Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Je woning met een gerust hart verhuren? Dat kan bij Inter Immo

Je huis is een kostbaar bezit. Besluit je om het te verhuren dan wil je je geen zorgen maken. Als expert in verhuur is je woning bij ons in vertrouwde handen. Wij maken al jarenlang gebruik van een strikt verhuurbeleid waardoor we met trots kunnen zeggen dat elk huis met succes en zonder problemen wordt verhuurd. Benieuwd naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen?

Veilig je woning verhuren via Inter Immo

Bij het verhuren van je woning kunnen allerlei problemen en discussies ontstaan. En dat is niet gek. Er zijn twee partijen met eigen wensen en verwachtingen. Wil je onbezorgd je huis verhuren dan komt er veel bij kijken. Waarom geen gebruik maken van een professioneel en ervaren verkoopmakelaar?
Een verkoopmakelaar die zorg draagt voor een professionele presentatie van je woning, via zijn internationale netwerk gegarandeerd een betrouwbare huurder vindt en kennis heeft van de huurwetgeving. Bij acute problemen als aanspreekpunt fungeert. Inspecties uitvoert. En die zorgt voor een doorlopende bezetting. Of te wel een makelaar die alles uit handen neemt. Zodat jij met gerust hart je woning kunt verhuren. Hoe fijn is dat?

Onze expertise in expatverhuur

Als ervaren verhuurmakelaar in Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, ’t Gooi en Lelystad maken wij voor de verhuur al jaren met succes gebruik van ons internationale netwerk. Wij presenteren de woning dus aan zowel Nederlandse huurders als expats.
Expats zijn hoogopgeleide mensen die voor een internationale organisatie tijdelijk in het buiteland wonen en werken. Zo zijn er elk jaar veel expats die in Nederland tijdelijk een verblijf zoeken. Het merendeel is op zoek naar een woning in of nabij onze hoofdstad Amsterdam. Een aantrekkelijke doelgroep om je woning aan te verhuren.

Onze aanpak bij woningverhuur

Heb je een woning die beschikbaar is voor verhuur? Of staat je woning te koop en wil je deze tijdelijk verhuren? Dan kunnen wij voor jou aan de slag! Wij gaan als volgt te werk:

 • We bezichtigen de te verhuren woning en bespreken de verhuurmogelijkheden;
 • We stellen aan de hand van de kwaliteit en grootte van de woning een marktconforme huurprijs voor;
 • We maken professionele foto’s van de woning voor promotiewerkzaamheden;
 • We bieden de woning via ons netwerk aan voor verhuur;
 • Bij potentiële huurders verzorgen we een screening om de betrouwbaarheid te beoordelen;
 • Bij een geschikte huurder stellen we een huurovereenkomst op;
 • We verzorgen de sleuteloverdracht;
 • Bij aanvang van de huurperiode maken we een inspectierapport op;
 • We incasseren de eerste huur en de borgsom;
 • We voeren tussentijdse inspecties uit;
 • Eventuele klachten van de verhuurder behandelen wij;
 • We zorgen voor een doorlopende bezetting.

Dienstverlening op maat

Wil je onze hulp inschakelen maar niet gebruik maken van alle diensten zoals hierboven beschreven? Dat is mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om ons alleen in te schakelen voor bijvoorbeeld het zoeken naar een geschikte huurder of het opmaken van een huurovereenkomst. Wij vertellen je er graag meer over.

Neem contact op om uw woning te verhuren

Inter Immo helpt u bij het verhuren van uw woning op een veilige en snelle manier. Wij bemiddelen altijd in gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Heeft u een woning in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak.