Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Een huis kopen in Almere?

Van een leuke starterswoning, rijtjeshuis tot aan een vrijstaand huis, Almere bezit alle soorten woningen. Nieuwbouw koopwoningen in Almere zijn er ook genoeg te vinden. Deze jonge stad biedt een groot centrum met vele winkels. Het is zeker aan te raden een huis te kopen in het groeiende Almere.

Praktisch wonen in Almere

Almere is een praktische stad om in te wonen. Zo hebben de Flevolanders enkele 40 jaren geleden een kale polder omgetoverd tot een ware stad. De gehele stad is voorzien van busbanen, waardoor u zich gemakkelijk en zonder vertraging kunt verplaatsen. Met haar vele wijken, supermarkten, scholen, maar ook haar grote centrum biedt deze stad alle voorzieningen binnen handbereik. Een huis kopen in Almere heeft nog meer voordelen. Zo bent u in korte tijd in de Randstad en is Almere één van de meest centraal gelegen plaatsen in Nederland. Naast de centrale gelegen plek waar Almere zich bevindt, is er ook genoeg ruimte voor de natuur. In een groeiende stad zijn er genoeg groene plekjes te vinden. Een koopwoning in Almere betekent dan ook het beste van beide werelden!

Hulp nodig bij een huis kopen in Almere?

Een huis kopen is en blijft een grote stap. Er moeten vele zaken worden geregeld en er mag geen detail over het hoofd worden gezien. Wij zorgen er samen met u voor dat alles goed verloopt. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend om advies. Onze medewerkers staan u graag te woord, zij beschikken over alle kennis en volgen veranderingen op het gebied van de woningmarkt. Koopwoningen in Almere zoeken is een stuk veiliger en makkelijker met de hulp van Inter Immo Makelaars.

Ik wil een huis kopen in Almere.


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koopwoningen Almere

  €1.450,- per maand

  Bed rooms: 2Bad: 1

  Property size: 66 m2

  Appartement

  2 dagen geleden

  €1.450,- per maand

  Bed rooms: 2Bad: 1

  Property size: 66 m2

  Appartement

  2 dagen geleden

  €1.100,- per maand

  Bed room: 1Bad: 1

  Property size: 55 m2

  Appartement

  2 dagen geleden

  €1.100,- per maand

  Bed room: 1Bad: 1

  Property size: 55 m2

  Appartement

  2 dagen geleden

  €1.250,- per maand

  Bed rooms: 2Bad: 1

  Property size: 72 m2

  Appartement

  6 dagen geleden

  €1.250,- per maand

  Bed rooms: 2Bad: 1

  Property size: 72 m2

  Appartement

  6 dagen geleden

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Een koopwoning, waar in Almere?

  Wanneer u op zoek bent naar een koopwoning in Almere is het goed om te weten dat Almere is opgedeeld in vijf delen namelijk, Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout en Almere Poort. Elk deel van Almere heeft zijn voordelen. Houdt u van de reuring en de gezelligheid van mensen? Dan is het zoeken naar koopwoningen in Almere Stad een goede optie. Ook Almere Buiten kent zo haar eigen centrum en cafeetjes. Hetzelfde geldt voor Almere Haven, terwijl u in Almere Hout juist meer bent omringt door de natuur. In Almere Poort vindt u vooral de nieuwbouwwoningen van Almere, terwijl u daar ook bent omringt door het water en bos! Ver weg van het centrum zit u niet. Door de vele trajecten van de bussen en treinen bent u binnen no-time wat aan het eten in het centrum.

  Een koopwoningen in Almere met kinderen

  Naast dat Almere veel aan u te bieden heeft, zoals de centrale ligging, de natuur en de gezelligheid, heeft het ook veel aan uw kinderen te bieden. Met een ruime keus uit zowel basis- als middelbare scholen, vindt u altijd een school die u bij uw kinderen vindt passen. Ook voor in de toekomst kent Almere mogelijkheden met haar twee hogescholen midden in het centrum!

  Zoekt u een koopwoning in Almere?

  Op zoek naar koopwoningen in Almere? Dan bent u bij Inter Immo Makelaars aan het juiste adres. Ons grote aanbod woningen die dagelijks aangevuld wordt, biedt u veel keuze. Een huis kopen in Almere kan daarom gemakkelijk bij Inter Immo Makelaars. Wanneer u een account aanmaakt op onze website krijgt u meldingen van nieuw geplaatste woningen in ons aanbod. Zo blijft u op de hoogte van het nieuwste aanbod en kan u direct reageren op de woning die u geschikt vindt.

  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  De eerste afspraak die u bij ons maakt is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel ons op of kom langs bij ons makelaarskantoor!

  Inter Immo Almere
  Rentmeesterstraat 40
  1315 JS Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl