Skip to content

Verkoopmakelaar
Amsterdam

verkoopmakelaar Amsterdam

Verkoopmakelaar Amsterdam: voor de aller beste service en resultaat.

Verkoopmakelaar Amsterdam

Inter immo is uw VBO verkoopmakelaar in Amsterdam. Met 25+ jaar ervaring kennen wij de woningmarkt in onze mooie hoofdstad als geen ander. U kunt rekenen op een échte kennispartner aan uw zijde die zorgt voor de beste verkoopprijs en voorwaarden. Een expert die naar u luistert, met u spart en uw belangen behartigt. Persoonlijk, betrokken en daadkrachtig; dat is wie we zijn. 10.000+ woningeigenaren gingen u voor. Beoordeling: 9,6. No cure no pay. 

Verkoopmakelaar Amsterdam

1

Niet verkocht = geen kosten

99% van onze woningen verkopen wij in 3 weken door ons enorme netwerk en onze strategie. 

2

Gunstige prijs én voorwaarden

Met 20 jaar kennis kan het niet anders: de hoogste verkoopprijs én meest gunstige voorwaarden.

3

Transparant en betrouwbaar

Eerlijke en persoonlijke communicatie. Niet voor niets staat wij bekend als de betrouwbare makelaar.

Uw verkoopmakelaar in Amsterdam zorgt écht voor resultaat.

Iedere makelaar kan een huis verkopen op deze krappe markt. Maar het realiseren van de hoogste prijs en meest gunstige voorwaarden, dat maakt ons uniek! Dé Amsterdamse huizenmarkt kent geen geheimen voor ons na 25+ succesvolle jaren. Wij kennen de wijken, straten én de mensen. Verder beschikken wij over een effectieve biedstrategie, die u nergens anders vindt! Leer ons nu zelf kennen.

  90% van de koopwoningen wordt verkocht met behulp van een verkoopmakelaar in Amsterdam. Lees hier waarom 10.000 klanten kozen voor ons:

  Wat is mijn huis / appartement in Amsterdam waard?

  Gratis waardebepaling

  Om u snel een reëel beeld te geven van de verwachte verkoopprijs, verkooptermijn en de verkoopstrategie, starten we altijd met een gratis waardebepaling. Zo heeft u direct inzicht in wat u te wachten staat. U kunt vandaag nog gratis een afspraak plannen, u wordt binnen 24 uur voorzien van advies op maat!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  1. 25+ jaar ervaring in huis

  Uw verkoopmakelaar in Amsterdam kent de markt als geen ander. Dat kan ook niet anders, na 25+ jaar ervaring en 10.000 klanten verder. Deze kennis nemen wij mee tijdens ieder verkoopproces. Wij beschikken over dé gouden tips om maximaal winst te halen! Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,6!

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  2. Lokale kennis Amsterdam

  Onze lokale kennis en ons netwerk in Amsterdam zorgt altijd voor de beste deals. Iedere straat en buurt is ons bekend. Wij beschikken alle informatie om de beste  beste voorwaarden en verkoopprijs te realiseren. Hoge betrokkenheid, daadkracht, lokale kennis én oog voor details is hierbij cruciaal. Vrijblijvend advies op maat?

  3 voordelen van uw verkoopmakelaar in Amsterdam

  3. Persoonlijke benadering

  Het is belangrijk dat u een fijn gevoel heeft bij uw verkoopmakelaar. Ook wij vinden onze klantrelatie net zo relevant als de verkoop zelf. Wij starten daarom altijd met een kennismaking. Dat persoonlijke contact ziet u tevens in het hele proces terug. Betrokken, kort op de bal en transparant: dat zorgt voor het beste resultaat. 

  "We lopen de extra meters met een glimlach, zodat iedereen de waarde van wonen ervaart. Voor de een is dat een nieuwe koophuis, voor de ander de zekerheid van een pensioen in stenen.”

  Martin, verkoopmakelaar
  verhuurmakelaar Amsterdam - verhuurder testimonia
  “Vier jaar geleden voor het eerst mijn woning verhuurd via Inter immo omdat ik ging samenwonen. Je kunt hier écht rekenen op kwaliteit en snelle service!”
  Liselotte
  verhuurmakelaar Amsterdam - verhuurder testimonia
  “Inter immo heeft ons geholpen met het kopen van een huis als investering. Na de koop direct via hen verhuurd. Wij waarderen hun kennis en advies enorm!”
  Dave & Shannon
  verhuurmakelaar amsterdam - verhuurder - Gerald
  “Ik ben twee jaar op reis geweest. In die tijd is mijn woning verhuurd aan een expat die bij Booking werkte. Inter immo heeft uitstekende service geleverd!”
  Gerald

  Uw verkoopmakelaar in Amsterdam weet exact wat uw woning waard is.
   Huis verkopen & terug huren

   Het is u vast bekend dat het voor verkopers een gunstige tijd is om hun huis te verkopen. Maar waar gaat u woning ná de verkoop? Via Inter immo kunt u (tijdelijk) een huis huren, aansluitend aan de verkoop. Is uw nieuwe droomwoning bijvoorbeeld nog niet opgeleverd? Dan kunt u via ons een huis huren!

   Ik wil mijn huis / appartement in Amsterdam verkopen.

   Huis verkopen in 5 stappen

   Het is altijd fijn om te weten waar u aan toe bent. Geen verrassingen of beloftes die we niet waar kunnen maken. De eerlijke en betrouwbare verkoopmakelaar. Daarom hebben wij onze werkwijze uiteengezet in 5 stappen. Wilt u weten wat u te wachten staat? Lees hier onze werkwijze!

   Heeft u vragen? Vraag het aan uw verkoopmakelaar in Amsterdam.

   Wij helpen u graag verder!

   Meest gestelde vragen over verkoop..

   Inter immo bestaat uit één krachtig team dat zich richt op een succesvolle promotie en verkoop. Zo zorgen onze professionals er bijvoorbeeld voor dat u opvalt, tussen al die duizenden woningen. Verder staat u op de grootste verkoopwebsite, bijvoorbeeld Funda. U staat er niet alleen, u staat er perfect! Ten eerste door pakkende professionele foto’s, maar ook door puntgave teksten en andere details.

   Daarnaast voeren wij e-mailmarketing campagnes uit. Deze campagnes bereiken een grote doelgroep in Amsterdam. Tevens maken wij gebruik van social media om uw huis of appartement in Amsterdam goed in de spotlight te zetten. Tot slot maken wij indrukkende brochures van uw huis, die wij meegeven aan mogelijke kopers.

   Template is not defined.
   Ja, bij de verkoop van uw huis of appartement in Amsterdam heeft u een vast aanspreekpunt. Persoonlijk contact en betrokkenheid vinden wij belangrijk. Een vast persoon die alle ins- en outs van uw wensen en woning kent. Dit zorgt voor heldere communicatie en zo min mogelijk ruis.

   Nee, dat hoeft niet. Vaak is het zelfs gunstiger om niet aanwezig te zijn. Op deze manier krijgt de  mogelijke koper echt de kans om zichzelf “thuis” te voelen en een oordeel te vellen. Het zijn meestal de kleine details die het verschil maken en doorslaggevend zijn.

   Dat hangt af van uw wensen. Wij zijn namelijk een full-service bureau met verschillende diensten. Voor vragen over de kosten kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vraag meteen. Telefoonnummer: 020-3317567

   Ja, onze verkoopmakelaars in Amsterdam zijn VBO gecertificeerd. Wat houdt dit in? Wij worden (en zijn) permanent getoetst op onze vakkennis. U bent dus verzekerd kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening wordt  namelijk gewaarborgd door de beroeps- en gedragscode VBO.

   Ook wordt ons handelen toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege voor makelaarskantoor. Lees hier meer over.