Skip to content

Makelaar Utrecht

Op zoek naar een makelaar in Utrecht? Inter Immo is een full-service kantoor met 25+ jaar ervaring, waar expertise en échte service samenkomen. Wij helpen onze klanten bij de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van een woning. Met een luisterend voor uw wensen en onze vastberaden, boeken we keer op keer resultaat. Wij zijn beoordeeld met een 9,6. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Stap binnen bij Inter Immo Makelaars in Utrecht, waar we al sinds 1998 deuren openen – letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een huis verkopen, verhuren, aankopen of huren. Waar kunnen wij u bij helpen?

Full service makelaarskantoor almere

3 voordelen van Inter Immo Makelaars in Utrecht

1. Lokale kennis in Utrecht

De sfeervolle stad Utrecht heeft diverse type woningen en buurten. Voor de verkoop is lokale kennis van belang om de verkoopprijs vast te stellen en maximaal resultaat te behalen. Wij wijzen u op mogelijke risico’s, bieden gedegen advies en gaan een stapje verder om het maximale eruit te halen. Bij ons staat u écht niet alleen. Meer weten?

Lokale kennis in utrecht - utrecht gracht

3 voordelen van Inter Immo Makelaar in Utrecht

2. Al 25 jaar ervaring als VBO makelaar in Utrecht

Uw makelaar in Utrecht is VBO gecertificeerd. U bent dus verzekerd van topkwaliteit. Onze meerwaarde ligt niet enkel in onze technische en juridische kennis. Met name op het gebied van netwerken en onderhandelen zijn we ijzersterk. Wij maken wij nét het verschil. Vraag het onze klanten, die ons beoordeelden met een 9,6.

Voordelen van makelaar in Almere

3 voordelen van Inter Immo Makelaars in Utrecht

3. Persoonlijke benadering

Een woning verkopen in Utrecht vereist volledige aandacht. Belangrijk is om als makelaar nauw betrokken te zijn. Bij ons bent u geen (huis) nummertje. U krijgt persoonlijke begeleiding van uw makelaar die kort op de bal zit en dagelijks contact met u onderhoudt. Zo maken we al 25+ jaar het onmogelijke toch mogelijk. Wij zetten die extra stap met als uitgangspunt: maximale verkoopprijs.

persoonlijke begeleiding door makelaar
gratis waardebepaling in utrecht

Wat is uw huis in Utrecht waard?

Gratis waardebepaling

Transparantie is bij ons de norm. Daarom starten we altijd met een gratis waardebepaling. Wij geven een reëel beeld van de verwachte verkoopprijs en nemen onze verkoopstrategie met u door. Want ieder huis en buurt in Utrecht is anders, zo ook onze aanpak. Wij leren uw wensen kennen. En u heeft alle gelegenheid om vragen te stellen.

Waarom onze klanten kiezen voor Inter Immo makelaars in Utrecht

Gratis waardebepaling binnen 48 uur?

Uw ervaren makelaar in Utrecht ziet, luistert en maakt hard wat hij belooft. Wij werken daarom met een Inter immo garantie: verkoop in 4 weken, maximale verkooprijs en de gunstigste voorwaarden. Niet voor niets zijn wij beoordeeld met een 9,6. Plan een gratis waardebepaling in en krijg realistisch advies op maat. Ervaar échte kwaliteit.

Stel uw vraag; wij nemen binnen 24 uur contact met u op!  werkwijze - makelaar met verkoopbord

  Huis verkopen in Utrecht

  Nieuwsgierig naar onze werkwijze voor de verkoop van uw woning in Utrecht? Onze aanpak in 5 stappen:

  1. Wat is uw woning waard
  2. Perfecte presentatie
  3. Uw woning in de verkoop
  4. Bezichtiging en onderhandeling
  5. Afhandeling en nazorg

  Woning verkopen in Utrecht

  “Niets is zo waardevol als een tevreden klant. Dat gaat voor mij boven de projecten voor de quick win. En met plezier werk ik er iedere dag opnieuw aan om onze klanten een tevreden glimlach te bezorgen. Daar doe ik het voor."

  Paulina, verkoopmakelaar

  Meest gestelde vragen aan onze makelaars in Utrecht:

  Inter immo bestaat uit één ijzersterk team dat zich inzet voor de promotie. Zo plaatsen wij uw woning op de belangrijkste verkoopplatforms, waaronder Funda. Wij zorgen ervoor dat uw woning maximaal zichtbaar is. Maar wij doen uiteraard nog veel meer aan online marketing om uw woning te laten opvallen.
  Ook zetten we onze eigen kanalen en netwerk in. De campagnes bereiken een grote groep van potentiële kopers in Utrecht.
  Daarnaast zetten we onze social media kanalen in om uw woning in Utrecht onder de aandacht te brengen. Tot slot maken wij brochures op, gebruiken we een tekstschrijver en fotograaf voor de perfecte presentatie van uw huis of appartement in Utrecht.
  Met de potentiële kopers houden wij wekelijks/dagelijks contact en voorzien hen van informatie. Uiteraard stellen wij u op de hoogte hiervan.
  Alles om een snelle verkoop en de beste verkoopprijs te realiseren.

  Onze makelaardij, Inter Immo, werkt met een eigentijdse werkwijze.

  Het verkoopproces van ons makelaarskantoor bestaat uit vijf heldere stappen, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij begeleiden u in het gehele proces van A tot Z. Denk aan taxaties en contact met taxateurs, onderhandelingen tot we komen bij de uiteindelijke verkoopprijs. Maar ook bezichtigingen, bezoek aan notaris en de sleuteloverdracht.

  Benieuwd wat u verder kunt verwachten wanneer u uw woning in Utrecht verkoopt via Inter Immo? Lees hier onze werkwijze in 5 stappen!

  Vrijblijvend verkoopadvies nodig? Maak kennis met ons makelaarskantoor. Onze jarenlange ervaring zetten we graag voor u in!

  Ja, bij de verkoop van uw huis of appartement in Almere heeft u een vast aanspreekpunt. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Ons makelaarskantoor staat dan ook bekend om zijn persoonlijke benadering. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis. Wij houden dagelijks/wekelijks contact met u. Bij het verkopen van uw huis in Almere, wordt u begeleidt door een gecertificeerde makelaar met ervaring. Zowel tijdens de bezichtigingen met geïnteresseerden, maar ook alles eromheen. 

  Ja, wij zijn VBO-gecertificeerd. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit van ons kunt verwachten. Onze VBO-makelaars worden voortdurend getoetst op hun expertise, wat garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in onze dienstverlening.

  Wij werken niet onder de vlag van NVM, maar zijn trots lid van VBO. Bovendien wordt ons handelen nauwlettend gecontroleerd door het onafhankelijke Tuchtcollege Makelaardij Nederland.

  Maak kennis met onze professionele medewerkers en ervaar zelf hoe kwaliteit in de praktijk aanvoelt. Neem gerust contact op met ons kantoor via telefoonnummer: 030-2271565

  Wij zijn in alle wijken  in Utrecht actief. En na 25+ jaar kunnen we stellen dat wij in iedere wijk huizen en appartementen hebben verkocht of verhuurd. Wij zijn onder andere actief in: 1. West 2. Noordwest 3. Overvecht 4. Noordoost 5. Oost 7. Binnenstad Zuid 8. Zuidwest 9. Leidsche Rijn 10. Vleuten-De Meern Vragen voor uw verkopende makelaar? Bel gerust ons kantoor via het telefoonnummer: 0302271565
  Klant aan het woord - Bas
  Een applaus voor dit geweldige team dat mijn woning in Utrecht succesvol heeft verkocht. Goudeerlijk, to the point en uitmuntend advies.Via hen een woning verkocht en een beleggingspand aangekocht. Speciale dank aan Paulina voor haar kwaliteiten en goede begeleiding.
  Bas
  Steven -klant aan het woord
  Inter Immo helped me to sell my appartement in Utrecht, from start to finish. They advised me in a proper way and I am really thankful of all the extra work they put in. Because of my work I am al lot abroad the country, but they stayed in touche with me. Highly recommended!
  Steven
  Noor - klant aan het woord
  Het contact met onze makelaar verliep heel soepel. Wij konden altijd appen, bellen en mailen. Zelfs buiten werktijden om! Die persoonlijke benadering was erg fijn. Bij de verkoop ging de makelaar altijd transparant te werk. Wij ervaarden het gevoel dat ze er ook echt ‘voor ons’ waren. Inter Immo wilde een stapje extra zetten voor ons!
  Noor

  Huis verkopen in Utrecht? Stel uw vraag hier.

  Stel uw vraag hier. Wij nemen binnen 24 uur contact op!   Woning verkopen en aansluitend huren

   Bij Inter Immo kunt u uw woning verkopen en direct een (tijdelijke) woning huren. In de praktijk zien we vaak dat een woning verkocht wordt, terwijl de nieuwe woning nog niet klaar is om in te trekken. Bij Inter Immo kunt u alles onder één dak regelen. Meer informatie? Bel ons gerust!
   sleuteloverdracht bij huis verkopen in utrecht - hand met sleutel
   verkopen in utrecht - contract

   Uw makelaar in Utrecht zorgt voor resultaat

   Bij Inter Immo streven we ernaar om de beste service te bieden en dit komt tot uiting in het gehele verkoopproces. Met meer dan 10.000 tevreden klanten / woningeigenaren en een beoordeling van 9,6, hebben we bewezen dat wij de beste service verlenen, waarin u centraal staat. Leer ons kennen en ervaar het zelf in praktijk.
   verkoopmakelaar Paulina in Lelystad

   Meer weten? 
   Paulina, verkoopmakelaar in Utrecht, helpt u vandaag nog.