Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Bent u op zoek naar een huurwoning op een plek waar het niet al te druk is? Een plek met een centrum maar ook met heel veel groen? Dan is Lelystad de geschikte plek voor u! Vanuit Lelystad bent u met de trein binnen 15 minuten in Almere en binnen een half uurtje in Zwolle. U bent dus dichtbij grote steden en een middagje weg ligt dus om de hoek. Gaat u graag op zondag een boswandeling maken? U bent zo in één van de bossen of het mooie natuurgebied van Lelystad. Ook zijn de snelwegen makkelijk te bereiken. Nog een bijkomstigheid is dat Lelystad bijna alleen maar fietspaden heeft die zijn gescheiden van de rijbanen, waardoor het veiliger voor u en uw gezin wordt!

Huurwoningen in Lelystad via een makelaar.

Wilt u niet jarenlang ingeschreven moeten staan voor u recht heeft op een huurwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inter Immo Makelaars helpt u graag met de zoektocht naar uw ideale huis of appartement in Lelystad. Het vinden van een geschikte woning is niet een taak die u iedere dag op u neemt. Daarom staan onze makelaars en andere specialisten 5 dagen in de week voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale huurwoning in Lelystad. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij graag al uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak, om het proces succesvol te begeleiden.

Huurwoning in Lelystad via Inter Immo Makelaars.

Naast dat u de ideale woning in Lelystad vindt bij Inter Immo, is het ook mogelijk om uw huis of appartement te verkopen of verhuren via onze makelaardij. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe woningen, raden wij aan om u te registreren op onze website. Zo ontvangt u als eerste de nieuwste woningen die te huur of te koop zijn in uw mailbox.


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Huurwoning in Lelystad in overeenstemming met uw eisen.

  Een huurwoning in Lelystad vinden is geen lastige opgave. Het vinden van een geschikte woning is daarentegen wel een veeleisende klus. Dat weten wij van Inter Immo natuurlijk als geen ander. Om deze reden zijn wij bereid om u de gehele zoektocht naar de ideale woning te helpen. Inter Immo Makelaars beschikt over een ruim aanbod aan woningen in Lelystad, maar welke woning voldoet aan uw eisen? Is de omgeving kindvriendelijk, zijn er genoeg scholen in de buurt? En is de woning goed te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto? Om al uw wensen en mogelijkheden te laten resulteren in een succes, hanteren wij een strategie waarbij u als cliënt op één staat. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u de beste huurwoning in Lelystad vindt.

  Hoe helpen wij u een huurwoning in Lelystad te vinden?

  Allereerst inventariseren wij uw woonwensen en wordt de zoekopdracht door onze makelaar aangenomen. Daarna gaat onze makelaar met u op zoek naar een passende woning. Hierbij wordt natuurlijk gelet op uw wensen en behoeften die vooraf zijn doorgegeven. Vervolgens wordt er een lijst opgesteld van woningen waar bezichtigingen mogelijk zijn. Deze bezichtigingen in de huurwoningen te Lelystad worden begeleid door onze Inter Immo makelaars. Zodra u de ideale woning heeft gevonden wordt er een huurovereenkomst opgesteld en zorgen wij ervoor dat zowel de borg als de eerste maand huur worden geïnd. Vervolgens verzorgen wij de sleuteloverdracht en stellen wij het check-in rapport op. Deze stappen vormen onze persoonlijke en kwalitatieve strategie bij huurwoningen in Lelystad.

  Neem contact op

  Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u de ideale huurwoning in Lelystad gevonden? Neem dan contact op met Inter Immo door te bellen of een e-mail te sturen:

  Inter Immo Almere
  Cinemadreef 124
  1325 EN Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl