Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Een huis huren in Amsterdam is een hele klus!

Het is lastig om een geschikt huis te huren in Amsterdam, dus wanneer u een huis wilt huren in Amsterdam, is het verstandig om dit te doen met behulp van een makelaar. Allereerst moet u een woning vinden die voldoet aan uw wensen en eisen, maar hierna is er ook nog papierwerk te regelen. Gelukkig is Inter Immo Makelaars al meer dan 12 jaar lang elke dag actief op de huizenmarkt. Als u een huis wilt huren in Amsterdam kan Inter Immo Makelaars u hierbij optimaal helpen.

Waarom een huis huren bij Inter Immo?

Wilt u een verhuurmakelaar in Amsterdam inschakelen? Wij hebben alle kennis die er nodig is om u op het hoogste niveau te helpen in uw zoektocht naar een huurhuis in Amsterdam, of in onze andere gemeentes. Wij zijn continu op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent vastgoed en zijn specialist op het gebied van taxaties en hypotheken. Inmiddels hebben wij veel mensen al blij gemaakt.

Een huis huren in Amsterdam de aanpak.

Om een huis te huren in Amsterdam, is een gedegen aanpak essentieel. Daarom heeft Inter Immo een aanpak gecreëerd en deze 12 jaar lang geoptimaliseerd. Een vluchtige blik op onze aanpak ziet er als volgt uit.

 • Het besprek van uw woonwensen
 • Het zoeken van een geschikte huurwoning
 • Het begeleiden van uw bezichtigingen
 • Het opstellen van een huurovereenkomst
 • Het innen van de huur en borg
 • De sleuteloverdracht
 • Het maken van een check-in rapport

Onze hulp eindigt niet na het sluiten van een huurcontract. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd bellen.

Geen passend huis gevonden?

Wilt u een huis huren in Amsterdam, maar in ons huidige aanbod geen huis kunnen vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften? Registreer u dan nu gratis bij Inter Immo en wordt als eerste op de hoogte gesteld van ons nieuwe aanbod. Hiernaast kunt u ook eenvoudig uw favorieten woningen bewaren en ontvangt u een passend aanbod.


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. De eerste afspraak die u bij ons maakt is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel ons op of kom langs bij ons makelaarskantoor!

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl