Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Koopwoningen in Amsterdam, waar moet ik beginnen?

Een koopwoning in Amsterdam vinden is net zo hard als er een verkopen. Allereerst is het vinden van een geschikte woning die voldoet aan de eisen al vrij lastig, daarnaast is het ook lastig om de woning te krijgen voor de juiste prijs. Als dit alles lukt, moet u ook op financieel en juridisch gebied het een en ander regelen. Dit is vaak nogal lastiger dan velen denken. Het is voor veel mensen dus fijn als zij hier hulp bij kunnen krijgen! Daarom staan wij van Inter Immo Makelaars altijd klaar om u daarbij te helpen.

Inter Immo Makelaars helpt!

Inter Immo Makelaars helpt mensen bij het vinden van de juiste koopwoningen in Amsterdam. Met ruim 12 jaar ervaring en gespecialiseerde kennis op het gebied van taxaties en hypotheken kunnen wij u op een professionele manier persoonlijk begeleiden. Dit gaat als volgt:

  • Wij brengen gezamenlijk uw woonwensen in kaart
  • Wij zoeken uw ultieme woning aan de hand van uw voorkeuren
  • Wij onderzoeken de bouwkundige staat van de woning
  • Wij begeleiden u bij de bezichtigingen van de koopwoningen in Amsterdam
  • Wij maken een waardebepaling van de potentiele nieuwe woning
  • Wij onderhandelen over de prijs
  • Wij maken een afspraak met de notaris
  • En uiteindelijk – De oplevering van uw woning

Ik wil een huis kopen in Amstedam.


* - deze velden zijn verplicht

Koopwoningen Amsterdam

Jaarlijks bemiddelen wij bij een groot aantal koopwoningen in Amsterdam. Bent u op zoek naar een koopwoning in Amsterdam? Kijk voor uw droomhuis tussen ons grote aanbod dat dagelijks wordt aangevuld!

Uitgelicht
Te huur
beschikbaar per 01 april 2018€3.500,- per maand gestoffeerd
Te huur

Westerdoksdijk

1013 BX Amsterdam

Slaapkamers: 3Badkamers: 2

Oppervlakte: 135 m2

Appartement

3 dagen geleden

beschikbaar per 01 april 2018€3.500,- per maand gestoffeerd

Slaapkamers: 3Badkamers: 2

Oppervlakte: 135 m2

Appartement

3 dagen geleden

Uitgelicht
Te huur
beschikbaar per 25 maart €1.350,- per maand gemeubileerd
Te huur

Tweede Jacob van Campenstraat

1073 XS Amsterdam

Slaapkamer: 1Badkamer: 1

Oppervlakte: 33 m2

Studio

2 weken geleden

beschikbaar per 25 maart €1.350,- per maand gemeubileerd

Slaapkamer: 1Badkamer: 1

Oppervlakte: 33 m2

Studio

2 weken geleden

Uitgelicht
Te huur
per direct beschikbaar€1.850,- per maand gemeubileerd
Te huur

Lekstraat

amsterdam

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 81 m2

Appartement

2 weken geleden

per direct beschikbaar€1.850,- per maand gemeubileerd

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 81 m2

Appartement

2 weken geleden

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

Craig

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. De eerste afspraak die u bij ons maakt is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel ons op of kom langs bij ons makelaarskantoor!

Inter Immo Amsterdam
Roerstraat 1
1078 LH Amsterdam

020 − 33 17 567

amsterdam@interimmo.nl