Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam?

Dan bent u bij Inter Immo aan het juiste adres. Inter Immo is een betrouwbare en erkende verhuurmakelaar in Amsterdam die een complete verzorging aanbiedt van snelle én veilige verhuur. Inter Immo heeft al ruim 15 jaar ervaring als verhuurmakelaar in Amsterdam. Hierdoor kennen wij de woningmarkt dan ook door en door. Wij zijn te allen tijde op de hoogte van veranderingen in de wet- en regelgeving op het gebied van wonen en vastgoed, actuele ontwikkelingen op het gebied van wonen en vastgoed. Wij helpen u graag bij het verhuren van een huis in Amsterdam en zorgen voor een kwalitatieve en persoonlijk aanpak.

Waarom een verhuurmakelaar in Amsterdam inschakelen?

Als u uw woning wilt verhuren in Amsterdam komen daar een hele hoop zaken bij kijken, zoals de presentatie van uw woning en het bereiken van potentiële huurders. Inter Immo neemt voor u al het werk uit handen en behaalt hieruit het maximale rendement met een ervaren, commercieel en proactief team. Met het uitgebreide netwerk van Inter Immo wordt uw woning professioneel gepresenteerd aan zowel de Nederlandse huurders als de hoogopgeleide expats. Door onze expertise in expatverhuur krijgen mensen over de hele wereld, die bijvoorbeeld moeten verhuizen naar Amsterdam voor een baan, ook uw woning gepresenteerd. Verder werken wij samen met meerdere multinationals die voor hun (internationale) medewerkers op zoek zijn naar een (tijdelijke) woning. Door Inter Immo, de verhuurmakelaar in Amsterdam, in te schakelen bent u er zeker van dat u uw huis zo snel mogelijk verhuurd kan worden tegen de door u gestelde eisen.

Onze aanpak als verhuurmakelaar in Amsterdam

Om ervoor te zorgen dat wij als verhuurmakelaar in Amsterdam uw wensen en die van de huurder perfect op elkaar afstemmen, hanteren wij de volgende aanpak:

 • Het bezichtigen van de te verhuren woning
 • Het bespreken van de verhuurmogelijkheden
 • Het voorstellen van een marktconforme huurprijs
 • Het maken van foto’s van de woning voor de promotiewerkzaamheden
 • Het aanbieden van uw woning voor verhuur
 • Het zoeken naar en screenen van huurders
 • Het opstellen van een huurovereenkomst
 • Het verzorgen van de sleuteloverdracht
 • Het maken van een inspectierapport bij aanvang van de huurperiode
 • Het incasseren van de eerste huur en van de borgsom
 • Het uitvoeren van tussentijdse inspecties
 • Het behandelen van eventuele klachten van huurders tijdens de huurperiode
 • Het zorgdragen voor een doorlopende bezetting

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam!

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam snel én veilig via verhuurspecialst Inter Immo Amsterdam. Neem contact op!


* - deze velden zijn verplicht

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

Craig

Neem contact op om uw huis in Amsterdam te verhuren

Inter Immo helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in Amsterdam in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons, de verhuurmakelaar in Amsterdam, op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

Inter Immo Amsterdam
Roerstraat 1
1078 LH Amsterdam

020 − 33 17 567

amsterdam@interimmo.nl