Skip to content

Werkwijze woning aankopen
Inter Immo

Inter Immo - waardes-01-small

Wat zijn uw woonwensen?

Bij het kopen van een huis starten met een grondige kennismaking. Wij willen u en uw wensen écht leren kennen. Wat wilt u wel en wat absoluut niet? Ook brengen wij uw financiële situatie in kaart, vanaf de start. Als full-service bureau werken wij met hypotheekverstrekkers. Zo lopen wij een stapje voor en helpen u bij het rondkrijgen van uw financiering.

Inter Immo - waardes-02-small

Zoektocht met succes

Uw wensen zijn helder, we gaan aan de slag! In 98% van de gevallen met succes. Ja, zelfs in deze tijd! Ons uitgebreide netwerk zetten wij in en dat werpt zijn vruchten af. De opties leggen wij aan u voor en plannen de bezichtigingen in. Tijdens deze stap hoeft u zich alleen te focussen op wat écht telt: “Zie ik mezelf hier wonen?” Wij zorgen voor de rest.

Inter Immo - waardes-03-small

Bod uitbrengen

U bent erover uit: dit is het! Een keuze maakt u op basis van gevoel, zoals alle andere kopers. Nu staan wij aan uw zijde om onze zakelijke blik en expertise in te zetten. Wij vragen relevante documentatie op én beoordelen het huis op een aantal zaken. Hierna zetten wij als specialist in onderhandelen een effectieve biedstrategie in. Een cruciaal moment..

Inter Immo - waardes-04-small

We hebben een deal

Hoera, we hebben een deal! Nu is het tijd om onze kennis in te zetten. Wij starten met een grondig onderzoek naar de bouwtechnische staat van de woning. Hoe mooi het er ook van buiten uit ziet, het kopen van een kat in een zak, dat vermijden wij. De koopovereenkomst lopen we door en juridische haken en ogen sluiten we uit. 

Inter Immo - waardes-05-small

Overdracht

Hoog tijd om uw handtekening te plaatsen én de trotse eigenaar te worden van uw droomhuis! Samen gaan we langs de notaris om de deal rond te maken. U ontvangt de sleutels van de woning en we lopen de praktische zaken door, zoals het noteren van de meterstanden.Nu is het écht tijd voor champagne, gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

makelaarskantoor inter immo

Wilt u hulp bij het aankopen van een huis? Bel of mail ons gerust, en leer ons kennen.

Wij helpen u graag verder!