Prijsbereik: Van naar

Vergelijk aanbiedingen

Referenties

Een aantal jaar geleden kocht ik een vrijstaande woning in Almere. Nadat ik na 3 jaar trouwe dienst mijn baan verloor, moest ik de woning verkopen.
Tijdens de economische crisis was dat niet mogelijk voor de prijs die ik wilde.
Ik heb toen besloten om mijn mooie villa te verhuren. Inter Immo heeft mij hierbij met een creatieve en innovatieve aanpak geholpen.
 Dit was een goede oplossing!

door Herman

Voor mijn 10 maanden durende reis naar Zuid-Amerika
besloot ik mijn woning in het centrum van Amsterdam 
compleet gemeubileerd te verhuren. Inter Immo 
regelde snel een aantal bezichtigingen met daarbij 
meteen een geschikte kandidaat. Binnen twee weken 
was alles rond!

door Maartje

Vanwege mijn baan als Freelancer reis ik veel. Toen ik een opdracht kreeg voor 1 jaar in Dubai besloot ik mijn koopwoning in Almere tijdelijk te verhuren om zo de kosten in Nederland te dekken. Het lukt mij niet om binnen een korte tijd zelf geschikte en betrouwbare huurders te vinden. Ik heb contact opgenomen met Inter Immo en een vrijblijvende afspraak ingepland. Inter Immo heeft in een korte tijd een geschikte huurder gevonden voor de tijd dat ik in Dubai verblijf. Hartelijk bedankt! Groetjes uit Dubai.

door Floris

We speelden al enige tijd met de gedachte om ons 
appartement in Amsterdam te verhuren. We waren op
de hoogte van de haken en ogen van verhuur en waren 
verheugd toen een kennis ons in contact bracht met 
Inter Immo Amsterdam. Zij hebben ons zeer 
professioneel begeleid en ons appartement binnen 
enkele weken verhuurd aan een expat. Super!

door Sylvia en Alex

We hebben in Amsterdam gewoond zes jaar voordat we
besloten weer terug te keren naar Italië. Aangezien we onze woning
te behouden, hebben we besloten om het huis te verhuren.
Inter Immo hielp ons bij het vinden een goede huurder voor ons huis.
 Ze regelde alles voor ons!

door Giovanni

Slechts 4 maanden had Inter Immo nodig om onze 
woning in Amsterdam Oud Zuid te verkopen. 
Behalve de snelle verkoop hebben we ook de 
gewenste prijs gekregen. Onze complimenten!

door Esther en Robert

De keuze aan huurwoningen bij Inter Immo Amsterdam 
heeft ons positief verrast. Onze voorkeur ging uit naar 
een appartement in Amsterdam Zuid en of in West. 
Ik ben erg blij met onze uiteindelijke keuze voor het 
appartement in de Groen van Prinstererstraat. 
Gezellige buurt en een perfecte ligging. 
Inter Immo bedankt!

door Jacques en Carla

Vanwege een nare scheiding heb ik mijn appartement te koop gezet via Inter Immo. 
Ter overbrugging van leegstand, heb ik mijn leegstaande appartement ook nog eens te huur  aangeboden bij Inter Immo. 
Mijn appartement is binnen één maand tijdelijk verhuurd. 
Het mooie is dat het verkoopproces van mijn appartement gerust door gaat! 
Inter Immo denkt en leeft mee en is bovendien erg betrokken. 

door Belinda

Een appartement of woning huren in Almere is niet gemakkelijk. Vooral als je een expat bent. Ik ben vanwege mijn werk in Nederland komen wonen. In het begin vond ik dit nogal spannend omdat ik niet wist hoe lang het zou duren voordat ik een huis zou vinden. Via mijn werk kwam ik in contact met de verhuurmakelaars van Inter Immo. Ik zag ontzettend veel woningen en appartementen in Almere die te huur stonden. Binnen twee weken was het verhuurproces geregeld. Ik ben nog steeds ontzettend tevreden met mijn apartement.

door Peter

We speelden al enige tijd met de gedachte om ons 
appartement in Amsterdam te verhuren. We waren op
de hoogte van de haken en ogen van verhuur en waren 
verheugd toen een kennis ons in contact bracht met 
Inter Immo Amsterdam. Zij hebben ons zeer 
professioneel begeleid en ons appartement binnen 
enkele weken verhuurd aan een expat. Super!

door Fam. Overbeek

Omdat ik met mijn huidige vriendin een nieuwe woning in Almere had gekocht, wilde ik mijn eigen appartement verkopen. Het verkopen van mijn appartement in Almere ging helaas moeizamer dan gedacht. Toen een van mijn buren mij adviseerde om mijn leegstaande woning te verhuren via een verhuurmakelaar, wist ik niet meteen of dit wel een goed idee was. Een betrouwbare en goede huurder is erg belangrijk. Toch heb ik een poging gewaagd. Inter Immo heeft een ontzettend goede taak verricht in het verhuurproces van mijn woning. Momenteel heb ik drie verschillende huurders gehad in zes jaar, over wie ik stuk voor stuk erg tevreden ben. Hartelijk bedankt voor jullie goede service.

door Craig

Een collega vertelde mij over Inter Immo. Ik had op dat moment een tijdelijke huurwoning in Almere via mijn bedrijf, maar was op zoek naar een grotere woning voor mijn gezin. Ik heb gemerkt dat in mijn thuisland andere regels gelden bij huren van een woning dan hier in Nederland. Inter Immo begrijpt dit en heeft mij met de juiste kennis van zaken geholpen. Vanwege hun ervaring met mensen uit het Buitenland weten zij precies wat ik verwachte. Het was een fijne samenwerking.

door Familie Jones

Ik heb altijd al in Amsterdam willen woning, helaas was het erg lastig een gschikte woning te vinden.
Een vriend vertelde mij dat het ook mogelijk was om tijdelijk een woning te huren en adviseerde mij om contact op te nemen met Inter Immo. 
Nu woon ik in Amsterdam en ik vind het geweldig. Ik ben erg blij met Inter Immo, zij hebben de tijd voor mij genomen.
Hartelijk bedankt!

door Natalie

Redelijk onverwacht kocht ik een nieuwe woning in Amsterdam.
Mijn huidige woning wilde ik daarom verkopen. Ik heb toen met Inter Immo een afspraak gemaakt en zij zijn gelijk dezelfde dag nog gekomen om foto's te maken en mijn woning aan te bieden.
Mijn vorige woning is nu verkocht. Inter Immo neemt de tijd voor bezichtigingen en daar wil hen graag voor bedanken! 

door Josephine

Inter Immo helpt u graag

U kunt ons tijdens kantooruren bellen (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30)

Vestiging Amsterdam

Inter Immo Amsterdam
Roerstraat 1
1078 LH Amsterdam

020 − 33 17 567

amsterdam@interimmo.nl

Vestiging Almere

Inter Immo Almere
Cinemadreef 124
1325 EN Almere

020 − 33 17 567

almere@interimmo.nl