Skip to content

Verkoopmakelaar Amsterdam, voor service en kwaliteit

Inter immo is al 25+ jaar dé VBO verkoopmakelaar in Amsterdam. Uw huis of appartement verkopen? U kunt rekenen op een betrokken kennispartner die zorgt voor de beste verkoopprijs en voorwaarden. Die de regels en complexiteit kent. Niet voor niets gingen 10.000+ woningeigenaren u voor. Even kennismaken? Bel ons gerust. No cure no pay.

Verkoopmakelaar amsterdam

Verkoopmakelaar Amsterdam: 3 voordelen

1

Woning in 4 weken verkocht

99% van onze woningen verkopen wij in 4 weken door ons enorme netwerk en onze strategie. 

2

Gunstige verkoopprijs én voorwaarden

Met 25 jaar kennis kan het niet anders: de hoogste verkoopprijs én meest gunstige voorwaarden.

3

Transparant en betrouwbaar

Eerlijke en persoonlijke communicatie. Niet voor niets staat wij bekend als de betrouwbare makelaar.

Uw verkoopmakelaar in Amsterdam zorgt voor resultaat

Iedere makelaar in Amsterdam kan een huis verkopen in deze krappe markt. Maar het realiseren van de hoogste prijs en meest gunstige voorwaarden, dat maakt ons uniek.  Met onze unieke biedstrategie zorgen we al 25+ jaar voor écht resultaat. Meer weten of gratis advies op maat? Bel ons gerust.

Stel uw vraag, binnen 24 uur staan wij voor u klaar.


  Waarom een verkoopmakelaar in Amsterdam inschakelen? 10 voordelen van Inter immo op een rij:

  Verkoopmakelaar Amsterdam - gratis waardebepaling

  Wat is mijn huis of appartement in Amsterdam waard?

  Gratis waardebepaling

  Om u snel een reëel beeld te geven van de verwachte verkoopprijs, verkooptermijn en de verkoopstrategie, starten we altijd met een gratis waardebepaling. Zo heeft u direct inzicht in wat u te wachten staat. U kunt vandaag nog gratis een afspraak plannen, u wordt binnen 24 uur voorzien van advies op maat!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  1. 25+ jaar ervaring in Amsterdam

  Uw verkoopmakelaar in Amsterdam kent de markt als geen ander. Dat kan ook niet anders, na 25+ jaar ervaring en 10.000 klanten verder. Deze kennis nemen wij mee tijdens ieder verkoopproces. Wij beschikken over dé gouden tips om maximaal winst te halen. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6. Meer weten? Neem gerust contact op.

  Verkoopmakelaar Amsterdam
  huis verkopen in amsterdam - lokale kennis

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  2. Lokale kennis Amsterdam

  Onze lokale kennis en ons netwerk in Amsterdam zorgt altijd voor de beste deals. Iedere straat en buurt is ons bekend. Wij beschikken over de juiste kennis om de beste voorwaarden en verkoopprijs te realiseren. Hoge betrokkenheid, daadkracht, lokale kennis én oog voor details is hierbij cruciaal. Vrijblijvend advies op maat over uw huis of appartement in Amsterdam?

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  3. Persoonlijke benadering bij het verkopen van uw huis

  Het is belangrijk dat u een fijn gevoel heeft bij uw makelaar. Ook wij hechten waarde aan onze klantrelaties. Wij starten daarom altijd met een kennismaking. Dat persoonlijke contact ziet u in het hele proces terug. Betrokken, kort op de bal en transparant, dat zorgt voor het beste resultaat. Wij begeleiden u van A tot Z: van bezichtigingen en taxatie, tot aan de notaris en sleuteloverdacht. 

  Huis verkopen met persoonlijke benadering

  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de waarde van wonen ervaart. Voor de een is dat een nieuwe koophuis, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen.”

  Martin, verkoopmakelaar
  klant aan het woord - Maaike

  "Ontzettend goed begeleid door Paulina tijdens de verkoop van onze woning. Tijdens een voor ons toch intens traject, was Paulina heel menselijk en voelde wij ons allesbehalve alleen klant. Bovendien is zij echt goed in het verkoopklaar maken en verkopen van een woning. Ze verstaat haar vak! Inter Immo heeft tevens bemiddeld voor een huurwoning."

  Maaike

  Heeft u vragen over de verkoop van uw woning in Amsterdam?

  Stel hier uw vraag, binnen 24 uur staan we voor u klaar.


   Woning verkopen en terughuren Amsterdam

   Huis verkopen & terug huren

   Het zijn gunstige tijden voor woningeigenaren die hun huis willen verkopen. Maar waar gaat u wonen ná de verkoop? Via Inter immo kunt u (tijdelijk) een huis huren, aansluitend aan de verkoop. Is uw nieuwe droomwoning bijvoorbeeld nog niet opgeleverd? Dan kunt u via ons een huis huren!

   Ik wil mijn huis / appartement in Amsterdam verkopen.

   Woning verkopen in 5 stappen

   Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Geen verrassingen of beloftes die we niet waar kunnen maken. De eerlijke en betrouwbare verkoopmakelaar. Daarom hebben wij onze werkwijze uiteengezet in 5 stappen. Wilt u weten wat u te wachten staat? Lees hier onze werkwijze.

   Heeft u vragen? Vraag het aan uw verkoopmakelaar in Amsterdam.

   Wij helpen u graag verder!

   Meest gestelde vragen over de verkoop van uw huis in Amsterdam.

   Inter immo bestaat uit één krachtig team dat zich richt op een succesvolle promotie en verkoop. Zo zorgen onze professionals er bijvoorbeeld voor dat u opvalt, tussen al die duizenden woningen. Verder staat u op de grootste verkoopwebsite, bijvoorbeeld Funda. U staat er niet alleen, u staat er perfect! Ten eerste door pakkende professionele foto’s, maar ook door puntgave teksten en andere details.

   Daarnaast voeren wij e-mailmarketing campagnes uit. Deze campagnes bereiken een grote doelgroep in Amsterdam. Tevens maken wij gebruik van social media om uw huis of appartement in Amsterdam goed in de spotlight te zetten. Tot slot maken wij indrukkende brochures van uw huis, die wij meegeven aan mogelijke kopers.

   Het verkoopproces bestaat uit vijf heldere stappen. Het startpunt is een gratis waardebepaling, waarbij we onder andere de staat van uw woning bekijken. Wij begeleiden u van A tot Z. Van taxaties en bezichtigingen tot aan de notaris. Ook zijn wij betrokken bij de bouwkundige keuring en voor vragen over het energielabel van uw huis of appartement, kunt u tevens bij ons terecht. 

   Benieuwd wat u verder kunt verwachten? Lees hier onze werkwijze in 5 stappen!

   Ja, bij de verkoop van uw huis of appartement in Amsterdam heeft u een vast aanspreekpunt. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis.

   Nee, dat hoeft niet (maar mag wel). Vaak is het zelfs gunstiger om niet aanwezig te zijn. Op deze manier krijgt de  mogelijke koper echt de kans om zichzelf “thuis” te voelen en een oordeel te vellen. Het zijn meestal de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn.

   Dat hangt af van uw wensen. Wij zijn namelijk een full-service bureau met verschillende diensten. Voor vragen over de kosten kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vraag meteen. Telefoonnummer: 020-3317567

   Ja, onze verkoopmakelaars in Amsterdam zijn VBO gecertificeerd. “VBO gecertificeerde makelaar”, wat houdt dat in? Wij worden (en zijn) permanent getoetst op onze vakkennis. U bent dus verzekerd kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening wordt  namelijk gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO.

   Ook wordt ons handelen toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege voor makelaarskantoor. Lees hier meer over.