Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Onze aankoopmakelaar in Almere kan u helpen wanneer u een huis wilt kopen in Almere, maar u niet weet wat er bij de aankoop van een huis komt kijken. De aankoopmakelaar in Almere helpt u bij de aankoop van een huis en zorgt ervoor dat u een eerlijke prijs voor een goede woning betaalt. Hoe we dit precies doen? Met een professioneel team, wat graag een stapje meer doet.

Onze aankoopmakelaar in Almere helpt u

Wanneer u een huis of appartement wilt kopen in Almere, zal uw aankoopmakelaar van Inter Immo Makelaars uw belangen behartigen. Hij zal dus alleen kijken naar wat voor u belangrijk is. Dat kan hij op verschillende manieren doen. Wanneer u een woningbezichtiging in Almere hebt, gaat onze aankoopmakelaar in Almere met u mee. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar bijvoorbeeld naar de staat van de woning. Heeft de woning bepaalde gebreken? Is er een dakraam wat aan vervanging toe is? Onze aankoopmakelaar helpt u kijken naar deze zaken. Op basis van deze uitkomsten, bekijkt de makelaar of de vraagprijs van de woning reëel is en of het al dan niet verstandig is om een bod op de woning te doen.

Onze aankoopmakelaar in Almere gaat net wat verder

Niet alleen kijkt de aankoopmakelaar bij een woning in Almere naar de binnenkant van de woning, ook kijkt hij naar de omgeving van de woning en naar de bestemmingsplannen van de omgeving. Daarnaast zijn ook de juridische aspecten iets waar u zich bij het in de arm nemen van een aankoopmakelaar van Inter Immo makelaardij, geen zorgen om hoeft te maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een Inter Immo aankoopmakelaar in Almere is er voor u!

Belangrijk om te weten is dat de Inter Immo aankoopmakelaar in Almere er is voor u! Niet alleen helpen we u bij de aankoop van een woning, ook helpen we u na de aankoop van de woning. Heeft u nog vragen, of loopt u tegen bepaalde zaken aan, na de aankoop van de woning? U kunt altijd bij ons terecht.

Binnenkort een woningbezichtiging in Almere? Laat onze aankoopmakelaar in Almere je helpen goede keus te maken, neem snel contact op.

Verhuur uw woning in de regio Almere!

Verhuur uw woning in de regio Almere snel én veilig via verhuurspecialst Inter Immo Almere. Neem contact op!


  * - deze velden zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Referenties

  Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

  door Floris

  Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

  door Familie Jones

  Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

  door Craig

  Neem contact op om uw huis in Almere te verhuren

  Inter Immo helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in Amsterdam in uw eigendom die gedurende een periode van minimaal een half jaar beschikbaar is voor verhuur? Of staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Neem dan contact met ons, de verhuurmakelaar in Amsterdam, op. Wij geven u graag een toelichting op onze dienstverlening.

  Inter Immo Almere
  Cinemadreef 124
  1325 EN Almere

  036 − 54 07 335

  almere@interimmo.nl