Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Je huis verkopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt natuurlijk een hoge opbrengst en het liefst een oplevering die jou het beste uitkomt. In de praktijk brengt het verkopen van je huis een hoop geregel met zich mee en onderhandelen hoort daar natuurlijk ook bij. Om die zorgen voor jou uit handen te nemen helpen onze makelaars van onze teams in Almere en Amsterdam je graag jouw huis te verkopen. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle zaken die komen kijken bij het verkopen van je huis voor van jou uit handen nemen. Zo ervaar jij optimaal de voordelen van Inter Immo Makelaars en laat je de rompslomp mooi aan ons over!

Je huis verkopen zonder zorgen.

Je huis verkopen zonder zorgen klinkt bijna te mooi om waard te zijn. Toch maken wij het bij Inter Immo Makelaars mogelijk. Het verkopen van een huis kan namelijk heel veel zorgen met zich meebrengen. Wat wordt de uiteindelijke prijs voor je huis, wanneer moet het worden opgeleverd en dan nog alle financiële en juridische zaken. De daadwerkelijke overdracht bij de notaris en zo zijn er nog een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden als je het zelf doet. Aangezien wij al jaren in het vak zitten is het voor ons een routine geworden en kennen we inmiddels de markt en de steden. Zo kunnen we gericht aan de slag om jouw huis te verkopen.

Wil jij je huis verkopen

Wil jij ook graag je huis verkopen, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Dat kunnen we begrijpen. Er komt veel op je af en dat moet je laten bezinken. Wij helpen je graag met het vinden van de nieuwe bewoner van jouw woning. Dan kun jij met een gerust hart weer verder naar een nieuwe droomplek om herinneringen te maken. Wil je graag meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling!

Huis verkopen? Neem contact op!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Inter Immo helpt u graag!

  Bel onze vestiging in Almere of in Amsterdam of mail ons, we staan u graag te woord.

  Vestiging Amsterdam

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl

  Vestiging Almere

  Inter Immo Almere
  Cinemadreef 124
  1325 EN Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl