Skip to content

Verkoopmakelaar
Amsterdam

verkoopmakelaar Amsterdam

Verkoopmakelaar Amsterdam: voor de aller beste service en resultaat.

Verkoopmakelaar Amsterdam

Inter immo is uw VBO verkoopmakelaar in Amsterdam. Met 20 jaar ervaring kennen wij de woningmarkt in onze mooie hoofdstad als geen ander. U kunt rekenen op een échte kennispartner aan uw zijde die zorgt voor de beste verkoopprijs en voorwaarden. Een expert die naar u luistert, met u spart en uw belangen behartigt. Persoonlijk, betrokken en daadkrachtig; dat is wie we zijn. 10.000+ woningeigenaren gingen u voor. Beoordeling: 9,6. No cure no pay. 

Verkoopmakelaar Amsterdam

1

Niet verkocht = geen kosten

99% van onze woningen verkopen wij in 3 weken door ons enorme netwerk en onze strategie. 

2

Gunstige prijs én voorwaarden

Met 20 jaar kennis kan het niet anders: de hoogste verkoopprijs én meest gunstige voorwaarden.

3

Transparant en betrouwbaar

Eerlijke en persoonlijke communicatie. Niet voor niets staat wij bekend als de betrouwbare makelaar.

Uw verkoopmakelaar in Amsterdam zorgt écht voor resultaat.

Iedere makelaar kan een huis verkopen op deze krappe markt. Maar het realiseren van de hoogste prijs en meest gunstige voorwaarden, dat maakt ons uniek! Dé Amsterdamse huizenmarkt kent geen geheimen voor ons na 20+ succesvolle jaren. Wij kennen de wijken, straten én de mensen. Verder beschikken wij over een effectieve biedstrategie, die u nergens anders vindt! Leer ons nu zelf kennen.
  90% van de koopwoningen wordt verkocht met behulp van een verkoopmakelaar in Amsterdam. Lees hier waarom 10.000 klanten kozen voor ons:

  Wat is mijn huis / appartement in Amsterdam waard?

  Gratis waardebepaling

  Om u snel een reëel beeld te geven van de verwachte verkoopprijs, verkooptermijn en de verkoopstrategie, starten we altijd met een gratis waardebepaling. Zo heeft u direct inzicht in wat u te wachten staat. U kunt vandaag nog gratis een afspraak plannen, u wordt binnen 24 uur voorzien van advies op maat!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  1. 20 jaar ervaring in huis

  Uw verkoopmakelaar in Amsterdam kent de markt als geen ander. Dat kan ook niet anders, na 20 jaar ervaring en 10.000 klanten verder. Deze kennis nemen wij mee tijdens ieder verkoopproces. Wij beschikken over dé gouden tips om maximaal winst te halen! Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  2. Lokale kennis Amsterdam

  Onze lokale kennis en ons netwerk in Amsterdam zorgt altijd voor de beste deals. Iedere straat en buurt is ons bekend. Wij beschikken alle informatie om de beste  beste voorwaarden en verkoopprijs te realiseren. Hoge betrokkenheid, daadkracht, lokale kennis én oog voor details is hierbij cruciaal. Vrijblijvend advies op maat?

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  3. Persoonlijke benadering

  Het is belangrijk dat u een fijn gevoel heeft bij uw verkoopmakelaar. Ook wij vinden onze klantrelatie net zo relevant als de verkoop zelf. Wij starten daarom altijd met een kennismaking. Dat persoonlijke contact ziet u tevens in het hele proces terug. Betrokken, kort op de bal en transparant: dat zorgt voor het beste resultaat. 

  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de waarde van wonen ervaart. Voor de een is dat een nieuwe koophuis, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen.”

  Martin, verkoopmakelaar
  inter-immo-dummy-01
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  inter-immo-dummy-01
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  inter-immo-dummy-01
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Uw verkoopmakelaar in Amsterdam weet exact wat uw woning waard is.


   Hier een titel

   Huis verkopen & terug huren

   Het is u vast bekend dat het voor verkopers een gunstige tijd is om hun huis te verkopen. Maar waar gaat u woning ná de verkoop? Via Inter immo kunt u (tijdelijk) een huis huren, aansluitend aan de verkoop. Is uw nieuwe droomwoning bijvoorbeeld nog niet opgeleverd? Dan kunt u via ons een huis huren!

   Ik wil mijn huis / appartement in Amsterdam verkopen.

   Huis verkopen in 5 stappen

   Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Geen verrassingen of beloftes die we niet waar kunnen maken. De eerlijke en betrouwbare verkoopmakelaar. Daarom hebben wij onze werkwijze uiteengezet in 5 stappen. Wilt u weten wat u te wachten staat? Lees hier onze werkwijze!

   Heeft u vragen? Vraag het aan uw verkoopmakelaar in Amsterdam.

   Wij helpen u graag verder!

   Verkopen