Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Een woning verhuren in Amsterdam? Dan zijn wij er voor u. Inter Immo Makelaars is namelijk een betrouwbare en erkende verhuurmakelaar in Amsterdam, die een complete verzorging aanbiedt van snelle én veilige verhuur. Wij hebben sinds 2001 ervaring als verhuurmakelaar in Amsterdam en hebben daardoor een uitgebreide kennis van de woningmarkt. Te allen tijde zijn wij dan ook op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van vastgoed, wonen en de veranderingen in de daarbij behorende wet- en regelgeving. Wij helpen u dan ook graag een woning te verhuren in Amsterdam. Onze aanpak is hierbij persoonlijk en altijd van de hoogste kwaliteit.

Waarom uw woning verhuren in Amsterdam via een verhuurmakelaar?

Particuliere woningverhuur in Amsterdam stelt veel eisen aan de verhuurder. Denk hierbij aan de presentatie van uw woning, het bereiken van potentiële huurders en daarbij ook nog eens het in het oog houden van alle regels en wetten. Inter Immo Makelaars neemt deze zorgen voor u over en verzekert u van een optimaal rendement. Ons team van ervaren en deskundige makelaars staat voor u klaar en gaat uit van ons extensieve netwerk.

Zij selecteren daarbij op betrouwbare Nederlandse huurders en hoogopgeleide expats. Uw woning tijdelijk verhuren in Amsterdam aan expats is namelijk een zeer goede keuze. Zij hebben als internationale medewerkers bij multinationals vaak een tijdelijke plaatsing en een tijdelijke woning past hier perfect bij. Door onze connecties met multinationals en onze expertise in expatverhuur krijgen mensen van over de hele wereld uw woning gepresenteerd.

Inter Immo Makelaars is uw partner als u ervoor kiest uw woning te verhuren in Amsterdam. Regels, wetgeving en uw persoonlijke eisen nemen wij allemaal mee in het pakket, waardoor u er zeker van bent dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt.

Uw woning tijdelijk verhuren in Amsterdam? Dit is onze aanpak:

Het is voor ons belangrijk dat wij als de verhuurmakelaar in Amsterdam uw wensen en die van de verhuurder perfect op elkaar afstemmen. Uw woning tijdelijk verhuren in Amsterdam (of voor onbepaalde tijd) verloopt daardoor op een succesvolle en betrouwbare manier, waarbij zowel u als de huurder tevreden zal zijn over het proces. De aanpak die wij hanteren ziet er daarom als volgt uit:

 • We bezichtigen de te verhuren woning
 • Bespreken met u de verhuurmogelijkheden
 • Overleggen met u over een marktconforme huurprijs
 • We maken foto’s van de woning voor de promotiewerkzaamheden
 • Bieden de woning aan voor verhuur
 • We gaan actief op zoek naar en screenen potentiële huurders
 • Stellen voor u en de huurder een huurovereenkomst op
 • Verzorgen de sleuteloverdracht
 • Bij aanvang van de huurperiode maken wij een inspectierapport op
 • Wij incasseren voor u de eerste huur en de borgsom
 • We voeren tussentijdse inspecties uit
 • Behandelen eventuele klachten van huurders tijdens de huurperiode
 • Dragen de zorg voor een doorlopende bezetting

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam!

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam snel én veilig via verhuurspecialst Inter Immo Amsterdam. Neem contact op!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Neem contact op met ons om uw huis in Amsterdam te verhuren.

  Bent u dus van plan tijdelijk uw woning te verhuren aan expats in Amsterdam of kiest u ervoor dit te doen aan Nederlandse huurders (tijdelijk en voor onbepaalde tijd)? Neem dan contact op met Inter Immo Makelaars. Dit is mogelijk via het onderstaande contactformulier, of door ons te mailen op amsterdam@interimmo.nl. U kunt ook persoonlijk met ons in contact komen door binnen te stappen in onze winkel of ons te bellen op 020 − 33 17 567. Wij gaan graag voor u aan de slag.

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl