Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Eenvoudig, snel en veilig een woning huren via Inter Immo.

Eenvoudig en snel een woning huren in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum, ’t Gooi of Lelystad? Meld je aan en kijk vandaag nog bij ons actuele huuraanbod. Wij bieden een full service dienstverlening aan. Dat betekent naast eenvoudig en snel huren ook veilig huren. Je rechten en plichten duidelijk vastgelegd in een huurovereenkomst. En tijdens de huurperiode altijd een persoonlijk aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Start het zoeken

Gelijk beginnen met zoeken? Wacht niet langer en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod van huurwoningen. Inschrijven is niet nodig.

Je ideale huurwoning snel vinden

Al enig idee wat voor type huurwoning je zoekt? In ons aanbod tref je verschillende soorten huurwoningen aan. Denk aan 2 onder 1 kap woningen, appartementen, eengezinswoningen, garage-dropdowns, herenhuizen, hoekwoningen, kamers en vrijstaande woningen.
Je kunt je ideale huurwoning vinden door in de zoekmachine bovenaan deze pagina op ‘geavanceerd’ te zetten. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om het aantal slaapkamers, de oppervlakte in m2 en oplevering (gemeubileerd, gestoffeerd of kaal) van het interieur in te vullen. Door deze filter in te vullen vind je nog sneller je ideale huurwoning.

De werkwijze van Inter Immo

Ook bij het huren van een woning komen een aantal zaken kijken die je goed moet regelen. Zo heb je als huurder een aantal rechten en plichten. En zijn er praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die dit allemaal voor jou regelt? Dan ben je bij ons in goede handen. Wat doen we voor jou?

  • We inventariseren je woonwensen en bepalen of we je zoekopdracht kunnen aannemen;.
  • Zoekopdracht aangenomen? Dan gaan zoeken naar een passende huurwoning;
  • Als we een geschikte woning hebben gevonden regelen we zo spoedig mogelijk een bezichtiging;
  • Tijdens de bezichtiging zijn we altijd aanwezig voor begeleiding;
  • Je ideale huurwoning gevonden? Dan stellen we een huurovereenkomst op;
  • Onderdeel van de huurovereenkomst is het innen van de eerste maand huur en de borg;
  • We zorgen voor de sleuteloverdracht;
  • We maken een check-in rapport op.

Maak kennis met de full service dienstverlening van Inter Immo

Eenmaal in je huurwoning naar keuze kunnen er zich natuurlijk problemen voordoen. Of heb je misschien vragen over je contract. Voor je vragen of problemen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag persoonlijk bij.

Ons actuele huuraanbod per stad

Inter Immo heeft een ruim aanbod van huurwoningen in de volgende steden: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum, ’t Gooi en Lelystad. Wordt het een gemeubileerde kamer of studio in Amsterdam, een gestoffeerde woning in Almere of een vrijstaand herenhuis in t’ Gooi?
Bekijk hier ons actuele huuraanbod per stad:

Aanbod huurwoningen

Op onze website vindt u het actuele aanbod van huurwoningen. Wij stellen een aantal voorwaarden voor het huren van een woning via Inter Immo.

Heeft u interesse in het huren van een woning via Inter Immo?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!