Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Huurwoning in Amersfoort gezocht? Dan helpen wij van Inter Immo Makelaars u graag bij het vinden van een geschikte huurwoning in Amersfoort. Onze makelaardij beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het vak, dit maakt ons gespecialiseerd. Wij weten waar u naar op zoek bent! Daarnaast hanteren wij bij iedere situatie een strategie die wordt aangepast op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. In diverse steden hebben wij huizen te huur staan, ook in Amersfoort. Onze vakbekwame makelaars staan van begin tot eind voor u klaar, dus waar wacht u nog op?

Huurwoning in Amersfoort bij Inter Immo Makelaars.

Een huurwoning in Amersfoort vinden kan een redelijk lastige klus zijn, daarom adviseren wij u om dit te doen met behulp van een makelaar. Onze makelaars kunnen u helpen met het vastleggen van uw wensen en behoeften. Moet er een school in de buurt zijn? Is het belangrijk dat er een supermarkt dichtbij is? En hoeveel kamers moet de huurwoning in Amersfoort hebben? Wilt u een appartement of een eengezinswoning? Inter Immo bespreekt samen met u de woonwensen en zet deze op een rijtje. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, om u vervolgens goed te informeren over de woning. Heeft u met onze hulp de ideale huurwoning in Amersfoort gevonden? Dan stellen wij voor u een huurovereenkomst op en verzorgen wij het innen van de huur en borg. Tevens wordt de sleuteloverdracht en een check-in rapport ook gemaakt door Inter Immo Makelaars.

Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning in Amersfoort, heeft u genoeg keuze uit het soort woning. Bij Inter Immo Makelaars vindt u verschillende woningen zoals de 2 onder 1 kap woningen, appartementen, eengezinswoningen en herenhuizen. Daarnaast vindt u op onze website ook de beschikbare hoekwoningen, kamers en vrijstaande woningen. Wanneer u de keuze heeft gemaakt uit de soort woning, is nog te bepalen hoeveel kamers de woning moet hebben, wat de oppervlakte in m² moet zijn en hoe de woning opgeleverd moet worden. Bij Inter Immo vindt u woningen die gemeubileerd, gestoffeerd en kaal zijn. De keuze is aan u!

Huurwoning in het prachtige Amersfoort

Inter Immo kan u volledig van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar de ideale woning in Amersfoort, zowel om te kopen als huren. Inter Immo Makelaars is ook in te schakelen wanneer u uw huis wilt verhuren of verkopen. Neem ook voor deze diensten contact op met onze makelaardij door te bellen of mailen:


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Inter Immo helpt u graag!

  Voor onze vestiging in Amsterdam en Almere zijn wij telefonisch te bereiken. Bekijk de beschikbare woningen die te huur staan op onze website en neem snel contact met ons op:

  Vestiging Amsterdam

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl

  Vestiging Almere

  Inter Immo Almere
  Cinemadreef 124
  1325 EN Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl