Prijsbereik: Van naar

Vergelijk woningen

Een huis kopen in Almere?

Van leuke starterswoning, rijtjeshuis tot aan vrijstaand huis, Almere bezit alle soorten woningen. Deze jonge stad biedt een groot centrum met vele winkels. Het is zeker aan te raden een huis te kopen in het groeiende Almere.

Praktisch wonen in Almere

Almere is een enorm praktische stad om in te wonen. Zo hebben de Flevolanders enkele 40 jaren geleden een kale polder omgetoverd tot een ware stad. De gehele stad is voorzien van busbanen, waardoor u zich gemakkelijk en zonder vertraging kunt verplaatsen. Met haar vele wijken, supermarkten, scholen, maar ook haar grote centrum biedt deze stad alle voorzieningen binnen handbereik. Een huis kopen in Almere heeft nog meer voordelen. Zo bent u in korte tijd in de Randstad en is Almere één van de meest centraal gelegen plaatsen in Nederland.

Wilt u een huis kopen in Almere?

Huis kopen in Almere? Dan bent u bij Inter Immo Makelaars aan het juiste adres. Ons grote aanbod woningen die dagelijks aangevuld wordt, biedt u veel keuze. Een huis kopen in Almere kan daarom gemakkelijk bij Inter Immo Makelaars. Wanneer u een account aanmaakt op onze website krijgt u meldingen van nieuw geplaatste woningen in ons aanbod. Zo blijft u op de hoogte van het nieuwste aanbod en kan u direct reageren op de woning die u geschikt vindt.

Hulp nodig bij huis kopen in Almere?

Een huis kopen is en blijft een grote stap. Er moeten vele zaken worden geregeld en er mag geen detail over het hoofd worden gezien. Wij zorgen er samen met u voor dat alles goed verloopt. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend om advies. Onze medewerkers staan u graag te woord, zij beschikken over alle kennis en volgen veranderingen op het gebied van de woningmarkt. Een huis kopen in Almere is een stuk veiliger en makkelijker met de hulp van Inter Immo Makelaars. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 036-54 07 335 of kom langs bij de Cinemadreef 117 in Almere!

Ik wil een huis kopen in Almere.


* - deze velden zijn verplicht

Koopwoningen Almere

Jaarlijks bemiddelen wij bij een groot aantal koopwoningen in Amsterdam. Bent u op zoek naar een koopwoning in Amsterdam? Kijk voor uw droomhuis tussen ons grote aanbod dat dagelijks wordt aangevuld!

Uitgelicht
Te huurVerhuurd o.v.
beschikbaar per 30 maart 2018€1.000,- gemeubileerd per maand
Te huurVerhuurd o.v.

Elburgkade

1324 Almere

Slaapkamer: 1Badkamer: 1

Oppervlakte: 66 m2

Appartament

2 weken geleden

beschikbaar per 30 maart 2018€1.000,- gemeubileerd per maand

Slaapkamer: 1Badkamer: 1

Oppervlakte: 66 m2

Appartament

2 weken geleden

Uitgelicht
Te koop
vraagprijs€165.000,- k.k.
Te koop

Groenhof 119

1352 AK Almere

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 85 m2

Appartament

2 weken geleden

vraagprijs€165.000,- k.k.

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 85 m2

Appartament

2 weken geleden

Uitgelicht
Te huurVerhuurd o.v.
per 01 maart beschikbaar€1.195,- gestoffeerd per maand
Te huurVerhuurd o.v.

Osirispad

Almere

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 76

Appartament

2 weken geleden

per 01 maart beschikbaar€1.195,- gestoffeerd per maand

Slaapkamers: 2Badkamer: 1

Oppervlakte: 76

Appartament

2 weken geleden

Referenties

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

Floris

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

Familie Jones

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

Craig

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De eerste afspraak die u bij ons maakt is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel ons op of kom langs bij ons makelaarskantoor!

Inter Immo Almere
Cinemadreef 117
1325 EN Almere

036 − 54 07 335

almere@interimmo.nl