Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Een huis, appartement of een flat in Amsterdam is moeilijk te vinden. Amsterdam is dichtbevolkt en de wachttijd voor het huren van een huis of appartement is vaak lang. Toch kan het noodzakelijk zijn een woongelegenheid te vinden, bijvoorbeeld door uw studie of baan. U kunt dan het beste een verhuurmakelaar in Amsterdam opzoeken om de kans op een huurwoning te vergroten. Inter Immo heeft een ruim aanbod aan huurwoningen in Amsterdam en helpt u graag aan een woonplek!

De verhuurmakelaar in Amsterdam die u helpt

Inter Immo is een makelaar die in Amsterdam ook woningen te huur aanbiedt. Wanneer u een woning gaat huren moet u rekening houden met een aantal zaken. Wij helpen u daarbij. We bekijken uw woonwensen en kijken of we u kunnen helpen. Wanneer dit het geval is helpen we u bij het plannen van bezichtigingen en zorgen we altijd dat er iemand met u meegaat. Wanneer u de woning heeft gevonden die het beste bij u past stellen we een huurcontract op. Daarnaast zorgen we ook voor de sleuteloverdracht. Wanneer u eenmaal in de woning bent ingetrokken zorgen we altijd dat er een contactpersoon voor u is, die al uw vragen kan beantwoorden.

De verhuurmakelaar in Amsterdam met het grootste aanbod

Inter Immo is een makelaar die de huur van woningen in Amsterdam mogelijk maakt. Met het ruime aanbod aan huurwoningen in Amsterdam zit er altijd wel een woning voor u tussen. Op onze website kunt u het huidige huuraanbod vinden. Er is keus uit huizen, maar ook uit appartementen, flats en studio’s. Bij de woning staat ook aangegeven of je de woning gestoffeerd, gemeubileerd of leeg huurt.

De voordelen van een verhuurmakelaar in Amsterdam

Naast dat Inter Immo een huur makelaar in Amsterdam is die helpt bij het huren van een woning, is het ook mogelijk om bij ons uw huis te verhuren in Amsterdam. Er komt veel kijken bij het verhuren van een woning, hier helpen wij u graag mee. Meer informatie over het verhuren van uw woning vindt u op onze site.

Bent u eruit en wilt u een woning in Amsterdam huren via een makelaar? Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden! Wilt u liever telefonisch contact met ons opnemen? Dan kunt u bellen naar 036-54 07 335. U kunt ons ook een mail sturen naar almere@interimmo.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met de beste keuze maken.

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Thomas van Aquinostraat 9 AMSTERDAM

  • €2.150/per maand
  • 3 bd
  • 1 ba
  • 83 m2

  Backershagen 13 AMSTERDAM

  • €2.400/per maand
  • 3 bd
  • 1 ba
  • 129 m2

  Aalsmeerweg 133 AMSTERDAM

  • €1.100/per maand

  Neem contact op om uw huis in Amsterdam te verhuren

  Inter Immo helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in Amsterdam in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons, de verhuurmakelaar in Amsterdam, op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl