Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Het vinden van een goede, mooie en tegelijkertijd betaalbare huurwoning in Almere is een lastige opgave. Allereerst is Almere groot en staan er een groot aantal huizen te koop en te huur. Het is dus belangrijk dat u van tevoren al een beeld heeft van de eisen waar uw nieuwe huurwoning in Almere aan zal moeten voldoen. Bekijk daarom eerst alle huurwoningen in Almere op onze website. De eisen die u heeft, kunt u selecteren in het filtermenu op onze website. Zo sluit u niet interessante huurwoningen eenvoudig uit en krijgt u relevantere huurwoningen in Almere te zien.

Hulp bij het kiezen van uw huurwoning in Almere.

De werknemers van Inter Immo Makelaars hebben veel ervaring op de huizenmarkt, waardoor zij beschikken over alle kennis van de huidige woningmarkt. Inmiddels zijn wij al meer dan 12 jaar werkzaam op de huizenmarkt en kennen wij deze markt door en door. Wij zullen u persoonlijk helpen bij het kiezen van een kwalitatieve huurwoning in Almere en geven u advies op maat! Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed en wonen. Met Inter Immo Makelaars kiest u voor zekerheid!

Waarom een huurwoning in Almere.

Almere is een praktische stad om in te wonen. Zo hebben de Flevolanders enkele 40 jaren geleden een kale polder omgetoverd tot een ware stad. De gehele stad is voorzien van busbanen, waardoor u zich gemakkelijk en zonder vertraging kunt verplaatsen. Met haar vele wijken, supermarkten, scholen, maar ook haar grote centrum biedt deze stad alle voorzieningen binnen handbereik. Een huis huren in Almere heeft nog meer voordelen. Zo bent u in korte tijd in de Randstad en is Almere één van de meest centraal gelegen plaatsen in Nederland.

Huur uw woning in de regio Almere!

Vind uw huurwoning in de regio Almere snel én veilig via Inter Immo Almere. Neem contact op!


  * - These fields are required

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Contact us for more information!

  Call us during the office hours (Monday till Friday from 09:00 till 17:30)

  Inter Immo Almere
  Cinemadreef 124
  1325 EN Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl