amstelveen

  Benieuwd wat u te wachten staat bij het verhuren van uw huis of appartement in Amstelveen?. Onze werkwijze bestaat uit 5 stappen: 

  1. Wat is uw woning waard
  2. Perfecte presentatie
  3. Bezichtigingen / Huurder screening 
  4. Huurcontract & sleuteloverdracht
  5. Nazorg

  Vragen over de verhuur in Amstelveen? Uw ervaren makelaar staat voor u klaar

   10 meest gestelde vragen over de verhuur in Amstelveen

   Dat kan zeker. In de nieuwe wet zijn er uitzonderingen waarmee u uw woning tijdelijk kunt verhuren. Wel verandert de werkwijze. Een woning verhuren kan, maar dient op maat te worden gedaan. Per verhuurder kan dat dus verschillen. Uw verhuurmakelaar met 25 jaar ervaring weet hier alles over en wordt ondersteund met onze makelaar met juridische kennis. Kortom, zeker mogelijk en gezamenlijk nader te bepalen.

   Onze gemiddelde tijd om een huurder te vinden is twee weken. Hoewel dit zelden voorkomt: indien wij niet in twee weken een huurder vinden, dan zullen wij nog meer marketingactiviteiten inzetten om uw woning te verhuren. Zo kunnen we ervoor kiezen om uw woning nog actiever aan te bieden binnen ons eigen netwerk van woningzoekenden en expats. Maar ook werken we nauw samen met relocation bureaus. Dit is in deze verhitte woningmarkt eigenlijk nooit nodig geweest.

   Ook zouden we er gezamenlijk voor kunnen kiezen om de huurprijs aan passen. Aanpassingen van de huurprijs zijn altijd marktconform en in samenspraak met u. Ook hier geldt dat dit zelden voorkomt.

   Onze service bieden wij aan op basis van no cure no pay. Bij geen verhuur, brengen wij geen kosten in rekening! Wij werken namelijk met een Inter Immo garantie. 

   Mocht een potentiële huurder na een bezichtiging van uw woning interesse hebben, dan starten we met het screeningsproces. Allereerst moet de kandidaat voldoen aan de strenge eisen die we stellen aan huurders, omtrent werkcontracten en inkomen. Daarna dient er een waslijst aan benodigde documenten te worden aangeleverd door de kandidaat. Wij zullen vaststellen of de kandidaat aan deze inkomenseis voldoen.

   Verder wordt de kandidaat gescreend middels verschillende tools die we beschikbaar hebben. Wij checken of de kandidaat geen schulden heeft lopen en voeren verschillende checks uit. Waar u aan kunt denken: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check.

   Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd. Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring stellen wij een kandidaat aan u voor waarvan wij denken dat dit een match zal zijn. In sommige gevallen kunnen wij meerdere opties overhandigen waar u uit kunt kiezen.

   Uiteraard heeft u het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder. Inter Immo Makelaar heeft ruim 25+ jaar ervaring met het selecteren en screenen van betrouwbare huurders. Wij kunnen met zekerheid stellen dat de screenings zeer zorgvuldig en gedegen worden uitgevoerd.

   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.

   In de meeste gevallen vinden wij een huurder in twee weken. Na het afronden van papierwerk en screenings is uw woning binnen 2 tot 3 weken verhuurd.

   Mocht onverhoopt toch blijven dat uw huis of appartement in Amstelveen moeilijk te verhuren is, kunt u een termijn van maximaal 5 weken aanhouden.

   Beschadigingen aan uw woning is helaas een risico die we nooit voor de volle 100% kunnen uitsluiten. Het is daarom extra belangrijk om u als verhuurder in te dekken. Daarom stellen wij ijzersterke huurcontracten op die u goed beschermen tegen eventuele schade. Ook werken wij met een borgstelling. Gezamenlijk met u, en afhankelijk van de waarde van uw inboedel, spreken wij hiervoor een bedrag af. Borg wordt naar u overgemaakt en houden wij niet in ons bezit. Mocht er toch schade zijn aangebracht, dan kunt u de herstelkosten inhouden op de borg.

    

   Voordat wij de woning overdragen tijdens een sleuteloverdracht, stellen wij een inspectierapport op. De staat van uw woning wordt hierin vastgelegd, aangevuld met foto’s van van uw woning. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo worden eventuele misverstanden betreffende de woning uitgesloten.

    

   Kanttekening hierbij is dat wij in 25 jaar zelden te maken hebben gehad met enorme beschadigingen aan een woning. Het kiezen van een betrouwbare huurder heeft hier grote invloed op. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op.

   Inter Immo heeft ruim 25 jaar ervaring in de verhuurbranche in en rondom Amstelveen. Wij starten altijd met een gratis waardebepaling, waarbij wij reëel advies geven over de verhuur waarde van uw woning.

   Het advies over de huurprijs van uw huis of appartement in Amstelveen, wordt gebaseerd op een aantal zaken. Zo kijken we naar de woningmarkt, de verhuurde woning in de straat of wijk waar uw woning zich bevindt en naar soortgelijke woningen in de buurt. Verder baseren we het advies op de staat van uw woning en uw verwachtingen en wensen. Wat ook invloed heeft op de huurprijs is de manier waarop u uw woning verhuurd: kaal, gemeubileerd of semi-gemeubileerd.

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De contracten worden zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u wel of niet rekening mee kan houden. Vooraf zullen wij u goed informeren en alle opties met u doornemen. Goed om te weten: Inter immo is juridisch sterk onderlegd. Wij kennen de wet- en regelgeving en kunnen deze praktisch toepassen.

   Ja,  dat is mogelijk. U kunt bij Inter Immo het verkoopproces in gang zetten, ook als uw huurcontract nog niet in afgelopen. Binnen ons netwerk bevinden zich veel investeerders in de vastgoed die zeker ook interesse hebben in de koop (ook als de woning nog in verhuurde staat zit). Dit komt regelmatig voor en hier hebben wij ervaring mee.

   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw huis of appartement in Almere verhuren? Dan kunt u de leegstandsvergunning bij gemeente Amstelveen.

   Het antwoord is: Nee. U hoeft niet te betalen als uw woning niet wordt verhuurd via ons. Niet verhuurd = GEEN kosten.

    Courtage brengen we enkel in rekening als uw woning succesvol is verhuurd. Ook als er bezichtigingen zijn geweest, brengen wij niks in rekening als het niet leidt tot verhuur. 

   Wij werken dus op basis van no cure no pay.