Skip to content

Werkwijze woning verkopen
Inter Immo

Inter Immo - waardes-01-small

Wat is uw woning waard?

Persoonlijke en transparante communicatie is bij ons het startpunt. Om onze verwachtingen met elkaar matchen, komen wij persoonlijk bij u langs. Wij luisteren goed naar uw wensen, leren u en uw woning kennen. Omdat iedere woning / stad andere kenmerken heeft, geven wij advies op maat. Tevens krijgt u een reëel beeld van wat uw woning waard is en u krijgt informatie over de werkwijze voor het verkopen van uw woning.

Inter Immo - waardes-02-small

Perfecte presentatie

Kiest u voor ons? Dan staat uw woning binnen 48 uur online. Allereerst maakt onze fotograaf representatieve foto’s van uw huis. Vervolgens starten wij met een effectieve marketingcampagne. Pakkende teksten en doelgerichte mailings naar ons netwerk. Uw woning verschijnt op alle relevante websites, zoals Funda. Met onze ruime kennis van 20+ jaar hebben wij dé gouden tips waarmee uw woning meer nog waard wordt

Inter Immo - waardes-03-small

Uw woning in de verkoop

Als marktleider zijn wij experts in het bedenken en uitvoeren van de verkoopstrategie. Met onze ideale mix van lokale kennis van de woningmarkt, prijsstrategie en presentatie, weten wij een verkoop te genereren in 4 weken met maximaal rendement. Als gecertificeerde VBO makelaar durven wij het aan om onze dienst 3 maanden gratis aan te bieden. Hoewel de slagingskans 98% is: niet verkocht = geen kosten.

Inter Immo - waardes-04-small

Bezichtiging en onderhandeling

Wist u dat kopers bereid zijn meer te bieden als zij zich emotioneel verbonden voelen? Een woning is iets waardevols, daar weten wij gelukkig alles van. Onze zorgvuldigheid en oog voor detail tijdens bezichtigingen zorgt voor een geslaagde verkoop mét goede voorwaarden. Dat laatste maakt het interessant voor u. Iedere makelaar verkoopt huizen. Maar de voorwaarden zijn in deze verhitte markt net zo belangrijk!

Inter Immo - waardes-05-small

Gefeliciteerd, uw huis verkocht

Nadat de onderhandelingen voltooid zijn, is het tijd voor de juridische afhandeling. Wij begeleiden u van A tot Z. Hier valt onder:
– Controleren van de koopakte;
– Documenten van de notaris doornemen;
– Sleuteloverdracht bij notaris.

Tijd voor champagne!

woning verkopen werkwijze

Vragen over het verkopen van uw woning óf over onze werkwijze? Bel of mail ons gerust!

Paulina staat voor u klaar!