Skip to content

Makelaar Almere

Zoekt u een makelaar in Almere voor de verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur van een woning in Almere? U hoeft niet meer verder te zoeken. Inter immo is al 25+ jaar de betrouwbare makelaar in Almere. Met onze kennis in de regio en persoonlijke aanpak, helpen wij u zoals geen ander dat kan. Kort op de bal en altijd met resultaat: dat is onze garantie.

Almere

Rentmeesterstraat 40
1315 JS
Almere

Inter immo, de échte makelaar in Almere

Wij streven naar de aller beste service. Ons motto: wij helpen onze klanten zoals we zelf geholpen willen worden. Wilt u ons beter leren kennen? Vrijblijvend een kop koffie drinken, dat doen we graag. Neem contact met ons op, wij voorzien u vandaag nog van persoonlijk advies op maat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Telefoonnummer: 035-5407335
E-mail: Almere@interimmo.nl
Adres: Rentmeesterstraat 40

 

  

1

VBO gecertificeerde makelaar

Wij zijn uw kennispartner voor het leven. Wij kennen de regelgeving en de mogelijkheden als geen ander.

2

25+ jaar marktleider in Almere

 Als echte specialisten openen we al 25+ jaar nieuwe deuren. Onze rugzakje aan kennis zetten we graag in. 

3

Betrokken en betrouwbaar

U bent niet slechts een nummertje. Iedere klant is ons even lief. Niet voor niets zijn we beoordeeld met een 9,8.

makelaar in Almere

Een makelaar, maar dan anders

Uw huis verkopen in Almere

Uw huis verkopen in Almere, dat kan iedere makelaar. Maar voor de beste prijs en gunstigste voorwaarden, is uw makelaar in Almere de verschilmaker. Daar heb je lokale kennis voor nodig. Met onze effectief bewezen strategie, zorgen we voor maximaal rendement en een geslaagde verkoop binnen een maand. Vrijblijvend advies nodig?

In twee weken een betrouwbare huurder

Veilig uw huis verhuren in Almere

Wilt u uw huis of appartement in Almere verhuren? Inter immo is uw makelaar in Almere voor een veilige en rendabele verhuurperiode. In 98% van de gevallen vinden we in twee weken een huurder. Veiligheid staat hier voorop. Bij ons enkel de beste huurders die voldoen aan onze screenings en eisen. Meer weten?

makelaar in Almere voor verhuur

Gegarandeerd resultaat; no cure no pay

Huis kopen met begeleiding

Wij weten hoe lastig het is in deze tijd om een huis te kopen. En hoe zorgvuldig u te werk moet gaan. U wilt immers geen kat in een zak kopen. Inter immo helpt u daarom met bouwtechnische, juridische en financiële zaken. Ook profiteert u van ons brede netwerk. Zelfs in deze krappe markt lukt het ons in 90% van de gevallen om toch een geschikte woning te vinden in Almere. 

 

98% slagingskans met uw makelaar in Almere

Huurwoning in Almere nodig?

Het vinden van een huurwoning in Almere is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Inter immo Makelaars vergroot uw kansen. In 25+ jaar hebben wij een breed netwerk opgebouwd, waardoor wij als een van de eerste toegang hebben tot woningen die nog niet op de markt zijn. Wij begeleiden u van A tot Z. Ontdek het nu!

makelaar in Almere voor verhuur

Uw makelaar in Almere helpt u graag!

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Vul het contactformulier in en laat het ons weten. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. 

Liever bellen? Dat kan!