Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Onze aankoopmakelaar in Amsterdam kan u helpen wanneer u op zoek bent naar een koophuis in Amsterdam en advies nodig heeft. Wilt u bij het bezichtigen van huizen weten waar u op moet letten? Inter Immo Makelaars kan u daarbij helpen. Bij de aankoop van een huis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt voor het huis. Wat zijn de aandachtspunten en hoe weet u wat een goede prijs is? Wanneer onze aankoopmakelaar in Amsterdam met u mee gaat, dan wordt ervoor gezorgd dat uw belangen voorop staan.

Wat doet onze aankoopmakelaar in Amsterdam?

Samen met onze aankoopmakelaar in Amsterdam gaat u op zoek naar geschikte woningen. Daarnaast gaat de makelaar ook met u mee naar de geplande bezichtigingen. Tijdens de bezichtigingen gaat u na of de woning u aanspreekt. Ook bij eventuele gebreken van het huis, helpt de aankoopmakelaar bij het beoordelen van deze gebreken. Er wordt als het ware een inspectie op het huis uitgevoerd. Op die manier kunt u rekening houden met bijvoorbeeld een badkamer, die misschien wel, of niet aan vervanging toe is. Wanneer u verliefd wordt op een woning, kan het zijn dat u bepaalde gebreken niet meer ziet. Onze aankoopmakelaar helpt om objectief en realistisch naar het huis te kijken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een koopwoning in Amsterdam en wilt u zekerheid? Dan helpt onze aankoopmakelaar in Amsterdam u graag bij het maken van de juiste keuze.

Aankoopmakelaar in Amsterdam over de juridische aspecten

Niet alleen kijkt onze aankoopmakelaar in Amsterdam naar de bouwtechnische staat van de woning en de prijs van de woning, ook helpt hij u met juridische aspecten die onderdeel zijn van de aankoop van een woning. Hierbij kijkt hij naar de akte van de woning om te onderzoeken of er geen ongebruikelijke zaken zijn en bekijkt hij bijvoorbeeld stukken van een vereniging van eigenaren als die er is. Wanneer er bijzonderheden zijn, dan kan onze aankoopmakelaar u hierover inlichten.

Uw aankoopmakelaar in Amsterdam en meer

Inter Immo Makelaars biedt u niet alleen de service van een aankoopmakelaar in Amsterdam tot de deal gesloten is. Omdat het kopen van een huis een spannende periode is, zorgen wij ervoor dat u de hele koopperiode bij ons terecht kan voor vragen. Ook na de koop kunt u altijd bij ons terecht voor vragen of andere zaken waar u tegenaan loopt. Naast de koop van woningen kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van woningen.

Interesse in één van onze diensten? Wij helpen u graag verder. Neem snel contact met ons op.

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam!

Verhuur uw woning in de regio Amsterdam snel én veilig via verhuurspecialst Inter Immo Amsterdam. Neem contact op!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Neem contact op om uw huis in Amsterdam te verhuren

  Inter Immo helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in Amsterdam in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons, de verhuurmakelaar in Amsterdam, op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

  Inter Immo Amsterdam
  Roerstraat 1
  1078 LH Amsterdam

  020 − 33 17 567

  amsterdam@interimmo.nl