Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Woning kopen? Laat je tijdig en goed informeren

Het kopen van een woning is één van de grootste financiële verplichtingen die je in je leven aangaat. Een belangrijke investering waarbij je liever niet voor verassingen wilt komen te staan. De bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken maken het aankooptraject ingewikkeld. Als ervaren VBO Makelaar en met kennis van de huizenmarkt helpen we je hier graag mee zodat jij met een gerust hart je handtekening onder het koopcontract van je droomwoning kunt zetten.

Wanneer Inter Immo inschakelen?

Als je op zoek bent naar een huis in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum, ’t Gooi of Lelystad heb je een makelaar nodig die deze steden en specifiek de buurten goed kent, die kennis heeft van het prijspeil en jou kan adviseren over een goede aankoopprijs. Een makelaar die de regie pakt en vakkundig te werk gaat. Die makelaar zijn wij! Door onze jarenlange ervaring kennen wij de woningmarkt in deze regio’s door en door, zijn we bekend met de juridische valkuilen en houden we van een daadkrachtige en no- nonsense aanpak. Kortom: we gaan graag voor jou aan de slag.
Wist je dat wij ook inhouse expertise hebben in eigentijdse projectontwikkeling? Wij brengen graag voor jou de mogelijkheden van een onroerend goed object in kaart.

Snel je ideale woning zoeken bij Inter Immo

Al enig idee wat voor type woning je zoekt? In ons aanbod tref je verschillende soorten woningen aan: appartementen, eengezinswoningen, bungalows, herenhuizen, hoekwoningen en vrijstaande woningen. Je kunt je ideale koopwoning vinden door in de zoekmachine bovenaan deze pagina op ‘meer filters’ te klikken. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om het aantal slaapkamers, de oppervlakte in m2 en de prijsklasse in te vullen. Door deze filter in te vullen vind je nog sneller je ideale woning.

Ons aanbod per stad! Wordt het Amsterdam, Almere, of toch Lelystad?

Inter Immo heeft een ruim aanbod van appartementen en woningen in de volgende steden: Amsterdam, Almere, Amersfoort, Hilversum, ’t Gooi en Lelystad. Wordt het een hip appartement in Amsterdam, een gezinswoning in Almere of een vrijstaand object in ’t Gooi?
Bekijk hier ons aanbod per stad.

Onze werkwijze

Je hebt de beslissing gemaakt een nieuw huis te kopen. Je hebt wellicht al iets op het oog, Of je bent nog helemaal blanco, maar waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken? Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan.

  • Aan de hand van jouw wensen en eisen formuleren we een specifieke zoekvraag;
  • Op basis van deze zoekvraag gaan we op zoek naar potentiële woningen;
  • Bij potentiële geschiktheid wordt door ons nader onderzoek verricht naar de bouwkundige staat van de woning;
  • Bezichtigingen vinden plaats onder onze begeleiding;
  • Bij interesse voor een woning voeren wij een waardebepaling uit;
  • Droomhuis gevonden? Inter Immo onderhandeld namens jou over de prijs;
  • Als er een akkoord over de prijs is regelen wij een afspraak bij de notaris;
  • Koopakte getekend? Gefeliciteerd! Wij zorgen voor een stipte en goede oplevering van je nieuwe huis.

Dienstverlening op maat

Wil je onze hulp inschakelen maar niet gebruik maken van alle diensten zoals hierboven beschreven? Dat is mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om ons alleen in te schakelen voor bijvoorbeeld de waardebepaling of de onderhandelingen. Wij vertellen je er graag meer over.

We doen graag een stapje meer

Een huis kopen is een spannende periode. Het aankooptraject is best ingewikkeld en er komt veel bij kijken. Heb je vragen tijdens de koopperiode of is er iets onduidelijk? Wij staan je graag persoonlijk bij. Met vragen en problemen kun je te allen tijde bij ons terecht. En is je nieuwe huis opgeleverd, maar loop je nog tegen dingen aan? Ook na de oplevering kun je bij ons terecht.

Je eigen woning gelijktijdig in de verkoop?

Je kunt ons ook inschakelen als verkoopmakelaar. Je krijgt dan gratis een waardebepaling van je huis. Een waardebepaling geeft direct inzicht in de potentiële vraagprijs van je woning.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie of het inplannen van een vrijblijvende afspraak.