Skip to content

Verhuurmakelaar Almere, snel en veilig

Inter immo is al ruim 25+ jaar de échte verhuurmakelaar in Almere, voor een veilige en snelle verhuur. Het verhuren van uw huis of appartement is bij ons in betrouwbare handen. Onze aanpak? Betrokken, kort op de bal en daadkrachtig. En altijd met resultaat. Maak nu een gratis afspraak en ervaar het zelf! No cure no pay.

de beste verhuurmakelaar in Almere

Uw doorgewinterde verhuurmakelaar in Almere: voor een snelle en zorgeloze verhuur.

1

Gegarandeerd betrouwbare huurders

Door uitgebreide screenings en inspecties garanderen wij een zorgeloze verhuur mét betrouwbare huurders.

2

Verhuur in 2 weken

Met een netwerk van 3000 kandidaten, lukt het ons al 25+ jaar om een woning binnen 2 weken te verhuren.

3

Maximale huuropbrengst

Als marktleider in Almere zorgen wij met onze lokale kennis en onze expertise voor een maximale winst.

Uw verhuurmakelaar in Almere is beloond met een 9,6. ​

Uw huis verhuren via onze VBO verhuurmakelaars in Almere is altijd de beste keuze. Bij ons kunt u écht rekenen op betrouwbare huurders en het hoogste rendement. Plan hier een gratis adviesgesprek in en ontdek zelf waarom wij zijn beoordeeld met een 9,6.

Stel uw vraag, en ontvang binnen 24 uur antwoord  Waarom een verhuurmakelaar in Almere inschakelen? 10 voordelen van Inter immo op een rij:

  huurder in twee weken

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Almere

  1. Huurder in 2 weken

  Als marktleider in de Almeerse verhuurmarkt draaien wij al 25 jaar mee. Uw woning staat bij ons volop in de spotlight. Maximale zichtbaarheid op de belangrijkste verhuurwebsites, professionele foto’s en álle aandacht. Met ons netwerk van 3000 woningzoekenden, maken wij onze belofte keer op keer waar.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Almere

  2. Veiligheid staat voorop

  Een woning snel verhuren is fijn, maar dat is niet alles. Veiligheid staat bij uw verhuurmakelaar in Almere voorop. Dit bewaken wij door strenge screenings, hoge eisen aan huurders, goede huurcontracten én tussentijdse inspecties. Ook tijdens de verhuur blijven nauw betrokken. Meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer.

  makelaar in Almere voor de verhuur
  Maximale huuropbrengst Almere

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Almere

  3. Maximale huuropbrengst

  Met onze ervaring van ruim 25 jaar weten wij exact wat uw woning waard is. Wij kennen de ins- en outs van de woningmarkt in Almere. Daardoor zorgt onze aanpak voor maximaal rendement. Iedere makelaar kan een huis verhuren, maar wij gaan een stap verder. Maak gerust een afspraak voor een gratis huurdwaardebepaling.

  verhuurmakelaar Almere, veilig

  4 voordelen van uw verhuurmakelaar in Almere

  4. Optimale zichtbaarheid

  Een vereiste om uw woning snel te verhuren, is het creëren van optimale zichtbaarheid. Uw woning staat bij ons in de spotlights. Daarbij denken wij aan iedere detail. Puntgave teksten, professionele foto’s én vertoning op de relevantste websites, zoals Funda en Pararius. Alles om de perfecte match te vinden.

  Verhuurmakelaar in almere

  Verhuurmakelaar Almere:
  "Wij helpen klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Vriendelijk en toegankelijk"

  verhuurmakelaar Almere - verhuurder
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning in Almere verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  verhuurmakelaar almere - verhuurder - Dave en Lee
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Top huurders en goede begeleiding. Bedankt!”
  Dave & Lee
  verhuurmakelaar almere - verhuurder - Gerald
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn huis in Almere verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft me uitstekend bijgestaan!”
  Gerald

  Huis verhuren aan expats

  Uw huis in Almere verhuren aan een expat kent tal van voordelen. Almere is namelijk een populaire stad om te wonen voor expats, vanwege de goede ligging. Maar wat is een expat en wat zijn die voordelen? Een expat is een professional die voor een aantal jaar in Nederland komt werken voor een internationale organisatie. Expats hebben vaak een bovengemiddeld inkomen. De werkgever staat meestal garant. In sommige gevallen wordt de huur zelfs (deels) betaald. Een veilige manier van verhuren, dus! Inter immo werkt met (internationale) bedrijven die expats in dienst hebben, zoals: Philips, Adidas, Booking en meer. Interesse? Maak gerust een afspraak en ontdek wat uw huis waard is.

  woning tijdelijk verhuren in Almere

  Tijdelijke verhuur of permanent verhuren

  Gaat u op wereldreis, samenwonen óf wilt u een huis kopen én vervolgens verhuren als investering? Daar helpen we u graag bij. Wij vinden uw huurder én blijven het aanspreekpunt tijdens de verhuurperiode. Met een gerust hart kunt u de verhuur aan ons over laten. Ook als u er zelf fysiek niet bent. Laat u ontzorgen!

  verhuurmakelaar Almere - werkwijze

  Ik wil mijn woning in Almere verhuren. Hoe werkt het?

  Verhuur in 5 stappen

  Het is altijd fijn om vooraf te weten wat u te wachten staat. Open en eerlijke communicatie is bij ons het startpunt. Geen verrassingen of loze beloftes, daarom werken wij met een Inter immo garantie. Wilt u weten hoe ons effectieve aanpak verloopt? Lees hier meer over onze werkwijze in 5 stappen! 

  werkwijze verhuurmakelaar almere

  Vragen over de verhuur? Uw makelaar in Almere staat voor u klaar.


   10 meest gestelde vragen over de verhuur in Almere:

   Leegstand komt zelden tot nooit voor. Bij Inter immo is de slagingskans 98% verhuren van uw huis of appartement in Almere. Ervaring leert dat wij woningen gemiddeld binnen 2 weken verhuren. Indien blijkt dat de woning lastig te verhuren is, maken wij in samenspraak met u een plan. Zo kunnen we bijvoorbeeld nieuwe foto´s laten maken, aanvullende marketingactiviteiten verrichten, actief ons eigen netwerk benaderen of de huurprijs aan passen. Aanpassingen van de huurprijs zijn altijd marktconform.
   Als een kandidaat interesse blijkt te hebben na een bezichtiging, moet er een waslijst aan benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Zo kunnen wij de financiële positie van de kandidaat zorgvuldig beoordelen. Wij stellen vast of de kandidaat aan de inkomenseis voldoet. Dit doen wij mede door verschillende tools in te zetten. Om tot een betrouwbare beoordeling te komen voert Inter Immo diverse controle uit, zoals: werkgeverscheck, BKR controle, Gemeentelijke en Client Due Diligence check. Tevens wordt de echtheid van de aangeleverde documenten gecontroleerd en geverifieerd. Op basis van onze werkwijze, deskundigheid en ervaring selecteren wij een betrouwbare kandidaat en stellen deze aan u voor. Uiteraard heeft u het laatste woord bij het selecteren van de definitieve huurder. Inter Immo Makelaar heeft ruim 20 jaar ervaring met het selecteren en screenen van betrouwbare huurders. Wij kunnen u verzekeren dat de uitgebreide screenings zorgvuldig worden uitgevoerd.
   Het huurrecht is een dwingend recht. Dit houdt in dat je niet in het nadeel van de huurder mag afwijken van de bestaande wetgeving. Een goede huurovereenkomst is daarom altijd rechtsgeldig. Inter Immo werkt met een afgeleide — van het standaard — ROZ model. Hierin worden alle belangrijke artikelen omschreven. Op basis van onze kennis en ervaring nemen wij tevens diverse (rechtsgeldige) artikelen op ter bescherming van de verhuurder. Zo is niet enkel de huurder, maar zeker ook de verhuurder goed beschermd en ingedekt. Omdat wij service op maat leveren, nemen wij daarnaast eventuele wensen en eisen van de verhuurder mee in de huurovereenkomst. Uiteraard is dit in lijn met de geldende wetgeving. Door het opstellen van een duidelijke huurovereenkomst voorkomen we mogelijke discussies achteraf.

   In de meeste gevallen is uw woning binnen 2 tot 3 weken verhuurd. Indien blijkt dat uw woning moeilijk te verhuren is, kunt u een maximaal termijn van 5 weken aanhouden.

   Inter Immo stelt huurovereenkomsten op waarin verhuurders goed beschermd worden tegen eventuele beschadigingen. Hoewel dat niet vaak voor komt, werken wij toch met een borgstelling. Gezamenlijk met u bespreken wij de hoogte hiervan, dus u heeft hier zeker inspraak op. De borg wordt naar u overgemaakt. Mocht er toch schade zijn aangebracht, dan kunt u de herstelkosten inhouden op de borg.

   Alvorens wij de woning overdragen aan de huurder, stellen wij een uitgebreid inspectierapport op. De staat van de woning wordt hierin vastgelegd. Het inspectierapport wordt aangevuld met een serie foto’s van de woning, voordat deze verhuurd werd. U krijgt het inspectierapport in handen en dient hiervoor te tekenen. Zo worden eventuele misverstanden betreffende de woning uitgesloten.

   Met ruim 20 jaar ervaring kent Inter Immo de verhuurmarkt in Almere uit zijn broekzak. Ons startpunt is altijd een gratis waardebepaling. Wij adviseren u over de huurwaarde van uw huis of appartement in Almere. Hierbij kijken we naar de markt, de verhuurde huizen in de straat of wijk, naar de staat van uw eigen woning én naar uw wensen. Het is uiterst belangrijk om een marktconforme huurprijs aan te houden. Uiteraard gaan wij altijd voor een maximaal rendement voor uw te verhuren woning

   Bij een huurovereenkomst voor bepaalde tijd bouwt een huurder geen huurrechten op. Huurrechten zijn van toepassing bij een onbepaalde tijd huurcontract. De contracten worden zo opgesteld dat u duidelijk weet waar u wel of niet rekening mee kan houden. Vooraf zullen wij u goed informeren en alle opties met u doornemen. Goed om te weten: Inter immo is juridisch sterk onderlegd. Wij kennen de wet- en regelgeving en kunnen deze praktisch toepassen.

   Ja, Inter Immo kan de verkoop verzorgen als de huurtermijn nog loopt. Wij beschikken over een groot netwerk van investeerders in de vastgoed die ook woningen kopen in verhuurde staat. Dit komt regelmatig voor en hier hebben wij goede ervaring mee.
   Met een leegstandwetvergunning van de gemeente kunt u uw woning voor een periode van maximaal 5 jaar verhuren aan dezelfde huurder, zonder dat de huurder huurrechten opbouwt. Een voorwaarde voor de toewijzing van de vergunning, is dat de woning te koop wordt aangeboden. Voor de aanvraag van de vergunning betaalt u leges aan de gemeente. Wilt u uw huis of appartement in Almere verhuren? Dan kunt u de leegstandsvergunning bij gemeente Almere aanvragen.

   Nee, u hoeft niet te betalen. Niet verhuurd is écht GEEN kosten. Wij brengen alleen onze courtage in rekening op het moment dat uw woning succesvol is verhuurd. Ook als er bezichtigingen zijn geweest, brengen wij niks in rekening als het niet leidt tot verhuur. Wij werken dus op basis van no cure no pay.